0 oy
255 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,970 puan) tarafından

Kızlar Bizim çöp bidonumuz yani çöp konteynerimiz yok herkesin kendine ait bir çöp bidonu var bu çöp bidonunu çalıyorlar O yüzden biz bunu zincirledik camı önüne zincirledik çöpçü dün geldi ve dedi ki bu zincir çok kısa halbuki zincir 10 metre ve 5 yıldır aynı duruyor hiçbir sıkıntı çıkmadı yeni gelen çöpçü taktı bize bu zinciri eğer düzeltmezseniz keseceğiz diye ben sürekli zincir almak zorunda değilim bugün uyandım ve zinciri kesmişler hem de taşla beraber üst kat komşum da çöp şişini kestiğini görmüş çıkmış laf söylemiş ama dinlememişler çekip gitmişler ben onu belediye şikayet ettim şu an çöp bidonumuzuda çaldılar belediyeyi aradım ve çöpçüyü haklı buluyorlar bide cimere şikayet etsem 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Eğer çöp bidonunuz yoksa sizde konteynerın olduğu alanda yere atın çöplerinizi. Cimere edilen şikayetlerde kendim hep olumlu dönüşler aldım. Bence siz işe ilk olarak konteyner isteyerek başlayın. Madem çalınıyorsa buna belediyenin müdahale etmesi lazım. 

önce (3,970 puan) tarafından

Canım biz konteyner de istedik kaç kere aradık çöpümüz çalınıyor bize doğru düzgün bir konteyner getirin belediyenin söylediği şey konteyner gelince millet şikayet ediyor oldu çöp bidonu koymak zorundasınız dediler çöp bidonunu koyduk kaç kere çaldılar en sonunda zincirlayın dediler zincirledik zincir de 10 metre 5-6 yıldır da bu şekilde duruyor gelen çöpçü düğün sabahın köründe zile basıp bize kavga etti bağıra çağıra söylenmez bir kişiyi tehdit ettir etmem bizi öyle bir hakkı yok bugün de sabah gelmiş çöp çöpü koca bir taşla zinciri kırmış hatta taş da duruyor yani ondan sonra gitmiş ben de gördüm üst kat komşuda gördüm biz o anda da çıktık söyledik bizi takmadı ve gitti böyle bir hakkı yok ben sürekli çöp bidonu ve zincir alamam ben onlara bir sürü para veriyorum bu ilk önce belediyenin bir hatası ben bunu belediyeye de söyledim ama yeter yani bize de gına geldi bu çöp olayından ben hem belediyeyi de söyledim e devletten cimerede şikayet ettim

image

Buda zinciri kırdığı halı zincirin kalanı bidonda kalmış bidonuda alıp götürmüşler ben şimdi tekrar mi Alaçam 

-Reklam-
0 oy
önce (1,224 puan) tarafından

çöp bidonu da çalınır mı ya ne kadar garip bir ülke olduk

Canım çalıyorlar ya iki dakika boş görmesinler bu ilk de değil kaç tane çaldılar en son zincir vurduk işte onuda çöpçü kırmış onuda çalmışlar 

önce (1,224 puan) tarafından

annanemin de balkondan saksılarını çalıyorlardı. hatta içinden çiçeğini çıkarıp toprağıyla balkona bırakıp boş saksıyı alıp gidiyorlardı. Allah akıl fikir versin

Saol canım yani cimerede şikayet edecem o zman adam akıllı bir koyteyner koysunlar yani ben burda ilk defa böyle bir şey gördüm 

0 oy
önce (818 puan) tarafından

Neresi kız orasi çöp bidonu çalacak kadar ne yaşıyor onlar

Bursa yıldırım canım bu ilkte değil bussuru çaldılar en son zincir vurduk copcude bugun zinciri taşla kırmış bugün bunuda çalmışlar 

önce (1,333 puan) tarafından

Benim kardeşimin kaldığı mahallede de kimse evinin önüne konulmasına izin vermiyordu :D

Bi oraya bi buraya yuvarlanıyordu,  neler çekti djdjd

Yani bıktım bende belediyesinde hatası var 

0 oy
önce (7,949 puan) tarafından

Belediye personelini neden şikayet ettin ki adam uyarmış seni demek ki işini zorlaştırıyor. Daha uzun zincir taksaydin keşke. 

Canım kapının önünde bize bağırıp sabahın köründe bağırmaya tehdit etmeye hakkı yok güzellikle söyleyebilir 10 metre zincir yani ben almak zorunda değilim ayrıca belediye kocaman bir çöp koyterniri koyabilir 5 yıldır zorluk çıkmadı yeni mi zorluk cikariyor 

Ki bu ilk değil kaç kere çaldılar biz en son zincirledik 

0 oy
önce (138 puan) tarafından

Benim de apartmanda oturuyorum kapımın onundekini çalmışlar 

Çalıyorlar canım bu ilk değil kaç kere çaldılar ben sürekli parayla alıyorum en son zincirrledik yani bunuda taşla kırmış bunuda çaldılar şimdi belediye kocaman bir koyteyner koyabilir 

0 oy
önce (1,001 puan) tarafından

Benimde çöpümü çalıyorlar en üst katta oturuyorum bide karıştıyorlarya bende bundan bıktım

Valla ya aradım hem belediyeye şikayet ettim hemde belediyeyi cimere şikayet ettim 

0 oy
önce (5,570 puan) tarafından

Kiz nasil.caliyorlar bizim sokak baslarinda iki tane var zincir de yok pis seyi kim ne yapiyor acaba

Bildiğin çalıyorlar kız boya kovası ni bile çalıyorlar o derece ve bu ilk değil kaç tane çaldılar en sonunda zincir vurduk çalıp kendileri koyuyor kapılarının önüne 

0 oy
önce (3,848 puan) tarafından

Logar kapakları çalınan ülkemin hırsızları çöpte çalar 

Çalıyor zaten canım bide bu ilk değil kaç tane çaldılar en son zincirledik zinciri çöpçü taşla kırmış onuda çalmışlar 

0 oy
önce (1,183 puan) tarafından

Çöp caliniyorsa cimre bununla ilgili şikayet edeni belediye çalışanını değil  Zincir sorun çıkarıyor olabilir kaldıki çalan kişi Zinciri kırıp yine calart bence haksizsiniz 

Canım belediye çalışanı sabahın köründe kalkıp bana kapının önünde bağıra çağıra söyleyemez öyle bir hakkı yok kusura bakmasın kimse de bizi tehdit edemez yani resmen adam bizi tehdit etti kapının önünde bağırmadan çağırmadan da söyleyebilirdi düzgün bir şekilde ve zincir 10 metre bir zincir bu zamana kadar da hiçbir sıkıntı çıkmadı bu zincir 5-6 yıldır orada duruyor yeni değil yani bu yeni gelen çöpçü sadece bunu söylüyor ki ben belediye aradım ben belediyeye de saydım çünkü belediyenin de buraya adamakıllı bir konteyner getirip koyması gerekiyor bu ilk değil biz kaç tane çöp calındı doğru düzgün bir çöp koyması gerekiyor

Ben sürekli parayla zincir alacak değilim zinciri kırmaya da hakkı yok adam akıllı söylese zaten değiştirirdik Ama kalkıp bağırdığı için bir de 10 metre zinciri bu zamana kadar kimse sıkıntı yapmadı yeni mi sıkıntı yapıyor ben de bunu anlamıyorum işte

önce (1,183 puan) tarafından

Tamm şimdi yeni çöp bekleyin napalim sabahın körü sadece size sabahın körü olmuyor  onalrda sabahın köründe çalışıyor birde sizin saçma sapan zincirinizle mi uğraşacak iyi yapmış kirmakla o kadar hakkınızı savunan biriyseniz kinteyniry gelsin diye çaba sarf etseydiniz çöpü zincirlemek yerine 

Canım nereden biliyorsun benim çaba sarf etmediğimi biz onun için de kaç kere aradık bize belediyenin söylediği şey çöp kovası çöp bidonu koyun çöp bidonu koyduk çöpleri çalıyorlar diye aradık Bir de onun zincirleyin diye kendileri söylediler adam sabahın köründe bana bağırmaya hakkı yok kapının önünde kusura bakmasın O kim ki bize bağırıyor yani tamam sabahın körü olabilir o onun işi yapmak zorunda Benim işim değil beni rahatsız edemez sabahın yönünde doğru düzgün bir şekilde de söyleyebilir yani bağırması gerekmiyor eğer ki belediye çöpünüzü zincirleyecekseniz diyorsa o da onun işidir saçma sapan benim zincirim diye bir şey yok yani kırmaya da hakkı yok kusura bakmasın ben sürekli almak zorunda değilim o zaman belediye görevlisi adamakıllı konteynerı getirip koyacaktı bize çöp bidonu alıp zincirlerin demesini biliyorlar biz bunun için de kaç kere gittik şikayette de bulunduk bilip bilmeden de konuşmayın lütfen

0 oy
önce tarafından

Parktaki masayı calano gördüm de çöpü ilkkez duyuyorm 🤓

Kız sorma nedir bu çektiğimiz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
0 oy
16 cevap 398 göst.
0 oy
12 cevap 306 göst.