Kızlar evin ihtiyacını siz mi alırsınız yoksa işiniz mi elektronik olur normal ihtiyaçlar olur hepsini soruyorum.
Kıyafet ve teknoloji işine beraber çıkarız . Gıda yı liste yapar atarım gelirken alır.
Bazen netten alışveriş yaparım onuda gösteririm öncesi.
Beraber alırız herşeyi
Ben alırım. Böylesi daha iyi çünkü o da memnun bende
Bazen çok birşey lazımsa gidip marketten alıyorum.Elektronik vs eşyaları birlikte seçip alırız.ama genel alışverişi birlikte yaparız.
Beraber alırız..
Evin ihtiyaçlarını o alır ama kızıma ve kendime üst baş şeylerini ben alırım benim öyle çok büyük bi bütçem yok kendime ayit ama biriktiriyorum ve elektronik eşyalarıda kendi birikimimle alıyorum
Bütün alışverişlerde parayı eşim verir çünkü ben çalışmıyorum aylık alışverişlere beraber gideriz alacaklarımı alırım eşim öder eve alınacak şeyleri ne bilim dekoratif şeyler olsun elektronik şeyler olsun isterim parasını gönderir alırım genelde karttan alırım ödeme tarihinde söylerim borcu öder haftalık sebze falan gereken bişey olursa da mesaj atarım işten gelirken alır
Bizde beraber konuşur karar veririz şuan bende kurutma makinesi istiyorum adam inat etti yok almayacam diye bende inadım gelip gidip söylüyorum artık bende söylemekten yoruldum diyebilirim yoksa herşeyi beraber aliriz
Valla ben çalışmadığım için mecburen herşeyi eşim alıyor. Evim marketlere yakın da değil gidip eksiklerimi kendim alamiyorum. İş çıkışı lazım olan şeyleri söylüyorum getiriyor. Bazen hava güzel olursa çocuklarla birlikte gidiyoruz markete. Ama çalışsam sen al ben alayım düşünmezdim. Maaşımdan kendime harçlık alır gerisini ev için harcardım. Bu evde tek yaşamıyoruz ortak sonuçta.
Tek başına gidipte doğru aldığı şey henüz olmadı en basiti tacı baharatlı cips istedim geçen pesto soslu almış ikisinin paketide yeşil diyor bide bana beraber gideriz alışverişe ben alırım o öder 😅
Duruma göre değişiyor elektronik için beraber karar veriyoruz genelde eşim araştırır artısını eksisini bende uygun bulursam sipariş veririz. Mutfak alışverişi pazar çoğunlukla onda o evde değilse ben giderim ama genelde beraber yaparız temizlik malzemelerini ben alırım
Duruma göre değişiyor canım ikimizde alıyoruz çoğu zaman eşim alır
Elektronik den ben daha iyi anlarım isin garibi eşim bilgi işlemci ama telefon olsun herhangi bir elektronik eşya olsun özelliklerini bana sorarlar ben kıyaslar bakarim karar veririm en son eşime telefon aldım mesela ben neyse onun dışında ev ihtiyaçlarini bazen ben alırım bazen eşim duruma göre değişir ikimizde alışveriş yaparız
İkimizde alırız cnm ama en çok eşim alir
karisik bazen ikimiz belli olmuyor
Eşim alırdı burdayken şimdi ankarada haftada bi geliyo herşeyi ben alıyorum ödemeler otomatik zaten
Aylık aliyiruz ve beraber aliyiruz ev 3 katlı ben tek tasiyamam o poşetleri asansörde yok
1,435,603 soru
23,610,142 cevap
306,351 kullanıcı