+3 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

Kızlar evin ihtiyacını siz mi alırsınız yoksa işiniz mi elektronik olur normal ihtiyaçlar olur hepsini soruyorum.

37 Cevaplar

+1 oy
(454 puan) tarafından

En İyi Cevap

Duruma göre ya eşim alır ya ben alırım birlikte de alırız çoğu zaman birlikte alışveriş yapıyoruz ama o markette çalıştığı için çok gerekli olan şeyleri çoğu zaman da o alabiliyor 

(454 puan) tarafından

Mesela elektronik eşyadan kastın nedir pahalı şeyler mi yoksa uygun şeyler mi 

(91 puan) tarafından

Halı yıkama makinasi ütü vs 

(454 puan) tarafından

Hee ben istiyorum derim o da tamam şu maaş yatsın der bir avans alıyor bir de normal maaş alıyor eşim alalım der sonra maaşı yatınca ikimiz gider alırız oda bakar inceler istiyorum dediysem aldırırım ama 😂

(91 puan) tarafından

Bende ben net olunca al madem der ama ona fikir danisinca vazgecirmeye çalışır en sinir olduğum şey 

(454 puan) tarafından

Bende fikir danışırım ama alttan alta da bunalınacak mesajı veririm 😂

-Reklam-
+3 oy
(1,054 puan) tarafından

Ben ilgileniyorum o işlerle eşim işin para vere veren tarafı sadece git bi makarna al desen beceremez 

(1,458 puan) tarafından

Bu benim eşim olabilir . Gitse bile 100 defa arar ya da resim atıp bunu mu alayım der 😂😂

(1,054 puan) tarafından

Valla benimki ne gider ne alır sadece sebze meyve alır oda pazarcı olduğu için alır yada ben ayda yılda bi zorla kendimle markete götürürüm 

+2 oy
(1,020 puan) tarafından

Eşim alıyor en güzeli bence 

(91 puan) tarafından

Ahhaha o da güzel 

+2 oy
(1,092 puan) tarafından

Ne olduğuna bağlı bizde, klimayı o aldı mesela. Halı yıkama makinasını ben. Süpürgem bozuldu mesela, bütçemiz ne dedim ona göre ben seçtim. Market için diyorsan genelde birlikte alırız ben artık taşıyamıyorum çünkü, ufak tefek şeyleri kızımla çıkar alırız. Bezi eşim alır ben en son yenidoğanken almıştım. Yani ilgi alanı ve ulaşabilirlik gibi şeylere bağlı. Maddi olarak diyorsan, ben çalışmıyorum. 

+1 oy
(2,165 puan) tarafından

Her şeye ben karar verip alırım. Her şeyden anlamak her şeyi düşünmek bazen beni çok yoruyor. Eşimin kafa pırıl pırıl o sadece para verir sen harca der 😭 

(91 puan) tarafından

Keşke ben de alsam alıyorum ama eşim çok pimpirikli 

+1 oy
(2,996 puan) tarafından

Elektronik eşyaları eşim alır o çok iyi anlar özelliklerini filan değerlendirir alır, normal market alışverişini de bazen tek yaparım bazen beraber gideriz 

(91 puan) tarafından

Alırsan laf yaparmi

(2,996 puan) tarafından

Yok canım bişey demez

+1 oy
(2,877 puan) tarafından

Normalde her alisverisi birliktengider alieiz ama boyle buyuk seyleri elektronik mobilya vesaire gibi mesela esim vardiyali calisiyor varsiya uyarsa birlkte uymazsa ben gidip kendim secip aliyirm

+1 oy
(8,258 puan) tarafından

Ben seçerim eşim alır 

+1 oy
(1,274 puan) tarafından

Eşim alır bunun sebebi ise market çalışanı olması. 

Markette çalıstıgı için ben yazarım eşim gelirken alır gelir 

+1 oy
(442 puan) tarafından

Market pazar alışverişini beraber yaparız bebişimizin ihtiyaçlarını eşim netten sipariş eder. Kıyafet bişeyse ben bakarım parasını gönderir. Benim kullanacağım elektronikse ben bakarım kendi kullanacağı ise o bakar eve ise beraber bakarız. Mobilya bişey alcaksakda beraber bakarız

+1 oy
(6,452 puan) tarafından

Eşim hepsini hal eder, evin eksikleri veya market işiyse birlikte gideriz diğer tüm eksikleri eşim halleder

+1 oy
(1,025 puan) tarafından

Market tarzı alışverişi genelde ben yaparım ama elektronik vs olan şeyleri eşimle beraber inceleriz araştırır öyle alırız genelde de market dışındaki şeyleri internetten alırız çünkü mahrum bölgede yaşıyoruz bişey yok burda 

+1 oy
(2,884 puan) tarafından

Değişiyor bazen o gider alır bazen ben ama market falansa birlikte genelde gider alırız internettense birlikte bakarız yani birlikte hep karar veririz 

+1 oy
(3,384 puan) tarafından

Benim eşim tır şoförü olduğu için evin bütün ihtiyaçlarını ben alıyorum , pazarı, elektrik,su yani aklına ne gelirse hepsi bende

+1 oy
(1,917 puan) tarafından

Ben söylerim eşim alır...

(6,520 puan) tarafından
+1

Hanımefendiciğim sizi artık buralarda görmek mutlu ediyor beni 

(1,917 puan) tarafından

Hafsam benim yaa çokça ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

0 oy
(4,211 puan) tarafından

İçeri bölümü bana ait ben alıyorum maaşımdan onu da soruyosan

(91 puan) tarafından

Anladım güzel 

0 oy
(5,783 puan) tarafından

Evin ihtiyaclari ,cocugun ihtiyaclarini falan ben alirim. Elektoronik genelde esim alir. Ben ufak seyleri alirim kucuk ev aletleri falan.

(91 puan) tarafından

Anladım canım 

0 oy
(5,994 puan) tarafından

Adan z den eşim alır 

0 oy
(5,755 puan) tarafından

Pazar market isi genelde bende esime  a derim esim gider b yi alir geri kalan islere beraber aliriz 

0 oy
(3,806 puan) tarafından

Eskiden birlikte alırdık ya da gündüzden ben. Şimdi A dan Z ye eşim alıyor. Araba kullanmasını bilmiyorum ve bebeğim ufak diye. Her yere arabayla gidiliyor çünkü 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 243 göst.
0 oy
5 cevap 208 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,814 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,126 göst.

Kategoriler