+2 oy
222 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (505 puan) tarafından

Reglim 8 gün gecikti karnım sırtım çok ağrıyor sancım var acile gitsem betaya bakıyorlar mi benim bildiğim bakıyor şüphe varsa 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (67 puan) tarafından

Ben ucuncuye hamileydim. Acile. Gitmistim test yaptirmak. Istiyorum. Var mi. Yok mi diye yapmiyoruz biz artik. Ka din doguma. Gidiceksin ordan. Tahlil. Yaptiracaksin dediler 

önce (505 puan) tarafından

Tamam canım sağol gitmedim yarın sağlık ocağına gidicem

önce (67 puan) tarafından

Ne demek cnm aynen en iyisi saglik. Ocagi tahlilerini ver bakalim guzel. Haberlerini bekliyoruz

Haber veririm canım yarın 

-Reklam-
+1 oy
önce (71 puan) tarafından

Bende gebelik şüphem var beta baktırmak istiyorum dedim direk sıra vermişlerdi acilde öğrendim bende 

Sağol canım gidemedik ağrım azaldı yarın sağlık ocağına gidicem 

0 oy
önce (674 puan) tarafından

Bakılır tabiki 

Ay inşallah eşim gidelim diyor bulantı da başladı 

0 oy
önce (1,853 puan) tarafından

Ben yaptırmıştım canım 

Sağol canım gidicez şimdi 

0 oy
önce (375 puan) tarafından

Direk gebelik için geldim diyince yapmıyorlar. Başka şikayetle gidip şüphem var diyince bakiyorlar

Tamam canım sağol 

önce (901 puan) tarafından

Ne güzel akıl veriyorsunuz ya başkalarının kul hakkına gidilsin diye. 

önce (375 puan) tarafından

Ne alak kul hakkı? Keyfi gitseydi zaten 8 gün gecikmeye çoktan giderdi soru sahibi. Sancım var ağrım var dediği için direk gidince bakmıyorlar ama şüphem var sancım var derse bakıldıĝını söyledim. Yoksa keyfi baktırmaya sağlık ocağı bakıyor acillik durum yok diye söylüyorum bazı soran arkadaşlara. Niyetimi bilip bilmeden yargıladığınız için asıl siz hakkıma girmiş oldunuz. Iyi geceler diliyorum.

önce (1,035 puan) tarafından

Hiç de değil yani niye öle diyorsunuz ki    hayati tehlike olsa zaten alanlar var bacım  ona göre  oluyo bilmiyorsan yani bıçaklanmış birine  sen sıranı bekle demiyorlar onem sırasına göre alıyorlar  ne var bunda ona bakarsan hastalık hastası olanlarda  gidiyo sürekli yada yaşlı amcalar teyzeler  gidiyo sürekli ne alaka yani kul hakkı insana vicdan yaptirmayin

önce (1,331 puan) tarafından

Kadın dogumun acilleri var riskli bir durumsa normal acilde birşey yapamazlar belki öğrenmek içinse test alıp yapmak daha mantıklı  gebelik için test almayablirler  sistem nasıl çok bilgimde yok digrusu pek kendim için gtmedim den ama boş gebelik şüphesiyle ben kadın doğum acile gtmistm aasiri kalabalıktı test için gidilecek yer değil zaten 

0 oy
önce (13,994 puan) tarafından

gebelik testi acil bir durum değildir. yapmak zorunda değiller 

Acil bir durum değil zaten yazmışım yukarıda ağrım var sancim var gebe değilsem ilaç yada iğne yaptıracağım 

0 oy
önce (10,608 puan) tarafından

Ağrın olduğunu söylersen yaparlar. Ama yapma zorunlulukları yok. 

Doğru canım 

0 oy
önce (2,834 puan) tarafından

Sizce acil bir durum mu Allâh aşkına söyleyin. 8 gündür sağlık ocağına gidip 50 kere kan verebilirsiniz. Adı üstünde ACİL

Ağrım var yazmışım kör müsün regl sancısı gibi gebe değilsem ona göre ilaç veya serum iğne yaptıracagım

0 oy
önce (1,964 puan) tarafından

Benimde 8 gün geçti karın agrım oluyor, sırt agrım oluyor. Kan verdim negatif çıktı. Bide kadın doğuma gideceğim inşallah. Sorun içinde şöyle söylim başka bi sebepten acile gittiğimde sormuştum merak ettiğim için.  Gebelik için tahlil yapmıyoruz demişti. 

Doğru fakat ağrım var ama sağlık ocağına gidicem yarın 

önce (1,964 puan) tarafından

Geçmiş olsun. 

0 oy
önce (89 puan) tarafından

Benim bulantı kusma vardı acile gittim sordu gebelik şüphen var mı evet dedim yaptılar 

Sağol canım 

önce (89 puan) tarafından

Ne demek 

0 oy

Acile gidersen migrenim tuttu dersin 😀  ama gebelik şüphesi var dersin yaparlar  ozaman zaten kendileri soruyor testi verip kaçarsın:) bacım sonuca bakarsın  e namizdan ama yarına kadar sabredelim dersen sağlık ocağı yapıyı bende yarın  gitcem Allah nasip ederse sağlık.ocagina

Gitmedim canım sabah sağlık ocağına gidicem 

Allah kalbine gore versin canim.hayirli haberler alırsın insallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 433 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu