+1 oy
109 göst.
önce Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

image

Merhaba güzel anneler eşimin test sonuçları bugün doktora gösterdi alt değeri olması gerekenden çok yüksek çıkmış karaciğerde bı sıkıntı var dedi doktor iki hafta sonra tekrar gel tatlı da yeme bı süre boyunca tekrar bakacaz sonra başka testler yapacaz demiş ayriyeten eşimden kanser taraması ve bir çok test istemiş bende tedirgin oldum bilen var mı bunu 

2 Cevaplar

+1 oy
önce (5,643 puan) tarafından

Çok yüksek değil. Evet normalin üstünde ama çok yüksek değil biraz salata tarzı beslensin karaciğeri yormuş. Drun dediği gibi bir iki hafta sonra tekrar bakılsın. Bol su içsin, yağlı yiyeceklerden abur çubuksan uzak dursun özellikle alkolden eğer kullanıyorsa. Çok geçmiş olsun 

önce (331 puan) tarafından

Abla sen saglik personelimisin

E be Mervecim kız ben 17 yıllık hemşireyim. İkinci üniversite psikoloji okudum ☺️

önce (331 puan) tarafından

Masallah ablam❤️bana yardim edebilirmsn kusmaktan bi hal oldum sabahtan aksama kadar 50 defa ustelik hicbisey yiyemiyorum

Hahaha o konuda bir şey yapamam 🤣 prilam iç canım sabah 1 akşam 2 

önce (348 puan) tarafından

Aslında sürekli salata yer hatta her gün salata olmazsa olmazı ve yeşillik. Sigara alkol kullanımı hiç yok zaten yağlı yiyecekler de pek yemez ama neden öyle yüksek çıktı bilmiyorum doktor yağlanma da olabilir enfeksiyon da olabilir dedi ayriyeten kanser tarama testleri ve daha birçok test istedi 

-Reklam-
0 oy
önce (2,807 puan) tarafından

Geçen sene abiminde benzer durumu olmuştu ona yağlı baharatlı,kuruyemiş,et tarzı ürünlerin olduğu baya bı şeylerin yazdığı diyet listesi vermişti ona dikkat etti çok şükür değerleri normale döndü 

Sizinkide döner inşallah geçmiş olsun 

Amin inşallah teşekkür ederim eşimin vazgeçilmezi et ve kuruyemiş eğer onlar yasaklanırsa çok zorlanır bakalım ☺️

önce (2,807 puan) tarafından

Benim abimde öyle,hatta o aralar zirveye çıkmıştı biz ondan böyle oldu demek ki dedik nasıl ki azalttı çok şükür normale döndü 

Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah ondandır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
+1 oy
3 cevap 212 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Masallah. (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 24 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.