+4 oy
510 göst.
önce Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

Sorum yukarida 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (5,108 puan) tarafından

Bence esra erola felan çıkmadan söyle annene,işin sonu orda biter çünkü 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,869 puan) tarafından

Nasıl bı yanlış yol benim halledecebilecegim biseyse söylemem ama büyük bir şeyse tabiki söylerim 

önce (46 puan) tarafından

Erkekelerle kız gibi konuşuyor 

önce (2,869 puan) tarafından

Yönelimi mi o yönde yoksa dolandırmak amaçlı falan mı 

Dolandirmak

önce (887 puan) tarafından

Ya bu dolandırma konusuna ben bu kadar şey bakamıyorum. Aklı olan da dolandırılmasın yani. 

+1 oy
önce (191 puan) tarafından

Benim çözemedğim bişeyse hemen söylerim

+1 oy
önce (20,437 puan) tarafından

Söylerdim tabi ki

+1 oy
önce (3,200 puan) tarafından

Tik tokta çok var böyle tipler kız gibi konuşuyorlar milleti kandırıyorlar,bence sen kardeşinle konuş eğer seni dinlemezse anneme söylerim de baktın gerçekten seni dinlemiyor annenle babana söyle 

+1 oy
önce (4,420 puan) tarafından

Bilemiyorum zor bir süreç. Cevaplara baktım yorumda gördüm sorunu yani eğer kolay paraya alistiysa nasıl yolunu bulacak bilemem. Bir profesyonel destek lazım sanırım.

+1 oy
önce (1,362 puan) tarafından

Bence korkacağı birine söyle. Erkek çocuğu genelde anneden çekinmez. Varsa baban, abin , amcan , sözü geçen biri onlara söyle. Biri birgun şikayet eder dolandırıcı diye yine olan size olur. Muhtemelen bir kaç kişiden para koparmıştır bu da hoşuna gidiyordur devam ediyor. Genel olarak hiç hoş bir şey değil,  oturup konuşulması gereken bir konu. 

+1 oy
önce (1,854 puan) tarafından

Söylerim canım ben 

+1 oy
önce (1,878 puan) tarafından

Sonradan vah tüh demektense kesinlikle söylerdim 

+1 oy
önce (289 puan) tarafından

Ben bunun yuzundrn cok cektim bacim aklin varsa soyle anasina babasina cik aradan benim bi kardesim var ozunde cok iyi cicek gibi ama akli 5 degil 50 karis havada 23 yasinda 3 yasinda gibi usengec tembel pis isi gucu sacma sapan isler haysl aleminde yadiyo hala kim ne dese ona gidiyo ve kendini de cok akilli saniyo he bi kendi fikri karakteri yok kimin yanina gitse onun gibi oluyo bilundugu ortsmin seklini aliyo bi bakmissin nafile oruc tutuyo cantasinda seccade takke tesbih bi bakmissin biralari dizmis iciyo sonuc bi cok hata yapti olmadik kizlarin pesine takildi olmadik islere karisti karakoldan mi toplamadim neler neler bi gun annem aradi neymis bi kadinla arkadaslik yapiyomus asla olacak bi is degil ne aileye uygun ne kulture uygun ne sartlara uygun gercekten sevse arkasinda oluruz ama o da degil takmis kadina annem e bi de sennkinus oturdum agladim yeter senin bildigin benim ustunu kapattiklarimin ceyregi degil cogunu sana duyurmadim ki bana soyledikleri kadar soylemedigi de var onun ben biktim tasiyamiyorum onu kac yasina geldi dedim pes pese mesaj attim bundsn sonra ablanda yok yegenin de yok bitti benim senin gibi kardesim yok dedim 6 ay surundu ozurler cicekler hediyeler tamsm dedim akillandi daha beter oldu drmem o ki yuz verme soyle cik aradan ailenle de aran bozulabilir biliyodun niye soylemedin diye 

+1 oy
önce (105 puan) tarafından

Benim kocamda bekarken yapmış. Siz oturun bı konuşun onunla. Hem haram para hemde ilerde karşına çıkar. Top derler gezmeye yüzü kalmaz. Sertçe açıkça uyarın. Gözü korksun. Benimde erkek kardeşim var böyle yanlış işlere vurasmasin diye spora gönderiyorum. Öyle bı vurasta bulabirsiniz onun için. Tavsiye benimkiler.

+1 oy
önce (8,926 puan) tarafından

Annene söyleyince kesin düzelecepinden emin misin? Ben olsam kendim çözmeye çalışırdım eper hayatını etkileyecek bişeyse can güvenliği tehlikedeyse asla durmam mutlaka yardım isterim

0 oy
önce (1,517 puan) tarafından

Erkeklerle kız gibi konuşuyor dediğine göre eşcinsel olabilir. Bu kimsenin kolay kolay halledebilecegi birşey değil. Bence kardeşin uzman desteği almalı. Baktın olmuyor ailene söyle derim.

0 oy
önce (2,846 puan) tarafından

Doğuştan gelen bişeyse ona yapılacak bişey yok diye düşünüyorum ama sonradan kız gibi konuşmaya başladıysa uzmandan destek alabilir 

Erkekleri dolandirmak

önce (2,846 puan) tarafından

Ozaman iş başka söyle tabiiiki

0 oy
önce (1,047 puan) tarafından

Söylerim. Hatta kendisiyle aynı ortamda Söylerim 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 939 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy