Kızlar ısla keki nasıl yapıyorsunuz yani sosunu sıcakken mı soğuk Ken mı döküyonuz yaada kek mı sıcak olması lazim
Sos ılık, kek ilk sıcağı çıktıktan sonra. Ben böyle döküyorum
Teşekkürler çok sağol
Kek sıcak sos iliktan biraz daha sıcak döküyorum ,
Bak şimdi bacım ıslak kek benim işim. Başkaları dediği için diyom :D ben yaparken unu kabartma tozunu koymadan önce o sıvı soran büyük bardakla ayırarak yapıyom. Kek pişip ilk fırın sıcağı çıkınca da keki dilimleyip soğuk olan o ayırdığım sosu döküyom. Ama tek püf noktam. Sosa bir yemek kaşığı tepeleme sürülebilir çikolata koyup iyice karıştırıyorum. İşte böyleeeee :D güzel olur benim esmer bombam da. Ayyy canım istedi
Yaptım canım gel beraber yiyelim
Nasıl yaptın? Afiyet şifa olsun. At o zaman Bi görsel :D
Valla hem kes sıcak hem de sosu sıcakken döktüm ben daha böyle yumuşak olsun istiyorum ama bidahkini bunu denicem süslemek için hindisten cevizin yoktu süsliyemedim
Hmmmm çok güzel görünüyor. Sosu ayrı mı yaptın
Teşekkürederimmm Evet keki pişirdim sosunuda ayrı yaptım sıcakkem üstüne döktum ben böyle ići çikolata gibi aksın istiyirum
Ben de:D dediğim tarihte de akıyor. :D ama sosu bol alan lazım. 400ml filan.yumuşak da yaparsan bu iş tamamamdır.
Sos ılık , keki fırından çıkartıyorm 5 dk bekletiuorm sosu dökmeye başlıyorm
Benim yaptığım tarifte kekte sosta sıcak olacak yoksa dibe inmiyor sos soğursa
Evet ben de öyle yaptim
Afiyet olsun canım
Çok sağol teşekkür ederim
Aaaaaaaaa çekilin ben geldiimmmm📢📢📢📢
Arkadaş toplantılarinda özellikle gelirken bir borcam şu ıslak kendinden yapsana denilir o yüzden ıslak kek benden sorulur aşko😉😉
İçinden 1 bardak ayırıp ıslattığın kekler, ıslak kek değil nemli kek oluyor 😬😬
Sosunu ayriyeten hazirlayacaksin, kek fırından çıkarır çıkarmaz çatalla yada kürdanla sık bir şekilde deleceksin, sosun yarısını dökeceksin , sonra dilimleyeceksin kalan sosu dökeceksin , işte işin püf noktasıda tamda bu👌👌👌👌
Uçarak geldin girdin konuya ama malesef geç geldin yaptım artık neyse başka sefere artık denicem böyle oldu
Busefer süsluliyemedim malzemem yoktu
Zaten o ayrılan bir bardak pişmemiş yumurtadan oluyor ıyyy
Ayriyeten sos yapmak lazım
Sos soğursa dibe de inmez o yüzden sıcak dökülecek
Fermel02 gayet güzel görünüyor ellerine sağlık
Çok teşekkürlerederim yok ben sosunu ayriyetn pişirdim öyle sıcakken döktüm
Güzel görünüyor ellerine sağlık 🤗
1,489,122 soru
24,339,806 cevap
345,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın