+2 oy
356 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

İki gün önce trendyoldan indirim takip ederek bir kahve makinesi aldı eşim. Doğum günü hediyem olacaktı. Ürün 23.850 TL normalde. İndirime girdi 20.000 e aldı. Satıcı kargoyu dün gönderdi. Bugunse elime dalga geçer gibi sadece bir toka geçti. Trendyol müşteri hizmetlerini aradım. Bir link gönderdi ve satıcıdan tedarik istediğimi belirtmemi istedi. Bende öyle yaptım. Ancak satıcı sayfası görüntülenmiyor ve soruma cevap vermiyor. Trendyol müşteri hizmetleri 3 iş günü içinde dönüş yapma hakkı olduğunu beklemem gerektiğini söylüyor. Ürün tedarik edilmezse iade yapılacağını belirttiler ama az uz bir paradan bahsetmiyoruz bir an önce çözülmesini istiyorum. Hesabımda parayı geri görene kadar da içim rahat etmeyecek galiba. Benzer bir durum yaşayan olduysa yardımcı olur musunuz süreç nasıl ilerledi ne yapmam gerekiyor?

5 Cevaplar

0 oy
(4,426 puan) tarafından

Trendyol uygulama üzerinden mi sipariş verdiniz? Yani eğer adres doğruysa fake sayfa değilse korkmayın illaki paranızı alırsınız.

tarafından

Bizde neye uğradığımızı şaşırdık. Sonuçta kargoya veren kişinin adı, adresi, kargonun kilosu, ölçüsü her şeyi ortada. Yani gelen şeyin kahve makinesi olmadığı bariz belli. Ben başta indirimi yanlışlıkla yapıp iade oluşturmam için gönderildiğini düşünmüştüm ama satıcı görüntülenmiyor ve cevap vermiyor. 

(4,426 puan) tarafından

Yani birinin üzerinden şirket açtırıp fake satış yapabilirler ama Trendyol müşteriyi mağdur etmez böyle bir durumda

(1,478 puan) tarafından

Belki eksik gönderdiler. Yanında hediye olarak toka gelecekti, bilinmez. Bende bir kere 4 tane kumbara sipariş etmiştim,  3 tane geldi . Satıcıya yazdım ısrarla doğru gönderdiklerini söyledi. Trendyol müşteri hizmetleri ile görüşünce sorunumu cozduler ve tedarik edildi. Müşteri mağdur edilmiyor. Bana göre kaliteli bir alışveriş sayfası. Trendyol asistan ile sürekli iletişimde olun yine de. Az bir meblağ değil. 

tarafından

Bende öyle umut ediyorum 🤲🏻

tarafından

Yanında hediye olarak gelse onun için ayrı bir kargo poşeti açıp ayrı bir takip numarasi vermezlerdi ki. Kutunun içine atarlardı. Müşteri hizmetlerini aradim üç gün beklemem gerekiyormuş. Tekrar aradığımda da sadece bunu söylediler. Ama ben aramaya devam edeceğim. 

-Reklam-
0 oy
(857 puan) tarafından

Bizim de başımıza geldi. Ikılı kirli sepeti aldık dalga geçer gıbı toka gondermişlerdi. Satıcı profili de görüntülenmiyordu. İade etmemiz de çok zor oldu ama paramızı aldık hesabımıza yattı. Onlar dolandırıcı olabilir ama trendyol mağdur etmıyor paranızı alırsınız ınsallah 

tarafından

Bana iade edin vs diyen olmadı. Gönderdikleri saçma sapan toka şuan bende duruyor. İadeye gondermem mi gerekiyor? Bir de ücretin size geri geçmesi ne kadar sürdü acaba ?

(857 puan) tarafından

Siparişlerim menüsünden iade talebi oluşturmanız lazın. Yanlış ürün seçeneği üzerinden. Ama isterseniz bekleyin 3 gun madem müşteri temsilcisi öyle dedi. Ne kadar gün sonra yattı hatırlamıyorum ama 10 gun içinde yatmıştır 

tarafından

Tamamdır teşekkür ederim, bende bekleyim cevap alamadigimda tekrar arayıp ne yapmam gerekiyor öğrenirim 🫤

0 oy
(1,142 puan) tarafından

Ben öyle büyük paralar değil ama çok iade edildi param hiç tedirgin olma. Trendyol asistanla görüş 3 iş günü de satıcıya verilen hak 3 gün içerisinde göndermezse iadesini alacaksin. 

Benim bildiğim. Şimdi biz bise alıyoruz ya o para trendyolda kalıyor elimize geçinceye kadar karşı tarafta kalıyor elimize geçince bir şikayet yoksa kullanıcının hesabına geçiyor. 

tarafından

Evet bende duymuştum bunu doğruluğunu sizinle teyit etmiş oldum, teşekkür ederim 

(1,142 puan) tarafından

Rica ederim 3 gün bekle ama hiç yılma hergun bilgi al ara aramazsan canlı bağlantıdan konuş derdini anlat. 

tarafından

Canlı bağlantı dediğin neresi ? Müşteri hizmetlerine bağlanıyorum direk onu mu diyosun ?

0 oy
(83 puan) tarafından

Bende şal sipariş vermiştim bir çift çorap gönderdiler şok oldum sonra iade talebi oluşturdum param iade yapıldı sende tokayi iadeye gönder bu arada bazen ürün elinde olmadı mı öyle yapıyorlarmis Trendyol ceza mı ne kesiyormus

tarafından

Neden yaptığı hakkında hiçbir bilgim yok. Umarım o yüzden yapmıştır ve iademi alırım. Satıcı profilinin görüntülenemiyor oluşu içime kurt düşürdü. Dönüşte yapmıyor.

(83 puan) tarafından

Öyle oluyor zaten benimde öyleydi sizin baya yüksekmis ama yatar merak etme

tarafından

İnşallah 🤲🏻

0 oy
(4,352 puan) tarafından

Korkma canm trendyol üzerinden aldıysan eğer madur olmazsn iadeni yaparlar 

tarafından

İnşallah kuzum sagol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hercai (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 540 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Elif&hanim (5,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
0 oy
9 cevap 499 göst.
17 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,162 soru

23,772,422 cevap

315,995 kullanıcı

...