+1 oy
152 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (317 puan) tarafından

Arkadaşlar çevrem deki çocuklar hiç böyle değil benim oğlum iki yaşinda Hala geceleri uyanıyor ağliyor zor uyuyo ne  zaman geçecek bu durum çok bunaldım

11 Cevaplar

+1 oy
önce (865 puan) tarafından

Gün içindeki uyku düzeni nasıl? Kaçta kalkıyor öğle uykusu yapıyor mu? Kaçta uyuyor? Gün içinde aktif mi? Gece uyumadan bi uykusu öncesi rutininiz var mı?

önce (317 puan) tarafından

Bir kere uyuyor 12 buçuk gibi uyur 2 en fazla 2 buçukta kalkar fazlasiyla aktif ama dışarı çıkamadığmız günler oluyor lar yağmur vs. Uyku rutinimiz var kitap okuma pijama giyme oyuncak toplama vs. Ama uyuyacağını anladığı an ağliyor zorla uyutuyorum gece sürekli uyanıyor gece beslenmesi de yok kestim

Sabah kaçta kalkıyor canım

8 de uyanır çok nadir 9

Acaba öğlen uyutmamayı bi denesen mi

Denedim olumsuz doktora bile gittik nafile

-Reklam-
+1 oy
önce (1,860 puan) tarafından

Offfff bendede aynı sorun var, 2 yaşında benimkilerde  üstelikte ikiz , ne zaman bu gece uyanmalari bitecek dört gözle bekliyorum 🤦‍♀️

Ağliyor ve geri de uyumuyo ne olcak bilmiyorum halimiz

0 oy
önce (213 puan) tarafından

Emziriyo musun 

Hayır sırf bı yüzden kestim

0 oy
önce (206 puan) tarafından

Benm kızım 4 yaşında hala mıkır mıkır 

Başlarda bı da mıkır mıkır dı şimdi kriz gibi ağliyor

önce (206 puan) tarafından

Benmkide aynı canm gece bile ağlıyor 4 sene oldu artk hiç düzelceğine inanmıyorm ben böyle kabul ettim artk 

0 oy
önce (2,810 puan) tarafından

Bu çocukla alakalı olabilir. Bazı çocuklar uykuyu az seviyor ve uykusu bölününce zor uykuya dalıyor. Ama bir tavsiye sabah en geç 8 de uyandırmış olun. Öğlende 2 de uyanmış olsun. En azından iyice yorulunca uyku tatlı olup uyanmıyorlar

Öyle yapmaya çalışıyorum  saatlere çok dikkat ediyorum

0 oy
önce (1,735 puan) tarafından

Benim 6 buçuk yaş kızım okula başlayana kadar gece uyanmalar devam etti canım. Hala da arada uyanır. 3 buçuk yaş oğlum da uyanıyor hâlâ.. bakalım 6 aylığım nasıl olacak Allah canlarını sağ etsin çok zor uykusuzluk ama artık bordo bereli gibi oldum birazcık uyku bile yetmeye başladı..

+1

Çok çaresizm inanın düzelmiyor bir türlü 

önce (1,735 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun bu mübarek gece hürmetine canım benim 🤲🥺 biri uyusa biri uyanıyor valla annelik zor 🤧

Amin amin  allah razı olsun allah darda koymasın kiymesi

0 oy
önce (308 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında hala aynı

Uyanınca ne yapıyorsunız

Canım gece bir kalkıyor benide kaldırıyor on kere beni ayağında salla Dior sürekli ağluyor

Ayagımda sallıyorum dalana kadar yoksa deli gibi aglıyor psikolojim bozuldu resmen

Benimde Pslkoljim hiç iyi değil

0 oy
önce (593 puan) tarafından

Benim ki üç yaşına girecek hâlâ uyumak istemiyor gündüz uykusu yapmadığı halde zorla uyutuyorum onbire doğru gece de sürekli uyanıp ağlıyor 

Benimkide öyle sürekli uyanıp ağliyor

0 oy
önce (254 puan) tarafından

2 yaş sendromu diye bir şey var. biraz araştırın ve sizin çocuğunuz gibi birçok çocuğun aynı problemleri yaşadığını görürsünüz. yani gelip geçici üzülmeyin.

Evet baktım ama ne kadar sürüyor onu bilmiyorum aylardıd böyleyiz

önce (254 puan) tarafından

ne kadar sürdüğü belli olmuyor ama geçici bir durum. kızınız başından beri böyle uyku sorunu yaşamıyorsa geçicidir yok başından beri böyleyse belli bir yaşa gelene kadar düzelmiyorlar malesef. 

0 oy
önce (7,947 puan) tarafından

Benim kızımda da 2 yaşında başladı bu sorun gece çığlık kıyamet ağlamaları bitti ama alarm gibi kaçta uyursa uyusun sabah 6 da kalkıyor. Doğduğundan beri uyku sorunu var gece kalkmalari bitti sayılır ama erken kalkması devam ediyor 3 yaşına girecek  ve her uyku öncesi zorla yatağa sokuyrorum uyumcam diye ağlıyor 

Gece ağlamaları çok uzun sürdü mü

önce (7,947 puan) tarafından

2-3 ay sürdü ama uykuya geçiş ve sabah uyanmalari yine ağlayarak oluyor. 

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Valla benim kızım 3 yaşında dogdugundan buyan abittim ben yani şimdi 2 aylık oğlum var od aayni gece uyumuyor 

Allah yardımcımız olsun ne diyim inanın diyecek ve yapacak hiç bişeyim kalmadı doktora da gittik bir sorunu da yok

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 63 göst.
+2 oy
5 cevap 114 göst.

412,381 soru

12,414,551 cevap

44,970 kullanıcı

Kategoriler

...