Arkadaşlar çevrem deki çocuklar hiç böyle değil benim oğlum iki yaşinda Hala geceleri uyanıyor ağliyor zor uyuyo ne zaman geçecek bu durum çok bunaldım
Gün içindeki uyku düzeni nasıl? Kaçta kalkıyor öğle uykusu yapıyor mu? Kaçta uyuyor? Gün içinde aktif mi? Gece uyumadan bi uykusu öncesi rutininiz var mı?
Bir kere uyuyor 12 buçuk gibi uyur 2 en fazla 2 buçukta kalkar fazlasiyla aktif ama dışarı çıkamadığmız günler oluyor lar yağmur vs. Uyku rutinimiz var kitap okuma pijama giyme oyuncak toplama vs. Ama uyuyacağını anladığı an ağliyor zorla uyutuyorum gece sürekli uyanıyor gece beslenmesi de yok kestim
Sabah kaçta kalkıyor canım
8 de uyanır çok nadir 9
Acaba öğlen uyutmamayı bi denesen mi
Denedim olumsuz doktora bile gittik nafile
Offfff bendede aynı sorun var, 2 yaşında benimkilerde üstelikte ikiz , ne zaman bu gece uyanmalari bitecek dört gözle bekliyorum 🤦♀️
Ağliyor ve geri de uyumuyo ne olcak bilmiyorum halimiz
Emziriyo musun
Hayır sırf bı yüzden kestim
Benm kızım 4 yaşında hala mıkır mıkır
Başlarda bı da mıkır mıkır dı şimdi kriz gibi ağliyor
Benmkide aynı canm gece bile ağlıyor 4 sene oldu artk hiç düzelceğine inanmıyorm ben böyle kabul ettim artk
Bu çocukla alakalı olabilir. Bazı çocuklar uykuyu az seviyor ve uykusu bölününce zor uykuya dalıyor. Ama bir tavsiye sabah en geç 8 de uyandırmış olun. Öğlende 2 de uyanmış olsun. En azından iyice yorulunca uyku tatlı olup uyanmıyorlar
Öyle yapmaya çalışıyorum saatlere çok dikkat ediyorum
Benim 6 buçuk yaş kızım okula başlayana kadar gece uyanmalar devam etti canım. Hala da arada uyanır. 3 buçuk yaş oğlum da uyanıyor hâlâ.. bakalım 6 aylığım nasıl olacak Allah canlarını sağ etsin çok zor uykusuzluk ama artık bordo bereli gibi oldum birazcık uyku bile yetmeye başladı..
Çok çaresizm inanın düzelmiyor bir türlü
Allah yardımcımız olsun bu mübarek gece hürmetine canım benim 🤲🥺 biri uyusa biri uyanıyor valla annelik zor 🤧
Amin amin allah razı olsun allah darda koymasın kiymesi
Kızım 4 yaşında hala aynı
Uyanınca ne yapıyorsunız
Canım gece bir kalkıyor benide kaldırıyor on kere beni ayağında salla Dior sürekli ağluyor
Ayagımda sallıyorum dalana kadar yoksa deli gibi aglıyor psikolojim bozuldu resmen
Benimde Pslkoljim hiç iyi değil
Benim ki üç yaşına girecek hâlâ uyumak istemiyor gündüz uykusu yapmadığı halde zorla uyutuyorum onbire doğru gece de sürekli uyanıp ağlıyor
Benimkide öyle sürekli uyanıp ağliyor
2 yaş sendromu diye bir şey var. biraz araştırın ve sizin çocuğunuz gibi birçok çocuğun aynı problemleri yaşadığını görürsünüz. yani gelip geçici üzülmeyin.
Evet baktım ama ne kadar sürüyor onu bilmiyorum aylardıd böyleyiz
ne kadar sürdüğü belli olmuyor ama geçici bir durum. kızınız başından beri böyle uyku sorunu yaşamıyorsa geçicidir yok başından beri böyleyse belli bir yaşa gelene kadar düzelmiyorlar malesef.
Benim kızımda da 2 yaşında başladı bu sorun gece çığlık kıyamet ağlamaları bitti ama alarm gibi kaçta uyursa uyusun sabah 6 da kalkıyor. Doğduğundan beri uyku sorunu var gece kalkmalari bitti sayılır ama erken kalkması devam ediyor 3 yaşına girecek ve her uyku öncesi zorla yatağa sokuyrorum uyumcam diye ağlıyor
Gece ağlamaları çok uzun sürdü mü
2-3 ay sürdü ama uykuya geçiş ve sabah uyanmalari yine ağlayarak oluyor.
Valla benim kızım 3 yaşında dogdugundan buyan abittim ben yani şimdi 2 aylık oğlum var od aayni gece uyumuyor
Allah yardımcımız olsun ne diyim inanın diyecek ve yapacak hiç bişeyim kalmadı doktora da gittik bir sorunu da yok
412,381 soru
12,414,551 cevap
44,970 kullanıcı