+4 oy
688 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,086 puan) tarafından

image

image

image

image

selam kızlar sizce bunlardan hangisini sipariş versem çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim.🤍

30 Cevaplar

+2 oy
(151 puan) tarafından

Görünüs olarak 4 numarayı beğendim canım ama kullanımı bilmiyorum sadece görsel açıdan dört güzel 

(1,086 puan) tarafından

Bende 4 ten yanayım en çok satanlarda canım 

(151 puan) tarafından

Sipariş yorumlarına göre karar ver bencede c

, baya satılan bir ürünse yorumlara göz gezdir, içlerinden en sade güzeli bana göre 4   numara  hangisini alırsanız da güle güle kullanın canım :) 

(1,086 puan) tarafından

Bunda sadece 3 tane falan kötü yorum vardı 

Teşekkür ederim canım ♥️ 

-Reklam-
+1 oy
(2,879 puan) tarafından

Bende iki numaranın aynısı var çok memnunum iki buçuk yıldır kullanıyorum 

(2,879 puan) tarafından

Evet canım trendyoldan aldık 

(2,879 puan) tarafından

Kız ben bakarken resim 3 taneydi sanki 😅😅 benim kullandığım şu markası diomond olan gri canım 

(1,086 puan) tarafından

Teşekkür canım çok kişi memnun kalmış zaten ben şu travel sistem olanlara taktım sepeti falanda büyük tam benim gibi evde durmayan birine göre sanki😀

(2,879 puan) tarafından

Valla ben önce bebek arabası kullanamam derdim şimdi elim kolum resmen market pazar herşeyimi kaldırıyor maşallah 😀 yani sadece bebek arabası olarak kalmıyor 🤭o yüzden iyi araştır canım hangisi hoşuna giderse

(1,086 puan) tarafından

1 aydır dusunuyorum bir ay daha dusunucem heralde çok kararsızim

+1 oy
(1,960 puan) tarafından

3 ve 4 güzel görünüyor 

(1,086 puan) tarafından
+1

Bende 4 u beğenmiştim zaten 🙂

0 oy
(1,446 puan) tarafından

Benim aldığım yan sanayi ürünü. Öyle ahım şahım değil. 3. resimdeki gibi . Genel olarak memnunum, sürmesi, küçüklüğü yetiyor. Katlayinca küçücük kalıyor ve hafif . Bu diğerleri görüntü olarak hoş geliyor ama aşırı büyük ve genişler. Kullanımı hakkında yorum yapamam. Alt kattaki komşum ilk resimdeki gibisini kullanıyor,  merdivende hep açık şekilde duruyor. Ya katlanmiyor ya da kendi katlamiyor bilemedim. Gereksiz şekilde geniş olduğunu söyleyebilirim. 

(1,086 puan) tarafından

3 resimdekinin bende ilk çocuğumda kullandım şimdi bunlara hevesliyim bilmiyorum belkide pişman olurum 

0 oy
(13,511 puan) tarafından

Ya Bu traveller çok ağır be :,) bende de var yani ama sevmiyorum. Ama siyahın tipi güzel 

(1,086 puan) tarafından

Seninki hangi marka canım memnun musun genel olarak

(13,511 puan) tarafından

Joie canım muze lx diye geçiyor. Bence çok ağır

Sağlam mı çok sağlam ama dediğim gibi tek elle açılıp kapanan kabin tipler var puset zaten çok kullanılmıyor ben şimdi alsam kabin tipi yatabilenlerden alırım canım.

(1,086 puan) tarafından

Baktım ben trendyoldan bı tane çıktı seninkinden pusetsiz

(13,511 puan) tarafından

Ebebek satıcı canım joie için 

0 oy
(4,439 puan) tarafından

Çift taraflı oluyo mu bu önemli? Kilolarına da bak fazla ağır hantal bişey olmasın. Çünkü bı yerden sonra baston arabaya geçeceksin. 

(1,086 puan) tarafından

Kabin boy tercih ettim pişman olmam inşallah 

0 oy
(426 puan) tarafından

İlk baştaki araba kullanışlı değil hiç beğenmiyorum onu, diamond baby olan arabanın kahverengisi var ben de inşallah bebe doğarsa kullancam daha. Kullanışı daha güzel ve rahat bence 

(1,086 puan) tarafından

Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım bende griyi alicam galiba

(426 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

0 oy
(29,559 puan) tarafından

Gidip görüp almanı tavsiye ederim

(1,086 puan) tarafından

Hava soğuk bebekle gezemiyorum hani bı kac yer bakmak lazım çıkmışken oda olmuyo

0 oy
(423 puan) tarafından

4 numara görünüş olarak iyi diğerleri dışarıda görüyorum sor beka sürüyorlar 

(1,086 puan) tarafından

4 numarayi genelde kimse tavsiye etmiyo bende onu beğenmiştim 

(423 puan) tarafından

Benim katlanır var oğluma almıştım 2seneno kullandı kızımda 2yasinda çarşıda v.s. Oğlum yorulunca 6yasinda oturunva kardeşini kucağına koyuyorum maşallah hiç gık demedi ve kızımla bir yere gidince yürümek isteyince kapatıp bavul gibi sürüyorum ben aşırı derecede memnunum maşallah uzun zamanda götürür iyi ki almışım 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

İki tekerlekli travel alma canım bebe gold yazmışsın hiç alma bence görümcem almıştı oğlu daha 6 aylıkken tekeri çıktı kırıldı hem dönüşü de çok zor oluyordu iki tekerleklinin ben casual cadillac aldım civilden satış elemanı diğer bilinen kanz Pierre cardin gibi markalar olmasına rağmen casual cadillac markayı önerdi 15. Kattan at kırılmaz bile dedi gerçekten öyle oğlum 3 yaşında iki sene ona kullandım şimdi 15 aylık oğluma kullanıyorum yani 3 senedir aktif bi şekilde kullanıyorum aylık alışverişte tonlarca kilo poşet koyduk defalarca hiç bişey olmadı hala daha yepyeni duruyor şöyle bi silince parıl parıl parlıyor bu attığın bebe gold markası hakkında olumlu bakmıyorum 2. Görselin aynısıydı görümcemin ki birden bire doğru düzgün kullanmadığı halde kırıldı gitti 

(1,086 puan) tarafından

Senin bu dediğin marka pusetli travel sistem mi canım yoksa kabin boymu sağlam olsun yeter 

(1,103 puan) tarafından

Pusetli travel sistem canım 

0 oy
(132 puan) tarafından

3 numaradakini kuzenim aldı gayet memnun bende de 1 numaranın puseti var hiç kullanılmadı yeni satmak istiyorum ama alan yok   onu satıp 3 numaradakini Alaçam bende 

(132 puan) tarafından

image

Bu şekilde benimpuset baby home markasi

(1,086 puan) tarafından

Çok tatlıymış puseti pahalı koyduysan almazlar canım 

(132 puan) tarafından

Trendyol dan baktım 1430 TL ben dolapta kesinti oluyor diye bin TL yazidm ama 600.700 e de veririm yani sorun değil 

(1,086 puan) tarafından

Bı letgoya koy canım belki orda satılır 

(132 puan) tarafından

Ayy yok canm ya valla letgodan bir defa dolandirildik birdaha tövbe 

0 oy
(30 puan) tarafından

3 numara çok kullanışlı iki tane çocuk taşıyorum ben içinde 

(1,086 puan) tarafından

Evet herkes öyle söylüyor ilk çocuğumda bende bunlardan kullanmistim

0 oy
(3,642 puan) tarafından

Bende 1  ile 3 var

Oğlumda ilkini kullandım epey sağlamdı 

En son oğlum büyüdü Pazar Arabası yaptım 

Sonra tekerleği yamuldu çöpe attım 

Ama gerçekten güzel kullandım 

Sadece toplarken üstünü çıkart katla işi vardı 

Bana göre zordu

Çoğu zaman arabanın arkasına öylece atardım 

Şimdi 3 numarayı kızım için kullanıyorum 

2 sene oldu

Oda epey sağlam 

Daha çok işime geliyor çok ağır değil 

Gerçi diğeri de ağır değildi 

Bu 3 uncu görsel araba olduğu yerde katlanır 

Tabi bu nasıl bilemedim 

İstersen önünde mama sandalyesi gibi olanından al derim çok çok kullanışlı 

Oturt bebeği koy önüne abur cubur sütünü yiyip içip gitsin derim

(1,086 puan) tarafından

Evet mama tablalı olanda vardı eklemeyi unutmuşum 

0 oy
(1,901 puan) tarafından

Görüntü olarak belki diğerleri gibi değil ama rahatlık olarak 3 numara süper 👍

(1,086 puan) tarafından

Mecburen üçü alicaz o zmn bütün anneler öyle söylüyo

0 oy
(4,604 puan) tarafından

E hic biri. Kabin boy bakmani oneririm.

(1,086 puan) tarafından

Kabin boy sipariş ettim canım pişman olmam inşallah 

(4,604 puan) tarafından

Baston, travel kullanmis biri olarak pisman olmazsin diyorum :)

(1,086 puan) tarafından

Teşekkürler canım ♥️ 

0 oy
(7,849 puan) tarafından

Tekeri çok küçük olanlar zor gidiyor tümseklerde falan 

(1,086 puan) tarafından

Bı tane sipariş ettim canım bakalım memnun kalırım inşallah 

0 oy
(3,137 puan) tarafından

Bence 3 diğerlerinin gorseline aldanma cnm bir zamandan sonra elden çıkarma ihtiyacı duyuyorsun

(1,086 puan) tarafından

Haklısın herkes öyle söylüyor 

0 oy
(209 puan) tarafından

Benimki 3 e benziyor kabin boy kesinlikle tavsiye ederim. Diğerleri travel sistem görüntüsü var sadece kullanış açısından çok kötü. Ağır hantal kabin bo gibi uzun süreli kullanamiyorsun. Kabin boyda bebek çok güzel oturuyor travelde kutunun içinde gibi alanı dar. Görümcem de var pişman oldu. Kaldırımlarda zor çıkıyor ağır olduğu için. Doğru düzgün bagaja sığmıyor. Katlanamak için puseti takip çıkarmakla uğraşıyorsun. Kabin boy tek hareketle katlanıyor her yere sığıyor istedigin gibi taşıyorsun.

(1,086 puan) tarafından

Haklısın canım bende kabin boy tercih ettim bakalım güzeldir inşallah 

0 oy
(483 puan) tarafından

Şu ikinci bebek arabası cnm bende var kullaniyrm iki çocuk buyutum bu kış kaldirdm 6 yıldır kullandm hala sa da sağlam bir çocuk dsha büyütülür aynısının pisetinide aldm salayabiliyrm cocujlarimi içinde salyrdm ayağımda salayacagima onun içinde salyrdm

(1,086 puan) tarafından

Genelde kimse tavsiye etmedi o yüzden vazgeçtim ben sizinki aynı marka miydi 

0 oy
(620 puan) tarafından

Bir numarayı yengem aldı oğluna daha ilk geldiğinde bir sürü sıkıntısı vardı. Kaç kez tekerlek vidaları kırıldı garantiye gitti vs bilmiyorum. En sonunda başka bir tane dahaa aldılar.  Üç numarayı ben aldım. Daha uygun fiyatlıydı aldığımda. On tekerleği bazen takılıyor sürerken ama kullanımı çok rahat hatta bazen iki çocuğumu oturtup gezdiriyorum. Onun da tek eksisi yatak olarak açtığın zaman baş kısmı aşağıya eğik oluyor ayak kısmı daha yukarıda kalıyor. Yastık olmadan çocuğu yatirinca çocuk kafa üstü duruyor gibi. 

(1,086 puan) tarafından

Teşekkürler canım bende 3 numaraya benzeyen bişey sipariş ettim zaten

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
0 oy
24 cevap 642 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hep bir hayal (69 puan) tarafından soruldu