+4 oy
739 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,086 puan) tarafından

image

image

image

image

selam kızlar sizce bunlardan hangisini sipariş versem çok kararsızım yardımcı olursanız çok sevinirim.🤍

30 Cevaplar

0 oy
(220 puan) tarafından

Bende 2 numaraya benzer bir model var canım ilk çocuğumu onda büyüttüm şu an 4 yaşında 2 yıl dolu dolu kullanmışımdır onda. Şimdi küçük olan biniyor oda 1 yaşında ve hala taş gibi ben çok memnun kaldım 

(1,086 puan) tarafından

2 yasa kadar anca kullaniliyormus canım o yüzden vazgeçtim almaktan

(220 puan) tarafından

Valla ben ne yalan söyleyeyim benim kzıımı taşıdı hala binmek istese biner yani şu an 15 kg büyük kızım. Tabiki tercih meselesi canım

-Reklam-
0 oy
(195 puan) tarafından

Üç numaradan var bende. Üç buçuk yıldır aktif kullanıyorum. Bazen çocuklarımın ikisini birden de koyduğum oluyor.  Görsel olarak evet diğerleri kadar albenili değil ama kullanışlı. İlk iki arabayı en fazla bir yaşına kadar kullanabilirsin ve ağır. En sonuncu güzel ama evet olarak küçük ve ağır. Onu da çok kullanamazsın. Üç numara sağlam. 

(1,086 puan) tarafından

Haklısın canım o yüzden bende kabin boy sipariş ettim

0 oy
(1,799 puan) tarafından

3 numara görümcemde var ve cok pişman keşke baston tarzı alsaydım demişti hem cok yer kaplıyomus hemde otobuslerde ve takside sıkıntı yasıyomus

(1,086 puan) tarafından

Kabin boy sipariş ettik canım sağolun ♥️ 

0 oy
(214 puan) tarafından

Benim ki 4 numara ebebek ten aldım markası kanz çok güzel canım

0 oy
(3,110 puan) tarafından

3 numara fren sistemi hemen kırılıyor maalesef plastik aksamı 

0 oy
(668 puan) tarafından

3 numarayı asla alma benimki buna benzer biseydi o ortadaki bacaklari soktugumuz yer varya cocuk buyuyup oturmaya baslayinca cit cit aciliyodu bi kere yemege gittik cocuk hop masanin altina kayiyodu zor tuttum en son hurdaciya 50 tlye sattim  1 ve 2 de cocuk buyudukce sigmaz bence ben yerinde olsam 4u alirim 

0 oy
(30 puan) tarafından

Alttan 2 ci olani kullaniyorum ben 3 yaşında oğlum 3 yıldır aktif kullaniyorum 18 aylık da 1 bebeğim daha var ikisini bindiriyorum pazar market alışverişi poşetler falan da koyuyorum maşallahı var hiç birşey de olmadı ben memnunum diğerlerini bilmiyorum o yuzden yorum yapmiyorum

0 oy
(415 puan) tarafından

1 ve 2 numara ablamdada vardı hiç memnun değildi Tam tersi kullanamadı bakarsa 4 Numara güzel ve 3 numaradaki puseti yok böyle kullanışı nasıl bilmiyorum o yüzden 4 Numara 

0 oy
(3,489 puan) tarafından

Benimki ilk resimdekine benziyor ama memnun değilim çok ağır ve katlarında bagaja zor sığıyor  tek tavsiyem kilosuna dikkat et ve arabaya konulacaksa katlandığındaki boyutuna dikkat et

0 oy
(4,474 puan) tarafından

Benimki 3 numaraya benziyor ama 2 tekerlekli tek tekerlek daha kullanışlı olur diye düşünüyorum 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 206 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
0 oy
24 cevap 642 göst.
0 oy
4 cevap 163 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hep bir hayal (69 puan) tarafından soruldu

413,768 soru

12,455,087 cevap