0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (522 puan) tarafından

Kızlar sizi bişi sorucam Ben burnumu deldirecem Ama Nerde deldirecem bide yeni deldirenler varmı neyle deldirdiniz tabancala mi yoksa igneylemi kızlar bide kalp rahatsızlığım var burun deldirmekle kalpla ilgisi varmı acıtıyor mu iyileşme süreci nasıl ???

9 Cevaplar

+1 oy
(4,759 puan) tarafından

İğne ile iki defa deldirdim hevesimi aldım daha da takmadım kapandı gitti çok şükür 😁

-Reklam-
0 oy
(2,420 puan) tarafından

Kız Allah aşkına deldirip ne yapacaksın 😁

(522 puan) tarafından

Yemin ederim Eşimde öyle dedi bana Hahaha valla öyle 😂😂 kız ne bilim öyle aniden eşime dedim deldirecem bide benim yüzüm küçük milyon tipim yakışır falan dedim eşime de söyledim izin aldım 😂😂

(2,420 puan) tarafından

Ya bacım bunun gusülü var sürekli küpeyi sok çıkar 🤣 şaka yapıyorum canım nasıl içinden geliyorsa tabiki onu yap ama dediğim gibi iğne ile deldir burnunu , güzellik merkezlerinde hijyene dikkat ederek yapıyorlar 

(522 puan) tarafından

Bakalım yarın araştırayım burda Nerde yaptırıyor sa Yaptıracam ama tabancayla Yaptırmayı düşünüyorum eczaneye sorucam ilk baş 

(2,420 puan) tarafından

Tabanca ile yarası çabuk geçmez ama canım bilgin olsun 

(522 puan) tarafından

Hmm iğneden de korkuyorum ne yapacamm ben kulağıma tabancala yaptım eczanede acımadı pek ama burunu bilmiyorum da tabancala tercih ediyom sanki 

0 oy
(5,021 puan) tarafından

Gümüşcüler deliyor, eczaneye sorabilirsin onlar kulak deliyorda burunu bilmiyorum. Bende bir ara heves ettim sonra vazgectim

0 oy
(190 puan) tarafından

Bnmki tabancaylaydi iki kere deldirdim kapandı bida deldircem 3 etcek:) bn seviyorum hızma ama düşüyor işte bı yere takılıyor düşüyor takarken iy güzel aciyo ama bilgin olsun 

(522 puan) tarafından

Peki kalple ilgisi varmı Yani Ben o kadar yirmilik dış çekirtirdim 3 doğum yaptı şükür kalpimde bı sikinti çıkmadı ama Bunu deldirsem sıkıntı olmaz herhalde peki tabanca hemen deldirip çıkıyor demi hissediliyormu?

0 oy
(442 puan) tarafından

Piercing delen yerlere steril bir yere , iğneyle delirmelisin , tabanca ile riskli  tavsiye etmem 

0 oy
(5,408 puan) tarafından

8 yıl oldu deldireli kapanmadı :) tabanca ile deldirmistim piercingcide

0 oy
(389 puan) tarafından

Tabanca ile deldirdm ama ikide bir yara oluyordu bide bazen de çıkıyordu en sonda cikardm kalp ile ilgili bilmiyorum 

(389 puan) tarafından

Kuyumcu da deldirmstm

0 oy
(1,205 puan) tarafından

Lisedeyken toplu iğneyle kendim delmistim kulaklarımi da 😂😂😂 şimdi kulaklarımda 2 delik kaldı sadece burnumu kapattım babamdan korkudan takamamistim 😂😂

0 oy
(1,762 puan) tarafından

Fazla acıtmıyor delinirken ama sonrası sıkıntılı biraz düzgün bakmak gerekiyor iltihap kapmaması için. Yerine göre değişiyor kimi yer iğneyle kimi yer tabancayla deliyor. Uyuşturucu krem sürüyorlar zaten. 

(522 puan) tarafından

Evet öyle dediler iltihabı kapmamasi gerekiyor dikkatli olman gerekiyor diyorlar nasıl edicem bilgin varmı?

(1,762 puan) tarafından

Krem süreceksin. Temiz tutacaksın. Ellemeyeceksin bu kadar. 

(522 puan) tarafından

Tamam teşekkür ederim ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
0 oy
2 cevap 49 göst.
0 oy
15 cevap 196 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bencee (381 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,333 soru