Kızlar sizi bişi sorucam Ben burnumu deldirecem Ama Nerde deldirecem bide yeni deldirenler varmı neyle deldirdiniz tabancala mi yoksa igneylemi kızlar bide kalp rahatsızlığım var burun deldirmekle kalpla ilgisi varmı acıtıyor mu iyileşme süreci nasıl ???
İğne ile iki defa deldirdim hevesimi aldım daha da takmadım kapandı gitti çok şükür 😁
Kız Allah aşkına deldirip ne yapacaksın 😁
Yemin ederim Eşimde öyle dedi bana Hahaha valla öyle 😂😂 kız ne bilim öyle aniden eşime dedim deldirecem bide benim yüzüm küçük milyon tipim yakışır falan dedim eşime de söyledim izin aldım 😂😂
Ya bacım bunun gusülü var sürekli küpeyi sok çıkar 🤣 şaka yapıyorum canım nasıl içinden geliyorsa tabiki onu yap ama dediğim gibi iğne ile deldir burnunu , güzellik merkezlerinde hijyene dikkat ederek yapıyorlar
Bakalım yarın araştırayım burda Nerde yaptırıyor sa Yaptıracam ama tabancayla Yaptırmayı düşünüyorum eczaneye sorucam ilk baş
Tabanca ile yarası çabuk geçmez ama canım bilgin olsun
Hmm iğneden de korkuyorum ne yapacamm ben kulağıma tabancala yaptım eczanede acımadı pek ama burunu bilmiyorum da tabancala tercih ediyom sanki
Gümüşcüler deliyor, eczaneye sorabilirsin onlar kulak deliyorda burunu bilmiyorum. Bende bir ara heves ettim sonra vazgectim
Bnmki tabancaylaydi iki kere deldirdim kapandı bida deldircem 3 etcek:) bn seviyorum hızma ama düşüyor işte bı yere takılıyor düşüyor takarken iy güzel aciyo ama bilgin olsun
Peki kalple ilgisi varmı Yani Ben o kadar yirmilik dış çekirtirdim 3 doğum yaptı şükür kalpimde bı sikinti çıkmadı ama Bunu deldirsem sıkıntı olmaz herhalde peki tabanca hemen deldirip çıkıyor demi hissediliyormu?
Piercing delen yerlere steril bir yere , iğneyle delirmelisin , tabanca ile riskli tavsiye etmem
8 yıl oldu deldireli kapanmadı :) tabanca ile deldirmistim piercingcide
Tabanca ile deldirdm ama ikide bir yara oluyordu bide bazen de çıkıyordu en sonda cikardm kalp ile ilgili bilmiyorum
Kuyumcu da deldirmstm
Lisedeyken toplu iğneyle kendim delmistim kulaklarımi da 😂😂😂 şimdi kulaklarımda 2 delik kaldı sadece burnumu kapattım babamdan korkudan takamamistim 😂😂
Fazla acıtmıyor delinirken ama sonrası sıkıntılı biraz düzgün bakmak gerekiyor iltihap kapmaması için. Yerine göre değişiyor kimi yer iğneyle kimi yer tabancayla deliyor. Uyuşturucu krem sürüyorlar zaten.
Evet öyle dediler iltihabı kapmamasi gerekiyor dikkatli olman gerekiyor diyorlar nasıl edicem bilgin varmı?
Krem süreceksin. Temiz tutacaksın. Ellemeyeceksin bu kadar.
Tamam teşekkür ederim ❤️
1,459,333 soru
23,931,888 cevap
324,084 kullanıcı