Ikisi de triko takım hangisi güzel sizce?
2. Daha güzel
Teşekkür ederim
İkincisi daha hoş güzel ya
Sumosuma katılıyorum 🥺
Tesekur ederim
Semoşum ne yapıyorsun nasılsın sütün geri geldi mi
Mama süt birlikte devam ilk zamanlarki gibi değil aama yine var biraz . Doymuyo sümos ya yiyorum herseyide yapiyorum yok içtiğim suyun haddi hesabı yok
Gülüm canın sıkıldıkça emzir çocuğu , bol bol, oylelikle çoğalır , stres yapma bunun için de kuzum
Takmamaya caliyosum ama iste . Kaç gündür de aşırı agliyo bagiriyo yeminle ilk çocuğumda bunları yaşamadım ben 😔 çok farklı
5 parmağın beşi bir değil maalesef canım, olacak böyle şeyler illaki , bakalım beni neler bekliyor, hiç içimden çıksın istemiyorum sona yaklaştım artık 🥴
Valla tanıdı çıkar askm son haftalarun inşallah uslu akıllı yormayan bı bebiş olur . Oğlum gibi olsun inşallah ne bir gün uykusuzluk çektim ne bir sıkıntı darısı sana . Ama oğlumda yaşamadığımi buglem misliyle çıkarıyor sağolsun 😘😂😂😂
🤣🤣🤣 olsun canları sağolsun zaten ben günde 5 saat uyku ya uyuyorum ya uyumuyorum yıllardır bu böyle , uykusuzluk yoracağını sanmıyorum 😁
Kime mânâ buldun de hele 🤣
Valla kimseye bulmadım ya 😔
Günaydın kuşum
Günaydın canım ❤️
İkinci canım ☺️
Bordo olan canım.
2cisi daha guzel rangide cok hos
Tabii ki de ikinci 😍
İkinci daha iyi gibi
2cisi kaça canim. Dün bende aynisindan sifaris verdim. Merak ettim fiyat farkini. Tabiiki kumasa gore farklılik gosterir
1300tl. Sen ne kadara aldın?
Fiyatlar ayni 😁 cok az fark var.
Ben internetten almıyorum ama. Siteye bakıyorum modelleri beğeniyorum . Butik de yaşadığım şehirde gidip deniyorum öyle alıyorum. Kumaşına dokunmam lazım bir de her model yakışmıyor üzerimde görmem lazım.
Ben rusyadayim. Burdada giyinip hosuna gidiyorsa aliyorsun.trendyol gibi bir site. Ordan siparis veriyorum.
Dün 6 tane farkli kiyafet sipariş verdim. Onlardan begendiklerimi alicam giyinip bakicam. Geri kalanlari almiycam oyle yani burdada
Süper o zaman
Ikisi de cok guzel
413,266 soru
12,442,606 cevap
46,042 kullanıcı