+1 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

Çok sayıda ilaç öldürür mü

25 Cevaplar

+22 oy
(1,598 puan) tarafından

iÖldürür belki sakat bırakır kacmak istedigin dünyada bakima muhtac halde kalirsın.

Ölürsen de sana öbür dünyada en acılı karşılama başlar ateşin bol olur dünyada çektiğim aci neymiş bunun yaninda dersin

Helvani bi güzel yerler bedava pide kuyuguna girerler cenazende iki ağıt yakarlar ühü ühüğğ diye senin daha topragin kurumadan herkes seni bi güzel unutur sen orda cayır cayır yanarken herkes kendi hayatini yaşıyor dedikodunu yapıyor olur sonrasinda da aaaa ölünün arkasindan konişmayalim günah diye konuyu kapatirlar kisaca kendini odun olarak ateşe atarsin

He bide millet kendi canina kiydin diye g*tüyle güler arkandan da dile getiremez 

Cocukların da annem bizi düşünmedi bıraktı gitti diye mezarina bile gelmezler unuturlar seni hep kin duyarak hatırlarlar bi fatiha okuyanin olmaz herhalde 

(242 puan) tarafından
+2

Bu kadar doğru ve güzel bir cevapla karşılaşacağımı hiç tahmin etmezdim helal olsun. Çok doğru dion

(1,901 puan) tarafından
+1

Her satırına her kelimesine katılıyorum beni yormadan içimden geçen ne varsa yazmışsin helal be +++++++++ 👏👏👏👏👏

(1,446 puan) tarafından

Ölmeyi düşünen birinin " arkamdan nasıl konuşurlar acaba" diye düşüneceğini sanmıyorum. 

-Reklam-
+9 oy
(4,391 puan) tarafından

Ölünce huzurla yatacağımızın garantisi var mı? Dünyada ne kadar geçmez sansan da geçecek olan sıkıntıyı mı dilersin yoksa ebedi hayatta sıkıntılarla boğuşmayı mı?

+5 oy
(2,879 puan) tarafından

Bu mübarek gecede intihar etmeyi mi düşünüyorsun 

Kalkıp bı abdest al seccadenin başına geç ve Rabbimle konuş canım bu seni ferahlatır 

+3 oy
(136,922 puan) tarafından

noldu hapmi ictin😳😳😳

+3 oy
(6,304 puan) tarafından

Parmağını beş saniyeliğine çakmakta tutsana söz tutabilirsen helal olsun diyeceğim 

Allah aşkına yaa Allah'ın verdiği canı yanlızca Allah alır... 

+2 oy
(1,347 puan) tarafından

Yok bayiltir bu ne biçim bir soru tövbeeee yarabbim 😒

+2 oy
(187 puan) tarafından

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar teşekkür ederim çok zor bi süreçten geçiyorum ne yazdığım.ne yaptığımın farkında değilim ama sadece çocuklarımı düşünüyorum 🥲

+2 oy
(844 puan) tarafından

Postu gordugumden beri iyi misin acaba diye içim içimi yedi valla. Şimdi cevabını görünce çok sevindim. Sakın canım hicbir şey için hiç kimse için değmez.ne güzel mübarek bir gece Allah'a sığın ondan yardım iste. Ne anne babalar var bir evlat için yanıp tutusuyorlar. Rabbim sana ne güzel bu duyguyu tattirmis. Elinde buyuk hazinen senin evlatların ne kocaymis ne baskasiymis bırak gitsin.

Onlar için mücadele et. Evlatların ilerde senin için gurur duysunlar 

+1 oy
(5,815 puan) tarafından

Niye ölmek mi istiyorsun yoksa birini mi öldürmek istiyorsun ilaç değil ama   sıkıntı insanı öldürür 

+1 oy
(10,358 puan) tarafından

Tövbe bu ne biçim soru böyle soruya kim cevap verir ki 

+1 oy
(190 puan) tarafından

Çocuğun varmış sen ölünce kim bakacak daha geçenlerde tanıdığım bir kadın öldü 2 çocuğu vardı kadının kocası ben bakamam dedi yetiştirme yurduna verildiler çocuğun için güçlü olmak zorundasın o eşini Allah'a havale et 

+1 oy
(277 puan) tarafından

Öldürmez ölecegin yoksa komik bir anımı anlatayım annem ben ergenken justin posterlerimi yırttı diye 1 kapsül aferin haplarını içmiştim sabaha gida hiç bir şeyim yoktu tıpış tıpış okuluma gittim 😂 intihar eyleminin sebebinin ironiliği 😂 

(277 puan) tarafından
+2

Diğer postlarını okudum ama hayat inan ki başkaları yuzunden ölmek istemek için çok kısa öldürmek içinde çok kısa ne edersen kendine edersin ben de çok şey yaşadım inan ki her gün ölmek istediğim günler oldu ama kendi canıma kıyamadım çünkü Allah a olan inancım bunun çok ötesindeydi korktum o kadar ileri gidemedim Allah a sığındım şimdi çok güzel bir hayatım var Allah var diyene eninde sonunda güzel kapılar açılır kardeşim 

+1 oy
(7,409 puan) tarafından

Diğer postuna baktım şimdi muhtemelen intihar etmeyi düşünüyorsun üstelik bunu birilerine sinir olduğun için yapmak istiyorsun. O birilerine hiç bir şey olmaz ama olan yine sana olur bir de varsa evladına. Bugün toprağın altına girsek Allah'ım bir gün daha ver bana diye yalvarırız hepimiz ölüm kolay ,sonrası zor. Belli ki büyük bir imtihan içindesiniz ama sabredin Allah'a havale edin canınızın da kıymetini bilin. Dünyanızı da ahiretinizi de yakmayın. Hatta bence kendinize bir iyilik yapıp psikolojik destek alın. Allah yardımcınız olsun.

+1 oy
(225 puan) tarafından

Canım anlatmak istermisin

+1 oy
(7,522 puan) tarafından

Sadece şunu sor kendine değer mi kendin içinde başkasına yapmak içinde bunu düşündüysen inan değmez ahiretini yakmaya bak ne güzel birgün Rabbine tevekkül et kenara çekil kimsenin yaptığı yanına kalmaz 

+1 oy
(5,014 puan) tarafından

İki tane çocuğun var onların gözlerinin içine bak sen annesin diyecegim bu kadar

+1 oy
(841 puan) tarafından

Öldürmezsede bir yerleri sakat bırakacağı keskindir umarım sonuç hiç bir şekilde pişmanlık yaşatmaz Rabbim akıl fikir versin inşallah 

+1 oy
(29,558 puan) tarafından

Yok süründürür akıl var mantık var yani

+1 oy
(4,007 puan) tarafından

Neden böyle bir şey sordun hamilesin sakın bir delilik yapma hem kendine hem karnındaki masumu düşün inan sana bir şey olsa arkandakinin umru olmaz olan evlatlarına ve sana olur aksine daha güçlü ol ki seni üzenler üzülsün hayatta herşeye çare bulunur bu dünya zaten geçici âhiretini ziyan etme deymeyen insanlar için

+1 oy
(1,103 puan) tarafından

Çok sayıda ilaç öldürür mi bilmem de hayatta hiç bişey için hiç kimse için kendi hayatını karartmaya değmez onu biliyorum arkanı döndüğün an biter bu hayatta peki diğer hayatta ne yapacaksın arkanı dönüp kaçsan bile kaçamazsın çocuklarını düşün aklını başına al sana muhtaç çocuk var hangi raddeye gelirsen gel sen bir annesin yıkılamazsın arkanda düşünmen gereken birisi var bak ben ikinci doğumuma giderken oğlumu bıraktığımda ne kadar ağladım sığamadım odaya bi kavuşsaydım diye sen hiç mi düşünmüyorsun benim çocuğuma benden iyi kim bakar ben gidersem çocuğum napar diye eşin mi canını sıktı aldattı mı ailen mi destek olmuyor illaki bi çözümü vardır anneler hep çözüm bulur geçen haber de gördüm kış geldi diye birini bıçaklayıp cezaevine giren birisini asla doğru değil yaptığı şey Allah belasını versin onun ama demek istediğim bak soğuk için bile bi çare bulmuş yani adam kafanda olanı sil at bi köşeye ayrılmak isteyip ayrılamıyor musun bi süre bekle birikim yap kafanı topla sonra başının çaresine bak öyle kolay yoldan ölüyüm gideyim diye düşünme hemen kolay olana kaçma sen çocuğunu ardında bırakıp gidince nolur biliyor musun önce annesi yok diye herkes vicdan yapar merhamet eder sonra nasıl olsa anası yok der çocuğun yanlış bi yöne sapsa anası yok işte ne bekliyorsun ki derler çocuğun toplumdan ötekileştirilir kimse umursamaz aman benden uzak olsun diye samimiyet bile kırmaz başıma kalmasın diye ben bizzat kuzenimde gördüm anası babası ayrı gelip bizde kalıyor diye dayılarımın eşleri bir ton laf etti 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,905 göst.
25 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde Su33 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 593 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cerenkaya (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 57 göst.
0 oy
6 cevap 171 göst.
31 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensesimmmm (285 puan) tarafından soruldu

413,720 soru

12,453,898 cevap

46,409 kullanıcı

Kategoriler

...