0 oy
336 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,723 puan) tarafından

Annemle aram bozuk. Son olaydan sonra bende konusmamaya karar verdim . Sadece kizim gorüntülü konusuyor. 

Ben yine de abime babama anneme mesaj olarak kandillestim. Aramak istemedim cunkü hepsine kalbim cok kırık.

Sanki suclu ben misim gibi kimse mesajima geri dönmedi. 

Annem mesaj olarak kutladım diye yine annen öldü senin annen yok diye cevap yazmış. 

Bu mübarek günde dualariniza kalbimin ferahlaması icin beni de katarsaniz sevinirim

3 Cevaplar

0 oy
önce (10,288 puan) tarafından

Sorunun ne olduğunu bilmediğim için birşey gelmedi aklıma yazsam. Ama Rabbim yardımcın olsun 

önce (1,723 puan) tarafından

O kadar uzun  ama o kadar sacma bi durumdayim canim. Sen duana beni ekle yeter 

-Reklam-
0 oy
önce (2,811 puan) tarafından

Bugün bı yorumunda denk geldim sanki canım atıp atmamakta kararsızdin

Boşver büyüklük sende kalsın çünkü akıl yaşta değil gerçekten baştaymıs bir kez daha gördüm 

Rabbim hakkında hayırlısıni gönlüne ferahlığı versin canım 🤍

0 oy
önce (3,879 puan) tarafından

Annen kötü kalpli senin baban sana cvp yazsa annen yine babanı boşamaya kalkar bence artık ısrar etme arama sorma bu sefer eşinle de aran açılacak sen elinden geleni yapıyorsun dinen yapman gereken neyse yapmışsın annen nasıl olsa seni eninde sonunda arayacak emin ol ki sana işi düşecek 

Soylediklerinde cok haklisin canim.

Ama gecenki gibi aglayip dertlenmiyorum artik. Cunkü artik ben elimden geleni yaptim. Umreden gelip kabeye yüz sürmüs insan gelip hala bana boyle davraniyorsa  kendi kotulugunden. 

Esime anlatmiyorum hic biseyi artik. Ben geri adim atmicam analik yapmak isteyene kapim acik. 

Ama bi gün iyi olsak bile artik en ufak can acisinda senin annen yok diyip benim canimi acitmaya caliscak. Cunkü tadini aldı bu zevkin. 

Rabbime sıgınıyorum. Kalbimdeki hüznü alsin diye duanda yer edersen sevinirim canim

Tabiki duâ ederim doğurmak ile ana olunmuyor maalesef annen evde hakimiyet kurmuş sözünü herkese geçirip hakimiyeti altına almak istiyor sadece kendine değer veriyor Rabbim onu bu gittiği yoldan döndürüp içine merhamet ve sevgi versin yaptıklarından pişmanlık duysun inşallah

Amin amin.  İyiyken cok merhametli cok seviyomus gibi davraniyo. Kuyrugguna basınca töbe haşa deccale dönüyo. Ben hep onun öbür yuzune kanıp sonra darbe yiyince kahroluyorum.

Analikla alakali da degil bi insani bi kulu sevmek mesele. Benim annem kendinden baska kimseyi sevmiyor. 

Allah razi olsun biraz dertleestik inan o kadar ihtiyacim vardi ki 

Ne demek senden de Allah razı olsun bazen insan tanımadığı kişilerle konuşunca rahatlıyor bende biraz iyi geldiysem ne mutlu bana hayır geceler diliyorum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 306 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
0 oy
11 cevap 619 göst.
11 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 87 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Papatya3535 (139 puan) tarafından soruldu

412,817 soru

12,428,816 cevap

45,590 kullanıcı

Kategoriler

...