+1 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

image

Kızlar bu süveteri daha önce gömlek ve pantolon takım şeklinde LCW da  gördüm bayram için alacaktım beden yoktu şimdi de stokta bulunmuyormuş anneme söyledim annem ben yaparım dedi bende bayram için altına beyaz gömlek jean pantolon mu yoksa farklı renk gömlek kumaş pantolon mu kombin yapsam sizce hangisi daha iyi olur 

2 Cevaplar

0 oy
(2,879 puan) tarafından

Bence en uygunu beyaz gömlek Jean pantolon olur canım 

(1,103 puan) tarafından

Değil mi bende öyle düşündüm ama anlamsız bi kombin olur mu diye düşündüm:) 

(2,879 puan) tarafından

Yok canım yani düşündüm farklı renkleri ama uygun olmadı emekli amca gibi gezmesin çocuk sonra 😀

(1,103 puan) tarafından

Hahahah demi jean pantolon yumuşatır bence ağırlığını çok hoşuma gitti hep gömlek pantolon kombini yapmaktan sıkıldım biraz değişiklik olsun bu bayram dedim :) daha Ramazan gelmeden heyecanlandım 

(2,879 puan) tarafından

Aynen güzel olur canım zaten bayramda havalar soğuk olur hoş bı kombin olur bence güle güle giysin inşallah 💛

-Reklam-
0 oy
(13,066 puan) tarafından

Ay aklıma ne geldi oğlumun ilk bayramı olacaktı çok heveslendim bi gri pantolonla gömlek görmüştüm bende waikikide kayınvalideme gri bi hırka ördürdüm nasıl güzel oldu. Ve sonra biz o bayramı hastanede geçirdik 🥲 ve bi dahada hiçbi bayram özel birşey almadım ne varsa onu giydirdim. Seninki de sağlıkla giysin inşallah 🙏 

Hırkamızda bu. Babası gemici diye düğmelerinide denizci yapmıştı 😇

image

(1,103 puan) tarafından

Ay kötü bi hatıra olmuş kıyamam rabbim acılarını göstermesin benzerini bizde yaşadık bayram değildi de bi yere gidecektik oğlum hastalandı gitmemize bir hafta kala hastaneye gittik bronşit dediler yatış yaptılar hastalanmadan iki gün önce de LCW ye gidip alt zıbınlarına takımlarına kadar almıştım bir de ilk çocuk be ilk hastalığıydı dolasıyla ilk hastane yatışımızdı çok korkup ağlamıştım daha 6 aylıktı 🥹

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 44 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Tayfa 2022 (836 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 681 göst.
0 oy
0 cevap 51 göst.
4 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miyu_Miyu (645 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 150 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazli1elif (27 puan) tarafından soruldu

413,699 soru

12,453,361 cevap

46,387 kullanıcı

Kategoriler

...