0 oy
392 göst.
önce Diğer kategorisinde (237 puan) tarafından

Kızlar bugün post açmıştim. Ablamın 1 hafta 10 gündür adet olmuyordu. Bugün sağlık ocağı ultrason ile bakmış. Rahim duvarı kalın demiş.kist de olabilir gebe de olabilirsin dış gebelikte olabilir demiş. 

Kan idrar tahlili vermiş. Yarın çıkacak sonuçları. Ablam da eve gelmiş test yapmış iki tane. Sanki silik var gibi. Pek bilemedik. Kese falan görmemiş doktor. 

Sizce gebelik var mı? Ha bir de 1 ay öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyormuş bitmiş. Korunmamislar.  

Ama ablam da 2 hafta önce korunmadik dedi. 2 haftada belli olur mu ki anlamadık. 

Sizce gebelik var mı? 

image

image

10 Cevaplar

0 oy
önce (278 puan) tarafından

Evet silik çizgi var kan versin ❤️ 

önce (237 puan) tarafından

Kan verdi işte bugün yarın çıkacak inşallah:) inşallah olur ya. İki kızı var birtane daha versin rabbim sağlıklı sıhhatli 

Amin inşallah Rabb'im hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah benimde iki kızım var 3 meleğim de geliyor 🌺

Maşallah rabbim ayaklarına taş gozlerine yaş degdirmesin inşallah. Dua et benimde kızım olsun. Rabbim bilir yine de sağlıklı sıhhatli. 2 oğlum var 1 de kız meyvesini versin rabbim. Hamilelerin duası kabul olur derler. 

Ablama da erkek meyvesi versin rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat inşallah:) içim kıpır kıpır. Sanki ben hamileyim gibi :)

Rabb'im her iki meyveden de tattirsin size de bnada inşallah  bir gün benimde oğluşum olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

önce (1,330 puan) tarafından

Mübarek günde Rabbim gönlümüze göre versin benimde 2 oğlum var olmayanı gönül istiyo o duyguyu tatmak hele 2 erkekten sonra kız çocuğu evde çiçek actirr cicekk:)

-Reklam-
0 oy
önce (887 puan) tarafından

Bana da 4 cm kist var dedi. Çocuk 2 buçuk yaşında şuan :D

0 oy
önce (1,723 puan) tarafından

Daha belli olmaz cnm 2haftalikken. Benim belli olmamisti 1hafta sonra kanda cikti ama. 

Yine bence dikkat etsin sonra kan versin insallah. 

0 oy
önce (1,003 puan) tarafından

Evet çok çok yeni görünüyor ama kanda çıkar 

Ayy hadi inşallah kız. Rabbim başta sağlıklı sıhhatli versin inşallah 

0 oy
önce (4,031 puan) tarafından

Var canım ama yeni gibi yani zaten bu yenilikte ne kese görünür nede birşey belli olur biraz daha beklesin çok yeni çünkü kan versin değerinde çıkar 

Bugün verdi işte yarın inşallah Rabbimin izniyle çıkar ya :) iki kızı var. Rabbim bir tane daha versin meyve 

önce (4,031 puan) tarafından

Yani canım hayırlısı olsun var ama çok küçük görünüyor teste kanda daha bet belli olur zaten 

0 oy
önce (1,009 puan) tarafından

Silik çizgi var iki testte de 

Konudan bağımsız Sağlıkocağı ultrason muayenesi yapıyor mu yeni duydum da :)

Bilmiyorum cnm. Bizim burda ultrason var. Öyle bakmış bir.

önce (10,288 puan) tarafından

Bende kısa bir şok geçirdim sağlık ocağın ve ultrason 😂

önce (1,009 puan) tarafından

Hamileyken yapılan kontrolde kalp atışı cihazı bile zor çalışıyor bizim sağlıkocağında kaç kere gidip bekledim cihazın yapılmasını 😂ultrason diyince acaba ben mi bilmiyorum dedim 

önce (10,288 puan) tarafından

İnan bemde aynı durumu yaşadım hani şu gebelerin karinlarina konulan kalp dinleme cihazı hep bozuktu ultrason ilk defa duydum bende 

0 oy
önce (1,362 puan) tarafından

Benim kistimi ikiz bebek gibi görmüştü doktor. Sonradan gebelik kisti olduğunu öğrendik. Bazen gebelikte birlikte kistte oluşuyormus ve 4. ay gibi kayboluyormus . Bende öyle oldu. 

0 oy
önce (504 puan) tarafından

Bana kurumuş çizgi gibi geldi silik böyle olmaz

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Ablanın sonucu çıktı mı dün görüp merak etmiştim şimdi sorayım dedim 

Regl olmuş canım. 

önce (76 puan) tarafından

Hadi ya neyse hayırlısı olsun bi sonraki aya nasip 

0 oy
önce (274 puan) tarafından

2 haftada belli olur canım. Bende erken gebelik testi ile öğrendim 2 haftalıkken. Hatta ilk postum duruyor bakabilirsiniz. Bence gebelik var hayırlı olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 278 göst.
0 oy
16 cevap 484 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 626 göst.
17 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

412,735 soru

12,426,760 cevap

45,519 kullanıcı