+2 oy
195 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Merhaba hanımlar lütfen cevaplayın moralim çok bozuk. Ben yeni evliyim. Herhangi bir sebepten eltim ve görümcem arkamdan konuşmuşlar. Başka bir konu vesilesiyle öğrendim. WhatsApp durumumu görüp kendilerine yormuşlar arkamdan sallamışlar belli ki. Bugün görümce olacak ağzından kaçırdı. Tavrım ne olmalı, nasıl yaklaşmalıyım kesin ve net nasıl bir sınır çizebilirim 

9 Cevaplar

0 oy
(948 puan) tarafından

Görümcen soylediginde ne tepki verdin peki. Tam olarak ne konuşmuslar

(15 puan) tarafından

Şöyle söyleyeyim ben yaşadığım ilden memnun değilim deprem bölgesi ve atanmak gitmek istiyorum gitmek istediğime dair bir söz paylaştım. Kendi kendilerine kurulmuşlar. 

(948 puan) tarafından

Hiicc aldırış etme. Hicbisey yokmus gibi devam et bence aile ici huzursuzluga hic gerek yok. Gardini ona gore alirsin. Guvenip biseyini paylasmazsin soguk degil ama mesafeli olursun. Ben yerinde olsam duymazdan gelirdim 

(15 puan) tarafından

Haklısın ama eşim sürekli beni götürmeye çalışıyor. Gitmek görmek istemiyorum bu sefer de kavga çıkıyor eşimi nasıl ikna edebilirim 

(948 puan) tarafından

Çıkar sonra sonra sen kötü olursun. Git bence esin icin huzurunuz için gitmen gerekir küslükler eşini cok zoe durumda birakir olan yine size olur hic gerek Yok. Gitmen gerektiginde git esine de arkamdan konuşmalarına ragmen senin icin gidiyorum de. Surekli surekli gidelim derse cesitli bahanelerle erteleyebilirsin ama apacik bi dusmanlik yapma bence. Boyle seylerin ardi arkasi kesilmez 

-Reklam-
0 oy
(1,935 puan) tarafından

Tekrar bi durum paylaş madem üstlerine alınıyorlar bu sefer üstlerine alındıklarına değsin kapak bi laf paylaş. 

(15 puan) tarafından
+1

😂😂 uğraşamam vallahi. O kadar boş biri degilim. 

(1,935 puan) tarafından

Valla ben çok uğraştım zamanında ama artık ben de sallamıyorum. Sadece mesafe hatta artık görüşmüyorum kafam rahat. Eşim küsüyo bana ama umrumda değil. 

(15 puan) tarafından
+1

Eşim bana da küsüyor. O kadar şeye rağmen sürekli beni yüz göz etmeye çalışıyor. Napacağım bacım bana az bi taktık ver 

(1,935 puan) tarafından
+1

Bu konuda kavga etmekten yoruldum valla bacım bizi görsen ailesi yüzünden boşancaktık. Şimdi artık bacısı anasına gittiği zaman bana teklif bile etmiyo çocukları alıp gidiyo ben de evde kafa dinliyorum ohh miss😍 ama o kavgalar olacak illa o surat asmalar😅 ayy bişiler dicektim de mübarek kandil gecesi günaha girmeyim biraz ibadet ediyim🙈 hayırlı kandiller canım benim sana da dua edicem🤲🥰

0 oy
(4,560 puan) tarafından

Agzinfan kacirdiginda belki sokla bisey diyemediysen de sonrasinda acik acik gorumcenle konusmani tavsiye ederim. Taktikle surat asma laf sokma ile problem cozulmez. Hem boylelikle o da yanlis anladigi seyi sana sorabilir sonrasinda.

0 oy
(3,076 puan) tarafından

Hiccc umursama, anca kyle rahat edersin

0 oy
(1,409 puan) tarafından

Bu erkeklerin aile sevdası kadar karısına çoluk çocuğuna düşkünlüğü olsa hiçbir mutsuz evlilik olmaz. Yahu gitmek istemediği bir yere eşini neden zorla götürürsün ki? Benim eşimde sen gitmezsen bende gitmem diyordu. Eee, gitme. Canıma minnet valla.

0 oy
(2,776 puan) tarafından

Bu sekilde gelisen olaylari sevmiyorm ben net bi insanim.gunagima giriyorsunuz ve arkadan konusmak yerine yuzume deme cesaretinz neden olmadi bukadr dert etmeyin beni derdim ve mesafe herzaman iyidir bundan sonra dilimzden ve hareketlerimzde mesafe uygulamak daha iyi derdim.yani bilmiyorm ben net bi insanim ve yuzlerine herseyi soylerim sonrada mesafe koyar gorusmezdm 

0 oy
(2,344 puan) tarafından

Arkasından konuşulmayan gelin yoktur. Sen duymuşsun sadece . Eğer çok ağır bir şey değilse salla gitsin ama mesafeli ol. 

0 oy
(2,211 puan) tarafından

Takmayarak hoş geldin güle güle takıl hiç özele girme sorma sorulani geçiştir gayet normal takıl fikirlerini sorma bir konu. Hakkında hiç eşinin ailesi yüz yüze geçinmek mecburi bir yerde konuşsunlar banada yapıldı ama umrummu değil tepki bile vermedim yapacagimi yaptım geçtim bir süre sonra bu ya anlamıyor boşuna yapıyoruz dediler yada tersi geliyor bize doğru susalım en iyisi dediler 

0 oy
(126 puan) tarafından

Ömür boyu yüz yüze bakacağın insanlarla yüz göz olmak bana çok yanlış geliyor. Mesafe koyarim , samimi olmam, sırrımı vermem fakat yüz göz de olmam. Aile ilişkilerinde bazen görmezden gelmek gerekiyor.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
0 oy
6 cevap 225 göst.
21 Eylül 2024 Moda kategorisinde Elifff16 (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 591 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poine (103 puan) tarafından soruldu

413,126 soru

12,438,094 cevap

45,879 kullanıcı

Kategoriler

...