Selam tatlım! ⏳✨
Geleceğe mi gitmek isterdin, geçmişe mi? 🤔
🚀 Gelecek! – “Neler olacağını görmek istiyorum! 🛸” 🏰 Geçmiş! – “Bazı anları yeniden yaşamak isterdim. 📜” 🔄 İkisine de! – “Hem düzeltmek, hem keşfetmek lazım. 🔄” 🙅♀️ Hiçbiri! – “Anı yaşamak en güzeli! 🌿”
Hadi bakalım, sen hangi taraftasın? 💬✨
gecmise. yaptgim m.alliklari yapmamak ivin
Bu bennnn😃😃😃
O gün benide etiketle dört gözle bekliyorum😂
:)) ozaman kimligim aciga cikar :)) soyle diyim sefil sefalet dayak aldatilma asagilanmaya mahkum kalacak evlilikten kilpayi kurtuldum suan buradaki en kotu postlari acan kadinlarin hayatlari bile benim olacak hayatim karsisinda sultanlik kalirdi. o derece kaderimi bastan yazdim yani sirat koprusunden gectim desem yeridir.
Bu yollardan geçseydin bile sen kendini ezdirecek boyun eğip oturacak bir kadın değilsin😊
aynen maksimum bir ay birlik yasayabilirdik zaten hep derim bir ay icinde ya mezara giderdim yada katil olur hapishaneye duserdum yani o net .maksimum bir ay tahammul ederdim
Geçmişe bı gidip oraları duzeltebilsem gelecek hakkında kaygım merakım kalmayacak gitmeye gerek kalmayacak 🤣
Geçmişe gitmek isterdim. Cocuklugumaa🙁
Geleceğe gitmek istemem. Onu bilmek beni korkutur . Şimdiki hayatıma odaklanamam. Ama geçmişe gitmek isterim. Ama yakın tarih uzak tarih her türlü geçmişe.
Geçmişe eskiden keşke dediğim şeyler var onları düzeltirdim
Çocukluğuma gitmek isterdim orda takılı kalmak isterdim
Sende çocuk yaşta evlendin be ablacım 🥺
Aynn öyle canım erken atıldım hayata malesef
Geleceğe gitmek isterdim
Geçmişi yaşadık da ne oldu
Her ikisi de
Geçmişimdeki hataları düzeltmek isterdim ....
C şıkkı her ikisinede
İkisinde sanırım
Karar ver 😁ben geçmişe
Geçmişe gidip ders alıp bu güne gelecem 😂
Bende eurolari biriktirip gelecem bol bol çalışıp 🤣🤣
Lan ne ara adını değiştirdin
Etiket olmuyordu geçen gün değiştim 😂😂
Kesinlikle geçmişe gitmek isterdiiimm okuluma devam edip hemşire olmak isterdiiimm 😑 ama şimdi çoookkk zor iki çocukla
Geçmişe ama kendi gecmisime degil antik dönemlere o zaman ki yaşami cok merak ediyorum o dönemlerden kalan eserleri görünce heyecanlanıyorum
Gelecekte neler olacağını görmek isterdim geçmiş geçmişte kalmış önemli olan gelecek 👌
Hiçbir yere gitmek istemezdim
Ne geçmişimden pişmanım ne geleceğimden korkuyorum ben anı yaşamak isterdim .
Geleceğe gidip masalın 20 21yaslariningormek isterdim
Geçmişe gitmek isterdim hayatımda yapmaman gereken bir hata yaptım ve ailemi bırakıp amcamın oğluna kacmştm hemde doğum günümde ve o şahıs bana sahip çıkmadı bırakıp gitti şu an 9 senedir başkasıyla evliyim Allah var eşim çok iyi hiçbir zaman için de o konuyu açmadı ama ailem özellikle abim hala onun yüzünden doğum günümü kutlamaz ve yaptığım hataya çok pişmanm
Geçmişe tabiki gitmek isterdim babamla doya doya vakit geçirmek isterdim asla evlenme der dururdum kendime ve çocukluğuma sarılır susa susa aglardim:((
1,490,579 soru
24,360,490 cevap
347,041 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın