+4 oy
498 göst.
önce Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde (89 puan) tarafından

image

🌍 Dünyada yalnız kalan son insan sensin…

Sessizlik içinde yürüyorsun. Sokaklar bomboş, şehirler terk edilmiş. Tüm dünya senin. İlk işin ne olurdu?

📝 Kendi kurallarını mı koyardın?
🔦 Kaybolmuş birini aramaya mı çıkardın?
🎨 Sanat yapıp iz bırakır mıydın?
🚀 Bambaşka bir maceraya mı atılırdın?

Belki de bambaşka bir şey yapardın. Haydi hayal gücünü konuştur ve yorumlara yaz! 💬✨

31 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından
dünyada yalnız ben kalsaydım bağıra çağıra ağlar bugüne kadar içimde tutuklarımı haykırırdım sanırım sonra da ne olacaksa olsun diye beklerdim herhalde
-Reklam-
0 oy
önce (4 puan) tarafından
dünyada yalnız ben kalsaydım bağıra çağıra ağlar bugüne kadar içimde tutuklarımı haykırırdım sanırım sonra da ne olacaksa olsun diye beklerdim herhalde
0 oy
önce (4 puan) tarafından
dünyada yalnız ben kalsaydım bağıra çağıra ağlar bugüne kadar içimde tuttuklarımı haykırırdım ve sanırım sonrada kendi sonumu beklerdim herhalde
0 oy
önce (52,227 puan) tarafından

seninde bu tuhaf sorularin

0 oy
önce (5,290 puan) tarafından

Gökyüzünü gördüğüm bir yeşillik üstüne yatıp saatlerce gelmişimi geçmişimi düşünmek avazım çıktığı kadar bağırmak isterdim 

0 oy
önce (6,986 puan) tarafından

Oturup ağlardım ağlaya ağlaya ölürdüm

önce (1 puan) tarafından
Ne aglicam
önce (6,986 puan) tarafından

Yalnız kalmak bana göre değil. Kalabalığı seviyorum

0 oy
önce (1 puan) tarafından
Şu yukarikilerden hiçbirini yapmazdım...Yeni yerler kesfederdim bağıra bağıra gezerdim sokaklarda
0 oy
önce (2 puan) tarafından
kızlar
0 oy
önce (2 puan) tarafından
birşey sormak istiyorum
0 oy
önce (222 puan) tarafından

Kafayı yerdim. Kulağa aşırı korkunç geliyor. Ben yalnız kalmaktan çok korkarım. Bazen çocuklarımı alt kata kaynanama gönderince bile evde tek kalınca korkuyorum birde Koca Dünya da tek ben kalıcam. Asla istemem. İki kişilik mezar isterim ben 😅😅😅

0 oy
önce (12 puan) tarafından
yalnızlığın tadını çıkarırdım

İlgili sorular

+7 oy
30 cevap 525 göst.
0 oy
45 cevap 1,457 göst.
0 oy
25 cevap 428 göst.
+5 oy
33 cevap 660 göst.
9 Ocak 2025 Muhabbet & Sohbet (App) kategorisinde Adet Takibim (89 puan) tarafından soruldu

413,170 soru

12,439,764 cevap

45,940 kullanıcı

Kategoriler

...