+3 oy
71 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (76 puan) tarafından

Genel anestezi ile olacak korkuyorum aslında ama takipli hastahanesi mecburen orda yaptircam. Ne yapmam lazım sonrasında 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (4,952 puan) tarafından

Bez kullanıyorsa bardak ayarlayın bezi bir numara büyük alın. İlaçları doktor size söyleyecek zaten. Hastanede yapacak bir şey yok başka. Zaten ayılıınnca eve yollarlar.

önce (76 puan) tarafından

Teşekkür ederim sağolun. Pet bardak sanırım onu görmüştüm internet te

Pet veya karton fark etmez karton biraz daha iyi olur pet kesebilir bardağı kısaltacağınız için

önce (437 puan) tarafından

O bardak işini doktor bana söylememişti. Ben kendim çevreden duyup yapmıştım. İki gün sonra kontrole gidince doktor kaldırıp attı. Bu ne bunlara gerek yok dedi. Bebeğin ne ladarlık bilmiyorum ama zaten o bardak yürümeye, sürünmeye başlamadan kullanılır. Öbür türlü kayıyor. Yarasına denk gelir filan

3 yaşındaki oğluma da 6 aylık bebeğime de kullandım o zamanlar ben sünnet külodu filan giymek istemedi çözümü bardakla bulduk ki bizim doktorumuz da bardak kullanın dedi

önce (437 puan) tarafından

Doğrudur. Kimi koy der kimi gerek yok der. 

-Reklam-
0 oy
önce (504 puan) tarafından

Canım benim oğlum geçen hafta sünnet oldu sadece doktor bir beden büyük bez istedi o kadar sünnet sonrasında da 2 tane krem verdi onları sur büyük beden bez kullan başka birşey yapma dedi 1 hafta oldu iyileşti bile ilk gün calpol verdim sadece ağrısı olur diye o kadar 

0 oy
önce (269 puan) tarafından

Canım ben geçen yaz sünnet ettirdim kantaron yağı bul organik olursa daha iyi olur sık sık dök çok faydasını gorursun

0 oy
önce (367 puan) tarafından

2 aylıkken lokal anestezi ile sünnet oldu ne karton bardak ne de büyük bez kullanmadık. Doktor zaten iyice sarmıştı o bölgeyi. Çişiyle iyileşti 3 gün sonra kontrole gel o zamana kadar bandaj çıkarsa vereceğim kremi kullan demişti. Bandajı düşmedi doktor kendisi çıkardı sonra da verdiği kremi sürdüm dikişi düşene kadar. Ilk çişte ağladı sonrası sorun yaşamadık şükür.

0 oy
önce (652 puan) tarafından

Biz de yeni oldum ama bizim sadece uyuşturuyor 3 ayliktik hiç bir şey yapmadık doktor sadece ılık kaynatilmis ilitilmis suyla fazlı bezi ıslatın bez değiştirdikten gazlı bezi değiştirin desi biz öyle yaptık şükür bir sıkıntı yasamadik

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
0 oy
14 cevap 131 göst.

412,494 soru

12,418,869 cevap

45,132 kullanıcı