Eşleriniz neler aldı bakayım sizler neler aldınız eslerinize ben saat aldım oda altın kolye çiçek aldi
Altın kolye almış eşim ❤️
Evet malesef sevinmek yerine kötü dusunenler oluyor😒
Gayet güzelmiş güzel günler tak
Çok doğru cnmm
Teşekkürler ❤️☺️
Aa hayırlı olsun çok güzelmiş. Güle güle kullanın inşAllah
Robot süpürge almış. Zaten istediğim bir şeydi ama hiç beklemiyordum yüklü miktar ödememiz olduğu için alacağını düşünmemiştim. Çok çok güzel bir sürpriz oldu benim için ❤️
En güzelini almış cnm ise yarayan birsey güzel günlerde kullan
Evet öyle oldu gerçekten. Çok teşekkür ederim en güzelleri senin olsun ❤️
İnşallah cnm
Bişey almadı canım bende almadım az önce yazdı çicek boş iş diye aynen dedim eşim dayımın yanında oda sevmez cicek demiş dayım parayı tutar demiş almaz bişey
Öyle canım dayımda öylr dediyse almaz zaten almadı hic sevgililer gününde bişey çicek hic almaz zaten
Abo hiç romantik değilmiş seninki
Dyer gunler icin alır canım sevgililer gununde almaz ve çicek almaz bide iste diğer ne aklına geldi onu alır
Sonuçta alıyor cnm buda güzel birşey
Aynen canım alıyo yine
Valla hiç bir şey 🤣
Oda iyi cnm
Ben gömlek ve parfüm aldım oda tektaş aldı:)
O maşallah güzel günlerde tak cnm
Güle güle kullanın canım biz sevgililer günü kutlamıyoruz :D ne o bana alır ne de ben ve bunu ben dedim sevgililer günü için hediye alma diye ilk senemizde
Tşk ederim cnm kız öyle dersen adam hiç almaz hediye
Doğum günümüzde evlilik yıl dönümümüzde alıyoruz onlar yeter :D bı duyduğuma göre 14 Şubat zina edenleri savunan adamın ölüm yıl dönümüymuş o yüzden istemedim kutlayanada saygım var :)
Kaynanamın kocası yok yemege çağırdık birlikte olacaz 😁
Allah seni ne etmeye ne pisiryirsun
Sevgililer günü ben ve eşim arasındaki sevgı için asla özel olamaz. Herkes için özel olan gun bizim için Özel olamaz. Bizim sevgililer günümüz 25 Ekim... Sevgili oldugumuz gün sevgililer günümüzdür. O günü yad eder bı çift guzel söz söyleriz bırbırımızr hepsi bu. Parası olsa çiçek hedıye de alır belki bilmiyorum
Maşallah size cnm
Hiç bişey almadı canım çiçek aldı sadece onuda dün aldı kndndnbd
Bunada şükür sonuçta almis
Aynen öyle canım
Tavuk döner :) isteğim o yönde oldu çünkü
En güzeli cnm afiyet olsun
Vallaha midem bayram etti kutladık işte bahaneyle :)
bi cicek 1.500 olmus ustunu tamamla mont al diyo
hey gidi gunler evlenmeden once boyle deseydin yaaaaa o zmn evlenir miydim senle dedmmm.
sonuc kart orda takil diyo supriz olmadiktan sonra neyleyim krwdi kartini
Deseydin sanki hergun çiçek alıyorsun
413,249 soru
12,442,030 cevap
46,024 kullanıcı