Aklimda hiç bişey yok buraya sormak istedim belki fikir olur
Bebiş durursa balık salata çorba düşünüyorum durmazsa bir fikrim yok 😂🙃
Etli nohut yemeği ve bulgur pilavı düşünüyorum ben
Tavuk göğsü yleEvde döner yapıcam patates kızartması turşu kola falan
Bende simdi tavuk göğsünü sosladim sogan sarimsak yag baharatlar salca yogurt koydum ama buzluga koymadim ben sonucta pisincede dağıldığı icin gerek gormedim sen nasil yapıyorsun canim
TTavuk göğsünü ince ince doğruyorum uzerıne domates salcası sarımsak 2kaşık yoğurt sıvı yağ bununla marıne edıyorum güzelce tavada pişiriyor um
Tavuk göğsünde sotede yapabılırsın youtubede tarıfı var çok güzel oluyor yanına pılavla bırlıkte
Yaptığınız soslar dışardakilere benziyor mu kızlar. Ben direkt kavurup salça baharatla döner yapıyorum sizinkiler benziyorsa bende sosla deneyeyim
Ben ilk kez deniyorum hem sogan hem sarımsak koydum bakalım
Birazdan öğle yemeği yeriz kızımla. Kahvaltıda ekmek yemedim hemen acıktım. Aksamda kızımla tekiz bakalim ne yaparim bilmiyorum
Evet kız ben de ölüm kalım meselesi gibi peşine düştüm yoksa aklımda kalırdı😂😂 ama şaşırdım çünkü hiç kimsede görmemiştim modalife köşe koltuk
Ben çok beğenerek almıştım ama şimdi gıcık oluyorum ya ilk fırsatta satacam 😄 cekip altını temizlemek zor oluyor kiri cok belli oluyor 6 yil oldu alali sıkıldım artik
Bizim de 5 yıl oldu. Ya bana da kir belli etmiyor gibi geliyor ama altını temizlemek yoruyor cidden. Benim Kocam çok seviyor çürüyene kadar bizle kalır gibi😂
Çocuktan sonra cok kirlendigi için beni yordu valla sürekli sildim. Örtü kullanıyorum artik mecbur. Tasınırken satıp yerine kanepe alacam yeni gelin hevesiyle düşünmeden aldim doğru düzgün yatak bile olmuyor 😄
Ya benim diğer koltukları eşim alıvermişti bana da büyük dedemizden birazcık miras kalmıştı bunu almıştım köşe seviyorum diye🥲 diğer koltukları sattık😁 hem keten sıkıntılıydı hem köşe daha iyi oldu odamıza İnşaAllah gönlüne göre alırsın canım❤️
Köfte rosto patates püresi cennet çorbası akşam da suffle
Yaprak sarma yapacaktim. Aksam herseyini ayarladim. Aksam saracaktim. Sonra cocugu uyuttum. Cocuk uyandi sabah kadar kustu. Sarma kaldi bugunde yapamam belki aksam yaparim yarin icin. Kiyma var onla biseyler yapmam lazim. Patates oturtma ve mercimek corbasi dusunuyorum bakalim.
Aynı postu ben açacaktım baktım hazır açılmışı var yazıyım dedim :)
Eşimin canı lahmacun çekmiş dışarda yiyeceğiz :)
Bugünlük yırttım :))
Bilmiyom maşta yatmadı yataydı bi pazara giderim diyodum oda olmadı erzaklardan bi yemek yaparım
Bugün çocuklara kocaya ayrı ayrı yemek yapısım yok, herkesin ortak yediği bezelye pilav yoğurt düşünüyorum 😒
Cocuk dun akssm patates yemegi sabah kizartmasini yedi aksama mecbur mercimek corbasi pisirdim esimde eriste istiyodu bayadir yogurtlayi verdim tursuyla yeriz elhamdülillah
Kuru fasulye tereyağlı pilav salata turşu
Vallahi şu an elimde tavuk göğsü var hangi şekle çevireyim ben de bilmiyorum 🤣
1,447,114 soru
23,771,696 cevap
315,977 kullanıcı