Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm güzellikler 🙃🩷❄️💜 demin tik tok da öylesine video izlerken karışma çıktı canım çekti eşime bı atayım gönderme olsun dedim sjsjsjs canım benim arada onlara ufak sürprizler yapmak lazım yoksa odun olarak kalabilirler 😂😂😂 hadi sizde katılın bu oyuna bakalım neler çıkacak ortaya, her hangi sevdiğiniz yada canınızın çektiği bir şeyi atın bakalım ortaya nasıl bir sohbet çıkacak 😂😜😜🥳🥳
Bende bunu attım sonuç almaya gitti
Yiaaa ne güzel işte maşallah 🥹🩷❄️💜
Geldi çikolatalarim
Kahvelihuzur seç beğen gondereyim
Afiyetle ye 🥰 Karammm favorimm 😅
Karam da var bende hiç sevmem bitterli
14 şubata günah diyip tiktok kullanıcının da ne biliyim 🤨
Sjsjsjsjs benim eşimde bana hesap açma ama izleye bilirsin diyor 😁
Hesap açmak ve öyle izlemek arasında bir fark yok benim fikrimce , saçma sapan orasını burasını sallayan kadınlar, iffetsiz erkekler, muhafazakar değilim ama asla indirmeyecegim bir uygulama.
Valla bana hiç öyle insanlar denk gelmedi zaten senin nasıl kullandığına bağlı 🙃
Kullanmıyorum ben.
İyi bakalım 🙃🩷❄️💜
Bunu atacak olsaydım kesin alır gelir :)
Şanslı karı senii sjsjsj maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah kardeşim benim çok sevindim senin adına 💜❄️🩷😂🥹🥹
Ne atalım şimdi kocişlerimize ben anlamadım 😂😂
Senin attığın şu fotoyu atsam ilk diyeceği şey "bu adam kim"😂😂
Ahahahah adam kıskanıyor seviyor demek üff aşk yaaa 😁🥹❤️🫶🏻 sende tek taş fotosu bul at ayy hayatım kız kardeşime atacaktım bak ne kadar güzel diye ama yanlışlıkla sana attım dersin 🤣🤣🤣😜😜😜
Yarisi boykot urunler
Çikolatalar mi
Haaa anlqdim Kız damak Nestle Milka onlar Nutella onlar boykot biliyorum eşimde biliyor çikolata alınca dikkat eder muhakkak
İstemsizce güldüm 🫣🫣🫣🫣
Benim koltukları değiştirmek için yaptığım dümen
Üstteki telefonunda resmini attim aradi sana yanlış geldi kocacım dedim kesin öyledir dedi 😁😁😁😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁
Sjsjsjsjsj Allah iyiliğini versin inşallah ablam yaaa ama iyi gönderme hele ki eşlerimizin keyfi yerinde ise ufak tefek şeyler istemenin tam zamanı 😂😂😂🩷❄️💜
Valla ben onun keyfini hiç beklemiyorum kendi keyfime göre ilerliyorum
Ahahahah iyidir ablam 😁
Hahah iyi taktikmiş kız 😂😂
Ben şu an bişe atamam eve gelmişti tam tel çaldı arkadaşı mutfak dolabı ölçüsü alacakmış bidaha evimize gitti 🤭
Ahahahah sende yarın yaparsın gııı 😂🩷❄️💜
Hahah aynen 😃😃
Okeyyduirrr o zaman 😁
Ben geçen @nur ay canımın yorumunu atmıştım eve gelince gördüğü için ertesi gün almıştı çiçeğimm😁🫠🩵
Yiaaa maşallah maşallah sübhanallah enişteye helal olsun rabbim sevginizi daim etsin inşallah güzelim benim hak ediyorsun 🫶🏻🥹💜❄️🩷
Amin ecmain kardeşim Allah razı olsun cümlemizin yuvası sevgiyle dolsun inşaallah😍❤️🩷🌷
Amin amin amin kardeşim benim 🩷❄️💜🥰
Hünkar lokumu attım arazideyim geçen iki tane kaldı diyince almıştım gri kutuya bak dedi alıp koymuş 🤦 bilsem başka bişey atardım 😅
Ahahahah yiaa ne güzel kız 🩷❄️💜🥹
Uğraştıracaktım ne güzel amann hevesim kursağımda kaldı 😅😅😅 kaos seviyorum birazcık
Sjsjsjsjs sende başka bişey atarsın yarın 😂😂💜❄️🩷
Bunları bende gosteriyordum bı gün kalpli kutuya doldurmuş çikolataları geldi bide arkasına saklıyor 🥰 güzeldi baya
Darısı başımıza bakalım canısı ve senin adına çok sevindim valla 🩷❄️💜☺️
Şuan bez ekmek istedim sağolsun almaya gitti 🤣
Amin canım ♥️♥️♥️
Sjsjsjsjs o da iyidir kız 🤣
çiçeklerimin yanında çikolata almış kız eşim onu yiyeceğim birazdan ahahahha
Afiyet olsun sana canısı müko görünüyorlar 😋💜❄️🩷 şanslı karı seni sjsjsjsk 😜😜🫶🏻
He ya şükür kız ❤️🫠
🩷✨💜🙃
412,734 soru
12,426,766 cevap
45,520 kullanıcı