Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm güzellikler 🙃🩷❄️💜 demin tik tok da öylesine video izlerken karışma çıktı canım çekti eşime bı atayım gönderme olsun dedim sjsjsjs canım benim arada onlara ufak sürprizler yapmak lazım yoksa odun olarak kalabilirler 😂😂😂 hadi sizde katılın bu oyuna bakalım neler çıkacak ortaya, her hangi sevdiğiniz yada canınızın çektiği bir şeyi atın bakalım ortaya nasıl bir sohbet çıkacak 😂😜😜🥳🥳
Bende bunu attım sonuç almaya gitti
Ahh bee aşk adam desene rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah güzelim çok sevindim vallahi senin adına 🥹💜❄️🩷🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Amin amin cnm
gelince fotosunu at bari
Atarim cnm daha gelmedi
bu saatte bunu yapcak yer var mi inşallah bulur
Kutu yapan olmasa bile marketten alır gelir çikolatalar orda var önemli olan zaten düşünmesi değilmi karamı yemezsen bana ver 😅😅😅
Açık yer bulamamış gitmiş çikolatalar almış
Yiaaa ne güzel işte maşallah 🥹🩷❄️💜
Geldi çikolatalarim
Kahvelihuzur seç beğen gondereyim
Afiyetle ye 🥰 Karammm favorimm 😅
Karam da var bende hiç sevmem bitterli
14 şubata günah diyip tiktok kullanıcının da ne biliyim 🤨
Sjsjsjsjs benim eşimde bana hesap açma ama izleye bilirsin diyor 😁
Hesap açmak ve öyle izlemek arasında bir fark yok benim fikrimce , saçma sapan orasını burasını sallayan kadınlar, iffetsiz erkekler, muhafazakar değilim ama asla indirmeyecegim bir uygulama.
Valla bana hiç öyle insanlar denk gelmedi zaten senin nasıl kullandığına bağlı 🙃
Kullanmıyorum ben.
İyi bakalım 🙃🩷❄️💜
Bunu atacak olsaydım kesin alır gelir :)
Şanslı karı senii sjsjsj maşallah Allah muhabbetinizi daim etsin inşallah kardeşim benim çok sevindim senin adına 💜❄️🩷😂🥹🥹
Ne atalım şimdi kocişlerimize ben anlamadım 😂😂
Senin attığın şu fotoyu atsam ilk diyeceği şey "bu adam kim"😂😂
Ahahahah adam kıskanıyor seviyor demek üff aşk yaaa 😁🥹❤️🫶🏻 sende tek taş fotosu bul at ayy hayatım kız kardeşime atacaktım bak ne kadar güzel diye ama yanlışlıkla sana attım dersin 🤣🤣🤣😜😜😜
Yarisi boykot urunler
Çikolatalar mi
Haaa anlqdim Kız damak Nestle Milka onlar Nutella onlar boykot biliyorum eşimde biliyor çikolata alınca dikkat eder muhakkak
İstemsizce güldüm 🫣🫣🫣🫣
Benim koltukları değiştirmek için yaptığım dümen
Üstteki telefonunda resmini attim aradi sana yanlış geldi kocacım dedim kesin öyledir dedi 😁😁😁😂😂😂😂😁😁😁😁😁😁
Sjsjsjsjsj Allah iyiliğini versin inşallah ablam yaaa ama iyi gönderme hele ki eşlerimizin keyfi yerinde ise ufak tefek şeyler istemenin tam zamanı 😂😂😂🩷❄️💜
Valla ben onun keyfini hiç beklemiyorum kendi keyfime göre ilerliyorum
Ahahahah iyidir ablam 😁
Hahah iyi taktikmiş kız 😂😂
Ben şu an bişe atamam eve gelmişti tam tel çaldı arkadaşı mutfak dolabı ölçüsü alacakmış bidaha evimize gitti 🤭
Ahahahah sende yarın yaparsın gııı 😂🩷❄️💜
Hahah aynen 😃😃
Okeyyduirrr o zaman 😁
Ben geçen @nur ay canımın yorumunu atmıştım eve gelince gördüğü için ertesi gün almıştı çiçeğimm😁🫠🩵
Yiaaa maşallah maşallah sübhanallah enişteye helal olsun rabbim sevginizi daim etsin inşallah güzelim benim hak ediyorsun 🫶🏻🥹💜❄️🩷
Amin ecmain kardeşim Allah razı olsun cümlemizin yuvası sevgiyle dolsun inşaallah😍❤️🩷🌷
Amin amin amin kardeşim benim 🩷❄️💜🥰
Hünkar lokumu attım arazideyim geçen iki tane kaldı diyince almıştım gri kutuya bak dedi alıp koymuş 🤦 bilsem başka bişey atardım 😅
Ahahahah yiaa ne güzel kız 🩷❄️💜🥹
Uğraştıracaktım ne güzel amann hevesim kursağımda kaldı 😅😅😅 kaos seviyorum birazcık
Sjsjsjsjs sende başka bişey atarsın yarın 😂😂💜❄️🩷
Bunları bende gosteriyordum bı gün kalpli kutuya doldurmuş çikolataları geldi bide arkasına saklıyor 🥰 güzeldi baya
Darısı başımıza bakalım canısı ve senin adına çok sevindim valla 🩷❄️💜☺️
Şuan bez ekmek istedim sağolsun almaya gitti 🤣
Amin canım ♥️♥️♥️
Sjsjsjsjs o da iyidir kız 🤣
çiçeklerimin yanında çikolata almış kız eşim onu yiyeceğim birazdan ahahahha
Afiyet olsun sana canısı müko görünüyorlar 😋💜❄️🩷 şanslı karı seni sjsjsjsk 😜😜🫶🏻
He ya şükür kız ❤️🫠
🩷✨💜🙃
412,972 soru
12,433,373 cevap
45,739 kullanıcı