Kızlar özet geçiyim evlendiğimiz ilk sene eşimin ailesiyle birlikte yaşadım tabi her kez anlaşacak değil arada tartıştık fln en son eşime ben ayrı eve çıkalım dedim o sıra yurtdışında iş çıktı ordan gelince çıkarız dedin neyse geldi ayrı eve çıktık 1 ay sonra kızım doğru aradan 6 ay geçti deprem oldu ev yıkıldı.
Bız depremden 1 ay sürmedi konteynera taşındık ve hâlâ konteynerda yaşıyorum. Benim ailem 1 saatlik uzakta sürekli gidip gelme olmuyor evıme karışmazlar yani gelip misafir gibi yiyip içip giderler. Eşimin ailesi de aynı ilçediz kaynanama toki'den ev çıktı( annesinden mîras) bize söyledi Allah var kardeşlerimin paylarını ver siz oturun diye eşim de yok dedi araba almıştık onu borçu vardı neyse kaynanam şimdi geçti orda oturuyor karşı daire boş, başka bir yerde binada bir da dairesi var.
Bugün kaynanamgıle oturmaya gittik 3 yaşına girecek kızım var onu bırakmaya, özlemişler diye neyse gittik yemek yerken konu konuyu açtı kaynanam karşı daireyi alıp oraya sıfırdan eşya alıp burayı komple eşyalarıyla size veriyim dedı bende yok istemiyorum dedim ben 2 senedir konteynerdayım evimi kendi zevkime göre yerleştirmek istiyorum dedim bura zevkine göre değil mi dedi yok dedim ( mor'u severim ama mutfak masası yerlerdeki halılar Mor'la karışık) yani benim zevkime göre değil açıkçası 23 yaşındaki biriyle 45 yaşındaki bir olmaz. Neyse eşimde birden ben alıyım da sen beğenme gibi kelimeler söyledi bende iyi zevkine göre döşe otur dedim geri seslenmedım ama benim zoruma giden şu ben tek gelinim başka gelin'i yok olamazda yani bana şunu dese kızım karşı daireyi alıyım siz oturun istediğin zevkine göre yardımcı olurum bu kadar bu konu uzamazdı neyse.
Eve geldik eşimle ama benim yüzüm düşük tabi çünkü insanın zoruna gidiyor ben evlenmeden önce ailem ne altın istedi ne gösterişli düğün babam direk kendinize göre yapın dedi düğün de koronovüris denk geldi açık bir yerde ne çalgı var ne şeyler bedeva geldim yani açıkçası.
Eşimle eve gelince konuşmak istemedim çünkü ağlayacağımı bılıyordum yakınlaşınca bu kez ağlaya ağlaya anlattım annen neden böyle söyledi fln diye eşim başta şaka yapmıştır dedi ama yani söyledi ister ciddi olsun ister şaka neyse eşimde sinirlendi en başa döndük sen bu uçta yatacan ben burda dıyerek yatağı gösterdi yatmıştı bende diğer odaya geçtim zaten konteynera 2 oda geri geldi üstünü giyerken nereye dedim sanane fln dedi benım ailemi kattı araya seslenmedım çekti gitti nereye gitti bilmiyorum ama ailesine gitmiştir .