Selaam ben geldim 😍
Sizinde degişik isimli kız gurubunuz var mı benim 3 lü bir gurubumuz var siyasetten cinayete modadan ilişki hayatına her şey konuşuluyor birisi bi görse konuşmaları hooop silivri 😂😂😂
Bebeklerim
Yoldaşlar
İçöfeledimgelmedin
Bunlar var 😅😅😅
Evettt hissetmiştim biliyo musun hataylı olduğunu çğnkü hatayla bir çok şeyimiz aynı 🤭
Evet yemekler benziyor
Konuşmalar da benziyor kız nazı yörelerin
Maraşlı hiç tanıdığım yok nasıl konuştuğunuzu bilmiyorum 😅😅
İnstagram da Maraşlı emine var ona bak ama Maraş'ın yerlileri öyle konuşuyor sadece 😂😂 bana çogu zaman hataylımısın diye soruyorlar şiveden dolayı sksksksm
Aile grubumuz = Müşerref ve enikleri
Arkadaş grubumuzun 1 i = 3 ün 1 ini alırsın
Çocukluk arkadaşlarimla olan grupta= erimeyen kaşarlar
Yeterince değişik bence
Baya komik 🤣🤣😂
Kız bunlar nasll grup ismi 🤣🤣🤣🤣🤣
Siz bide grupta konuşulanları gorsenjz djwkbdksbs
Ayy sesli güldüm shsksj
O guruba sızmak lazım 😂
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim evet var 😁😁
E .k.k nin özel bir anlamı var gibi geldiii 😂
Evde kalmış kızlar sjsjsjsjs 😂😂😂😂 o grupta bir evli benim kuzenlerime gıcıklık olsun diye yaptım çok sevdiler değiştirmediler ismi bide hayatta evlenmeyecek olan bendim ama ilk ben evlenince böyle komik bir anısı oldu 🤣🤣🤣🤣
Bizim grubunda tek evlisi benim bişeye fazla gülünce sen çorlu çocuklu avratsın kendine gel diyorlar ahahhaha😂😂
Sjsjsjsj iyiymiş 🤣🤣
Geberik gelinler
Leleyler
Boş beleşler
Geberik gelinler çok iyi skskdksmmdkd
Beni kuzenim eklemiş gruba güçlü kaşarlar mutlu yaşarlar yapmıs bu kız beni öldürücek😅😅
Bizim grubun adı da oydu başta da kocam beni lime lime eder diye degiltirdik 😂😂😂
Hahahah benimki bişey demiyor Allah'tan ☺☺
Wp grubum yok
Bence hatim gurubun falan vardır kız benim 2 tane hatim grubu 2 tane aile gurubu 1 tane de arkadaş gurubum var
Yok gulum yok benim pek esim dostum yok cok isterdim hatim grubu sohbet grubu
Hiçbir guruba dahil olmayan ben 😂
Kız aile grubundamı yokkk
Yok 😂 herşeyden soyutlandim ben bu ara
Ayy hayalim benimde o çıkıyorum zorla geri alıyorlar insana depresyon bile yasak yahu 😂
Gurup sevmiyorum konuşmak istediğim kişiyle özelden konuşmak daha mantıklı geliyor bana 😊
Akraba zman tüneli ,teyzoşlar
Çok güzel Allah muhbettinizi artırsın çiçegim
Sağol canım :)
1. Azami hız 1.50
2. Yedililer
Uahahahahhahahahah azami hız 1.50 mi 😂😂😂😂😂
Evet boylarımız kısa olduğu için 😂😂😂
İnstgram grubumz kuzenlerle İSOT diye 😄😄
Canım köfte çekti şimdi bak😂
🤣🤣🤣
'' Gözüme soğan kaçtı '' var bizim 😊
O tür sohbetlerin olduğu başka gruplar var bizde. Ama o grup isimleri çok düz, normal. Bu gözüme soğan kaçtı bizim z kuşağı üyeleri olduğu için hava, su, toprak muhabbeti dönüyor 🤗
Bizde z kuşagıyız kız hele bitanesi müge anlı fanı sürekli krminal olaylar anlatıp bize çözdürmeye çalışıyor skskksks
Ahahah 😅 ekşinlı sohbet grubu.
Nickin çok güzel bu arda 🤭
🤗 Teşekkür ederim, ismimin anlamı çok güzel. Cennete düşen ilk çiğ tanesinin yakın arkadaşı demek.
Kalleş karılar yazanı bile vardı bir zamanlar Kemal Sunal repliği var ya :) sürekli ablamlara diyordum sonra da WhatsApp grubumuzun adını yapmıştım sonra Güzel Bacılar oldu
Ahahah kalleş karılar çok orjinal görümcem de eltisini kalleşhilton diye kaydetmişti o aklıma geldi djdkdkmd
Ay bilemedim şimdi diye grubumuz var
Diğer gruplar okul apartman ve teyzemlerle olan grup
Kafadan tayfa. 🤣
Birde halamın kurmuş olduğu cemi cumle akraba dolu olan akrabaciklar grubu 🤣🤣
Akrabacıklar (azımsama ) 😂😂😂
Amcamlar halamlar takılıyorlar işte orda bizde cumadan cumaya atıyoruz mesaj 🤣 kafa dengi kuzenlerle ayrı var orda konuşuruz genelde 🤣🤣🤣
Ayy kuzenlerini seviyon mu kız benim anne tarafı kuzenler benim çocuklarla yaşıt baba tarafımın da numaraları bile yok 😂
Seviyorum kız tabi bazılarını 🤣
Baş belaları 🤣
Ben koydum grubun adını
Çok tatlışş 🤭🤭
Var var resim silindi🤣🤣🤣
Uyuşuk bacılar favori 😂😂😂
Evet 3kisiyiz ablam ben yengem 🤣ikisi çok uyusuk 🤣🤣🤣
Dedikodu kazanı vardı
Kısçeler onlar vardı
Neler kayandı kim bilir o kazandq 😂😂
Orayı karıştırma 😂
Kız kardeşler ve bahtı karalar var.
Bahtı karalar mı 🚬(içim yanar yanar yanar ya )
Evet kız kardeşler grubunu ben kurdum diğerini kız kardeşim biz üç kız kardeşi ayrıyetten bahtı karalar yaptı
Düşündüm de benim arkadaşım yokmuş 🤔
Çok arkadaşa gerek yok ama en az bi tane saglam arkadaş lazım bence yaa☺️
Valla vardı da bayağı bi kendi içime kapandım bir ara. Şu an kimseyle görüşmüyorum. Eşim var sagolsun. Onunla dedikodu yapılmıyor ama idare ediyorum işte:D
Eşinden daha saglam arkadaş bulamazsında bence zaten 🤭❤️
En son grubumuz janti kızlar 🫠😄
Kız amerika da WhatsApp kullanılmıyormuş dogru mu
Kız sabah akşam Turkiyeyle ayrı burayla ayrı wp konuşması yapıyorum külliyen yalan 😄
Bir kız instagramda mesaj uygulamasını kullanıyoruz diyordu da şaşırmıştım 😅😅
1,451,573 soru
23,831,940 cevap
318,924 kullanıcı