İyi geceler kızlar napiyosunuz bakalım nasıl geçti gününüz
Ben büyük oğlum küçük oğlum hepimiz gribiz Dr büyük ihtimalle domuz gribi olmuşsunuz dedi bayadir da duzelmedik
Gece anlığı olsun bakalım 🧿💙
Çok geçmiş olsun canım bende burayı gezip hemen uyuycam
Sağ ol canım teşekkür ederim ❤️ benim çocuklar ayakta O yüzden uyku yok
Ayyy bizde çok fenayızzz nası geceecek bu domuz illetiii sitede geçmiş olsun
Bir an fotoğrafı görünce @Mervela sandım aynı köşeniz perdenizbardak tarzlari
Benimki de maşallah tosun gibiydi göbek falan eridi gitti bir anda hiçbir şey yemiyor değil mi seninki de
Ayy Allah esirgesin ya hemen atlatirlar inşallah
Atsana gerçekten sende köşeni merak ettim valla çok severim ben çiçek
Unutmazsam yarın atayım canım yattım ya
Tamam canım ❤️
Çok geçmiş olsn canm takılıyorz işte buralarda :)
Sağolasın ❤️
Çok çok geçmiş olsun kardeşim benim dikkat edin lütfen hastalık baya kötü ve ağır geçiyor Rabbim bir daha yaşatmasın, vallahi ben de poğaça hamurumu hazırladım bıraktım yatakları serdim kayınvalidemin bacakları ağrıyor Krem sürdüm kızımı yatıracağım ardından kendime noodle yapacam yiyip yatacağım 😁🩷❄️💜🙃
Yiaaa kıyamam sana sen gebişsin uyu o zaman hemen dinlen kalkma gııı 🥹💜❄️🩷
Ahh nasıl uyuyayım canım 8 aylık oğlum var 4 yaşında oğlum var uykular haram
Ayy kıyamam sana yaa rabbim kolaylık versin inşallah sana ama sana bişey diyim mi vallahi billahi güçlü bir annesin sende ki sabir vallahi bende yok helal olsun sana seni canı gönülden tebrik ediyorum kardeşim benim Rabbim sana üç tane güzel hediye nasip etsin elhamdülillah, şanslı kadın bereketli kadın maşallah sübhanallah 🩷❄️💜🥹✨✨✨✨✨❤️❤️❤️❤️❤️❤️✨✨✨✨✨❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Sağol canım Allah razı olsun ❤️🥰🩷
Amin ecmain kardeşim benim ❤️
Afiyet olsun canım çok geçmiş olsun Rabb'im şifa versin
Çiçeklerin ne güzel. Maşallah maşallah
Sağol canım teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun❤️
Keşke ama ben pek bakamıyorum. Hakkından gelmiyorum.
Bende öyleydim ama sorun ışık mis aldım rahat ettim
Afiyet olsun canım kız bu saatte nasıl uyuyacan bende normalde uyumam sürekli bir uyku halim var bu aralar
Yok canım uyumuyorum ki zaten çocuklar uyanık
İki gündür bende uyku var kızımda 9 buçukta uyuyor eşimde gececi sabah gelecek bende yatacam inşallah iyi geceler o zmaan canım sana ❤️❤️
Sanada iyi geceler canım ❤️
Geçmiş olsun canım
Bende tam banyoya kaçacaktım küçük oğlum uyandı acıkmış onu yedirdim yatıracağım
Bı dalsalar şöyle derin derin uykulara rahat etsek ama nerdeeeeeeeee
Doğdu ilk 11 gün uyudu sonrası yok doktor uyku sevmeyen bir çocuk diyor hayırlısıyla büyüseler ❣️
Benimkide aynı canım uykuyla arası yok hiç
Allah bize güç kuvvet versin inşallah ❣️
Amin canım inşallah ❤️
Cok cok cok gecmis olsun canim onceden hastalanirdik ilac icersek 7 gunde icmezsek 1 haftada iyilesiriz derdik icmezdik bile 2 gun yatsak 3uncu gun ayaklanirdik en kotu sartlardi 1 hafta 10 gune de tas gibi olurduk oksuruk bile kalmazdi simdi surunuyoruz resmen Allah kolaylik versin bende bugun esimi geceye bi gonderdim temizlige basladim sil supur toz al banyo wc camasir bulasik sirtim kopuyo suan yattim uyucam nasipse
Eline sağlık canım tertemiz olmuştur her yer biz uyuyamıyoruz da ❤️
Valla bilmiyorum hizli yapayim yetissin dedim de pek temiz olmadi icime sinmedi ama olsun hic yoktan iyidir
Biz onuda zor bela yapıyoruz canım emin ol bebek var mı seninde ufak
Var 3 yasija girecek de oyle yuku yok masaAllah biraz bez aldi benimle birlikte toz aldi sonra sıkıldı cuzgi film falan izledi kendi kendine takildi o
1,436,753 soru
23,625,275 cevap
307,012 kullanıcı