0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (223 puan) tarafından

Arkadaşlar bana bir akıl verin temizlik yapmam lazım 35 hafta oldum temizliğe gelecek bir yardımcı bulamadım hep nazlanıyorlar annem yorulurum ben diyor ben kendim yapabilirmiyim ki biraz hareket etsem belim ağrıyor yapmasam bişey olur mu kafayı yiycem ev gözüme batıyor zaman yaklaştıkça 

8 Cevaplar

0 oy
(14,187 puan) tarafından

yapabildiğin kadarını kendini zorlamadan yap.

olmuyorsa da olmasın. 

35+3 te eve temizlikçi çağırdım. hiçbir şeye elimi sürmedim. evi tertemiz yaptı sağolsun gelen. ertrsi gün acil doğuma gittim. 3 gün hastanede yattım. eşim de anasında kaldı. kağı pencere açık yaz vakti. sonra eve geldik, sezaryenlıyım hiçbir şey yapamıyorum. hava çok sıcak, bebeğim küvezde onu görmeye git gel vs. 

yani uzun lafın kısası o temizlik b.k oldu 😂 

(223 puan) tarafından

Kadın alayım dedim evin büyükte olsa küçükte olsa şu fıyat diyo kaç oda olduğunu bile sormuyor birtane daha buldum sadece şu gün gelirim diyo kendi gün veriyor adam akıllı bulsam bir tane rahatlayacam onuda bulamadım annemede gel beraber yavaş yavaş yapalım dedim yorulurum dedi bende kendim yapıyım bari diye düşündüm gözüme batıyor yoksa 

-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından

Ne is yapmayi planliyosun ki karnin burnunda su sogukta cam kapi silinmez zaten halilari falan kaldiramazsin yapacagin mutfak dolaplarini bi elden gecirmek gardolaplarin icini duzenle halilari kenarindan katla ya da esin evdeyken bi tur ful evin halilarini supur esin kaldirsin o koltuklari itsin ceksin sende supur sil yapavas yavas banyo wc zaten hep yikiyodundur bitti gitti cocugun kiyafetlerini yikadin mi yapmadiysan onlari hallet valizini hazirla yavas yavas dinlene dinlene yap mesela 2 kapak mutfak dolabi sil ucini disini otur bi kahve ic 2 kapak daha sil otur meyve ye boyle boyle yavas yavas yap derin temizlige girme canina yazik 

(223 puan) tarafından

Fiyatı kendi belirledi gelme gününde kendi belirliyor hafta içi istiyorum gelemem diyo sadece cumartesi diyo 

(620 puan) tarafından

Olsbilir canim belki hafta ici baska isi vardir esi evde oluyodur baska isi vardir benim annem okulda temizlik gorevlisi hademe gibi yani 40 kadin calisiyolar cogu hafta sonu evlere temizlige gidiyo oyle bi durumdur 

(223 puan) tarafından

Yok bu hafta içi evdeymiş öyle dediler

(620 puan) tarafından

Onu o belirler bacim su gun gelebilirim der gelir yani

(223 puan) tarafından

Bakcaz hal çaresine

0 oy
(216 puan) tarafından

Az az dinlene dinleme yap örneğin bi cami sıl dinlen sonra kapı sonra toz al sonra süpür sil yavaş yavaş oda oda hatta bir odayı iki gün yap 

(223 puan) tarafından

Perdeyi söküp takan olsa vileda ile gene silerim o bile yok delircem valla bebek gelmeden ev temiz olsun, istiyorum sadece 

(216 puan) tarafından

Eşiniz yada yakın bir komşu arkadaş falan yok mu perdeyi çıkarıp taksa keşke yakın olsaydın bana canım bütün evini temizlerdim yardimci olurdum sana 

(223 puan) tarafından

Allah razı olsun canım halletcem bir şekilde kadın bulcam 

(216 puan) tarafından

İnşallah bulursun iyi temiz yapan birini canım 

(223 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(274 puan) tarafından

En iyisi 15 günde bir çağırıp rahat etmek ben öyle yapıyorum 

(274 puan) tarafından

Saçma cidden ya mecburuz diye öyle diyolar 

(223 puan) tarafından

Aynen öyle bari deki küçük ev bu fiyat 

(274 puan) tarafından

Amann boşver çağır bence canım yorma kendini hiç 

(223 puan) tarafından

İyi yapan bulsam hemen çağırcam muhtara dedik bakalım inşallah hallolur 

(274 puan) tarafından

İnşallah canım 

0 oy
(2,887 puan) tarafından

Doğuma kadar kendim temizlik yaptım  bir Allahın kulu gelmedi Allaha şükür kazasız belasız da ysptım doğumdan 1 gün önce halı silmiştim hatta tırnağın varsa başını kaşı bu hayatta 😉

(223 puan) tarafından

Benim halılarda makineye sığıyor çok şükür kimse geleyim yardımcı olayım demiyor aileden eşim desen temiz diyo temizlikçi saçma sapan kuralları var bilemedim bebek gelmeden temiz olsun istiyorum muhtara dedik artık bildiğin varmı diye ama milletin gönlü olacak gelecek ben doğururum o zamana

0 oy
(290 puan) tarafından

Sil süpür toz al tamam işte canm daha fazlasına gerek yok hamilesin sen 

(223 puan) tarafından

O perdeler falan gözüme batıyor valla

(290 puan) tarafından

Perdeleri eşinin gelmesine yakın at makineye eşin gelince taksın . Eşine perdeleri takmadan bir bez tutuştur eline camlarıda iyi kötü silsin sana oldu bitti takma bu kadar

(223 puan) tarafından

Deneyim bir 

0 oy
(379 puan) tarafından

Ben kendim yaptım 35.haftamda başladım camları da kendim sildim perdemi de kendim indirip taktım zor oldu tabi ama her gün 1 oda yaptım. Kızım balkon camına sürekli dokunuyor diye onu en sona bıraktım sildim ertesi gün kontrole gittim doğuma alındım :)

0 oy
(194 puan) tarafından

Canım fazla eğilip kalkmadan süpürge, temizlik kovası gibi ağır şeyleri taşımadan, yatak koltuk çekmeden perde çıkarıp asmadan yap. Bu saydığım şeyler için de eşiden yardım işte. Eğer gebeliğin normal ilerliyor da herhangi bir erken doğum riskin yoksa yorulmadan ara vere vere kendin yap. Ama üstüne basarak söylüyorum kendini asla yorma. Bebek doğmadan sakin kafayla yaptığın son temizlik olacak. Tadını da çıkar😍😅

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 389 göst.
4 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur29 (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Tirrek_12 (554 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 207 göst.