0 oy
63 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (27 puan) tarafından

Selam anneler , 1 yıl oldu sezeryan ile doğum yaptım.6 ayda ilk adet oldum sonra düzene bindi diyebilirim ama bu ağrılar çok çok fazla.Ben normal de adet olduğum zaman hafif ağrı yaşardım.Evlendikten sonra ağrılarım biraz,arttı ama doğumdan sonra yok böyle bir acı .3 gündür karnım çok fena ağrıyor dayanamıyorum ağlıyorum karnıma havlu polaar falan koyuyorum biraz iyi geliyor ama bu ağrılar çok çok fazla seseryan da bu kadar acı çekmedim .Benim gibi olan var mı acaba havalar soğuk diye mi böyle oluyor.düzene biner mi  Tecrübeli anneler cevap verirse sevinirim

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,080 puan) tarafından

Aynı ben bekarken ağrı bilmezdim doğurdum sezeryanla  6 sene gecti hâlâ ağrıyor  ilac yutuyorum cikolata sıcak su torbasi

önce (27 puan) tarafından

Aynı yeminle, birde derler ki evlenince adet sancın geçer geçmezse çocuk doğur geçer derler aksine daha kötüyüm 

-Reklam-
0 oy
önce (260 puan) tarafından

Benimde tam tersi azaldı canm önceden çok ağrırdı ilaçsız atlatamaZdm şimdi ilaç içmiyorm 4 senedir 

Keşke bende de öyle olsa maşallah size

0 oy
önce (1,699 puan) tarafından

Bu tamamen soğuk almakla ilgili maalesef çorapsız yere bastığım ay regl ağrım çok fena oluyor tabi dışarıda biraz soğuk yeyince de böyle oluyor sezeryan da yaşadığım ağrının 10 katını yaşıyorum her soğuk aldığımda

Ben evde hiç çorap giymem nefret ederim çorap tan ama karnımı sıcak tutuyorum 

0 oy
önce (1,858 puan) tarafından

Evet canım soğuk havalarda ağrılar daha da artıyor bir de ben başka ağrılar da çekiyorum alakasız bi şekilde kalça ağrısı, ayak ağrısı, baş ağrısı vs. Anesteziye bağlıyorum ben bunu canım hacamat ve sülük tedavisi yaptırmak bana iyi geliyor. İlk fırsatta yaptırmak istiyorum tavsiye ederim. 

+1

Hacamat yaptırmak çok istiyoruz eşimle ama fırsat olmadı daha

0 oy
önce (364 puan) tarafından

Aynı bende de oluyor doğum yapali 2 sene olcak daha hayla devammm normaldir ya sonuçta regl oluyorsun tabi ağrı sızı olacak 😀

Gerçekten çok fazla bekarken az ağrıdı şimdi yüzde yüz arttı diyebilirim 

önce (364 puan) tarafından

Bendede öyle yalnız değilsin abla 😊😊

İnşallah ikimizin kide düzene biner

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 114 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
0 oy