+1 oy
134 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından

Jinekolog bel altına yastık koy dedi koyduk yarım saat kalkma dedi kalkmadik başka ne yapilabilir

4 Cevaplar

0 oy
(95 puan) tarafından

5-6 gün soğan kürü içersen içini temizleyip hamile kalma ihtimalini yükseltiyor tabi bunu adetten hemen sonra ovulasyon gelmeden yap 

Ovulasyon gününden 2 gün önce ovulasyon günü ve ovulasyondan 2 gün sonra olacak şekilde ilişki durumu olsun eğer her gün olursa spermler güçsüzleşiyor 

Mümkünse gece vakti ilişki olsun gündüz vakti yapılanla gece arasında fark oluyormuş

Bir de yastık koyma var işte  

Bende kalmayı istiyorum sürekli araştırıyorum bunlar söyleniyor genellikle 

(2,421 puan) tarafından

SSoğan kürünü kesinlikle doktor onayı ile kullanın benim başıma çok işler açtı çünkü

(3,106 puan) tarafından

Biraz daha acabilirnmisin konuyu, nasil isler acti ben uygulamayi düşünüyordum 

(2,421 puan) tarafından

Ben kullandığımda rahimde incelme yaptı 3 ay regl göremedim hormon seviyelerinde oynamalara yol açtı ilaç kullanımı yaptığım için 4 ay hamile kalmam yadaklandı gibi gibi durumlar 

(3,106 puan) tarafından

Aaa ilk defa duyuyorum bunu, cok gecmis olsun, ne kadar sureyle uygulamistin kuru acaba

(2,421 puan) tarafından

Vallaha canım net hatırlamıyorum kısa süre denedim regl olamadım hamileyim dedim doktora gittim bir sürü tahlil vs derken meğersem kür değerlerimle oynamış ne regl olabildim ne hamile kalabildim 

(3,106 puan) tarafından

Anladim cnm cok gecmis olsun 

(4 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbım tez vakitte size de nasip etsin inşallah 

(4 puan) tarafından

Doktora gittim bende herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyledi kur olayını bende duymuştum sordum hayır kullanma dedi bana bende o nedenle denemedim gayet sagliklisin dedi de işte eşim tedavi oldu kök hücre takviyesi aldı başka ne gibi yöntemler var diye merak ettim araştırdım baya ama elde edilen sonuç sıfır 

(2,421 puan) tarafından

Allah şükür şuan gebeyim 32 haftalık olduk soğan kürü faciasından sonra Rabbim nasip etti Allah'ım isteyen herkese tez vakitte nasip etsin

önce (4 puan) tarafından

Ayy Rabbım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.  Bize de nasip olsun inşallah dua edin 

-Reklam-
0 oy
(79 puan) tarafından

Yastıkta koydum ilişki sonrasında neredeyse amuda da kalktım 1 saat bile bekledim olmayınca olmadı hersey Allahin dilemesi ile olur. Bu çocuk konusu iş bulma meslek sahibi olmak gibi birsey değil yani hersey çabanıza bağlı ayeti varya ondan bahsediyorum ilişkiye girdim denilenleri yaptım ama yumurta sayısı az yani Allah dilemezse olmuyor.

(112 puan) tarafından

Olmadı mı cocugunz

önce (4 puan) tarafından

Yok daha yeni reglim bitti bakicaz bu ay inşallah olur 

0 oy
(1,970 puan) tarafından

Hacamat yaptır sülük tuttur canım Allah hayırlı evlatlar versin 💕🤲

önce (4 puan) tarafından
+1

Amin amin inşallah hacamati denemeye cesaret edemedim açıkçası ama ona da bakarım olmadı teşekkür ederim 

önce (1,970 puan) tarafından

Ben de denedim normalde canım çok tatlıdır ama hiç acımadı canım ☺️

önce (4 puan) tarafından
+1

Tamamdır çok teşekkür ediyorum 🍀🥰

0 oy
(206 puan) tarafından

Öncelikle psikolojik olarak hazırla kendini hiç birşeyi düşünme mutlu olmaya bak romantik ortam oluştur beraber ilişki dışındada güzel anlar geçirin gün aşırı ilişki olsun böylece ovülasyonu kaçırmamış olursunuz sonrası zaten Rabbim ne zaman isterse o zaman olur ama sen ve eşin ne kadar mutlu huzurlu olursanız herşey o kadar hızlı olur :) 

(4 puan) tarafından

Tamamdır çok teşekkür ederim 🍀

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
4 cevap 180 göst.

413,249 soru