+1 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

Sizi en çok rahatlatan,  stresli anlarınızda terapi gibi gelen ev veya temizlik işi hangisi? Bana sleppy alıp bir yerleri silmek iyi geliyor. Vileda yapmak , çekmece , kıyafet dolabı düzenlemek,  kitaplığımı düzenlemek,evi havalandirip sprey sıkmak,Buzdolabı içini düzenlemek temizlemek , evdeki gereksiz şeyleri atmak iyi geliyor mesela ... Sizinkiler hangisi? :)

4 Cevaplar

+1 oy
(2,053 puan) tarafından

Aynı canım bu ara ramazan temizliği gibi bişeye giriştim çok iyi geldi valla 💖

-Reklam-
0 oy
(1,974 puan) tarafından

Çamaşır asmak favorim ve makineye koyunca gelen rahatlığı seviyorum ortam ferahlıyo resmen😂

(106 puan) tarafından
+1

Asmak bazen zevkli oluyor müzik dinlerken veya biriyle telefonda konuşurken falan:D

(1,974 puan) tarafından

Ben genelde geceleri asıyorum sessizlikte çok iyi oluyo kafam dinleniyo resmen😂😂

0 oy
(150 puan) tarafından

Ev işi yapmak beni zaten strese sokuyor 

Strestli olduğumda ,Ben kendime vakit ayırmayı severim ya dışarı çıkar gezerim , ya kendime bakım yaparım maske saç boyama oje sürme gibi gibi yada hicbirsey yapasim gelmez kahvemi cipsimi cerezimi birşeyler alır  , korku filmi izlerim , başka türde romantik  filmlerde izlerim bazen filme  odaklaninca kafam dağılıyor, filmin kurgusunun içinde buluyorum resmen kendimi  sorunumu unutuyorum ,aşırı strestli olduğumda günde 3-4 film izlediğimi bile biliyorum hayattan bağımi koparıp.

Özellikle korku filmi ama favorimdir, beni rahatlatıyor.

ev işi mutlu etmiyor, onu ev temiz olsun diye mecburi yaptığım, rutin günlük zoraki yapıyorum ,sırf işler birikirse bitiremem ,birikmiş isler gözümde büyür pisliğe ve daginikliga tahammülüm yok diye  düzen bozulmasin diye yapıyorum , keşke başka biri yapsa ev işlerini ben hiç rahatsız olmam , çünkü yaparken de sonrasında da o rahatlama olmuyor, diyorum ben şimdi temizledim iki dk sonra ya bebeğim ya eşim yine  dagitacaklar , ev kirlenecek diye geriliyorum bu sefer ,ev işi benden uzak olsa daha çok mutlu olurdum galiba 

0 oy
(3,926 puan) tarafından

Mutfak temizse içim çok rahat oluyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 202 göst.
0 oy
11 cevap 380 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,783 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
30 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 182838485868 (14 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 382 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu

413,782 soru

12,455,391 cevap

46,462 kullanıcı

Kategoriler

...