+1 oy
79 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (62 puan) tarafından

Öksürüğü geçirecek bir öneriniz var mı :(  9 aylık bebeğim için 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (62 puan) tarafından

Kimse yok mu 🙁

-Reklam-
+1 oy
önce (68 puan) tarafından

Benim oglumda oksuruk var kizim da da oglum. 8 aylik doktora goturduk agumentin antibiyotik surubu var onu iciriyorum. Sabah aksam. Saati saatine gecti derken tam bizden ona geciyor tekrar sanirim. Gecmis olsun  birde bogazini nemli tutun yani ihlamur verebilirsiniz mesela ilik. Ilik. Ben oyle Yapiyorum

Insallah valla cok zor. Geciyor oksuruk bogazi. Yumusuyormus sanirim ihlamur felan da balgamli mi oksuruyo

Evet balgam var biraz 

Ayni benim oglumda da oylydi kizim cok xok oksurmeye baslamisti gece hic uyumadi aglayarsk uyaniyordu hastanrye goturduk bogaz enfelsiyonu var dedi agumentin diye antibiyotik Verdi bir tik azaldi daha cok kotu olursa doktora goturun cnm. Daha cok kucuk bebeginde

Geçmezse mecbur götürcem mama veriyorum acaba mama mi balgam yaptı  

Benjm oglum da 8 aylik da o da mama iciyor bu zamana kadar olmamisti aslinda havalr soguduktan sonra oldu bizde de

0 oy
önce (10,608 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım küçükmuş bal fln da veremezsin :( 

Evet canım ama pekmezle karıştırıp verebilirim 

0 oy
önce (1,090 puan) tarafından

Akgünluk sakızınin buharinj yapabilirsiniz YouTube bakıp yapın çok iyi geliyor. Onun dışında Akgünluk sakızı toz haline getirip pekmez ya da bal a batırıp veriyorum iki güne öksürüğü geçiyor tamamen. Hatmi çiçeği çayı da çok iyi geliyor kozalak şurubu da öyle 

Ak günlük sakızını tavada erittim sırtına koydum ama fayda etmedi toz halini denemedim 

Toz halini deneyin o zaman bı kime onerdiysem iyi geldi diyorlar tabi her ilaç herkeste aynı etki etmiyor

Hatmi çiçeğini sütle kaynatip balla da tatlandirip da verebilirsiniz 

0 oy

Post yukarı çıksın 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 83 göst.
+2 oy
8 cevap 489 göst.

412,967 soru

12,433,229 cevap