+1 oy
50 göst.
önce Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Sacim asiri derecede dökülüyor sabah bir kalkiyorum  yatagim saç uzerim basim cogu zaman yemegin icindende cikiyor misafir geleceginde bir odayi kac defa supuruyorum sac cikmasin diye denemedigim sey kalmadi doktora gittim. Dp şampuan kullandim bitkisel bittim sampuani kullandim daha neler neler yaptim ama gecmiyor evde hersey sac evin icinde bile saci acik dolanmiyorum ama dökülüyor kesin fayda ediyor diyebileceginiz ne var 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (1,800 puan) tarafından

Öncelikle en yakin saglik ocağına gidip vitamin değerlerinize baktirin. Beslenmenizi düzenleyin dengeli beslenin paketli gıdaları ve sekeri hayatınızdan cikartin tabaklariniz dengeli olsun sebze yağ protein kalsiyum hepsini almaya çalışın büyük oranda düzelir. 

-Reklam-
+1 oy
önce (10,607 puan) tarafından

Emziriyor musun

önce (24 puan) tarafından

Evet emziriyorum 4 ay once dogum yaptim

önce (10,607 puan) tarafından

Ondan dökülüyor canım. Benim de o aylardayken felaket dökülurdu şimdi durdu oğlum 1 yaşında. Bi dahiliyeye git kanlarına baksınlar vitamin takviyesi veriyorlar bende kullanmıştım

+1 oy
önce (37 puan) tarafından

Karanfil ve biberiye otunu kaynat sprey şişesine koy hergun saç derinine kopmle sık masaj yap bekletebildigin kadar beklet sonra yıka bunu düzenli 1 hafta yap gözle görülür şekilde azalıyor sonrada ki haftalar istediğin zaman yp müsait oldukça tamamen durur 

0 oy
önce (6,002 puan) tarafından

Kesinlikle ama kesinlikle biberiye ve karanfili tavsiye ederim onları kaynat boş bir sprey kutusuna koy duştan sonra yada duştan önce saçlarına püskürt ve masaj yap inan ki çok iyi gelecek saçlarına 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 110595 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
5 cevap 112 göst.
0 oy
4 cevap 236 göst.
21 Ocak 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Cigdem_fetihim (486 puan) tarafından soruldu

412,793 soru

12,428,004 cevap

45,560 kullanıcı

Kategoriler

...