+2 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından

Dünkü postumdan bilen bilir benim sipariş ettiğim kıyafet elime ulaşmadı ben de uygulamaya girip müşteri hizmetleri ile normal mesajlaştim kadın bana ürünleri tekrar ücretsiz olarak göndereceğini söyledi sizce doğru mu yoksa ?kandirildim mi ? İlk defa sipariş veriyorum o yüzden istisna mi yaptılar.buraya soruyorum çünkü o ürünleri beklemek doğru mu yoksa boşa zaman mi kaybediyorum bilmek istiyorum 

7 Cevaplar

+2 oy
(1,891 puan) tarafından

Hangi siteden almıştın

(56 puan) tarafından
+1

Boykot olduğu için söylemek istemiyorum, zaten ilk ve son alışverişimdi 

(6,485 puan) tarafından

yav bu ne boykot oldugu icin soylemek istemiyorum😂😂sanki yuhhh yaziklare olsun mu dicez kimseye bisey ispatlamak zorunda degilsin ki ilk ve sindi diye kendini savunmaya niya calisiyosun ki alirsin almazsin siteyi soylesen bizde ayni diruma dusmeyiz misal aklimizda olur basina bisey geldiyse bizde dikkat ederiz o siteye. urun kargodaysa kargo ertesi gunu tekrar dagitima vikarir. ama kargo gelmis seni bulamamis geri iade etmis saticiya ise tekrar siparis vermen gerekir. belki yollarlar ama sonucta gitti geldi kargo parasi onlara zarar yazar . cok onemsemiyorlarsa yeni bir siparis olusturup yollarlar

-Reklam-
+1 oy
(13,502 puan) tarafından

İyi de ürünü sen kaybetmişsin hak değil mi bu? Diyosun bırakıldı başkası çaldı diye. Kargocu foto da atmış bıraktığına dair. Onlardan kaynaklı bir durum yok

(56 puan) tarafından

Ben de bundan korkuyorum hakka girmiş oluyor muyum acaba ama benim elime ulaşmadı ürün tamam bıraktı veya başka bir şey oldu bilemem ama ürün bana ulaşmadı diye yazmak istedim onlar da tekrar gönderelim dediler ya da para iadesi dediler ben hayır ürünleri istiyorum dedim ki onlara da yazdım bu bizim posta kutusudur ama ben aşağı indiğimde ürün yoktu diye dedim onlar da tm biz gönderecez dediler

(13,502 puan) tarafından

Oluyorsun evet. Ürün sana senden kaynaklı ulaşmadı. Lamı cimi yok ki bunun

+1 oy
(136,895 puan) tarafından

kargocu uyanikmis teslim ettim diye foto cekmis kii teslim edildi an mesajda geliyo sen aninda inip almadiysan malesefki suc senin oluyo 

(56 puan) tarafından

Valla 8:55de teslim edildi diyor ama bana 10:30 da bildirim geldi .ve geldiği an üstüme bir şey aldim kızımı goydiridim aşağı indim .bildirim bana çok geç geldi ki ben saat 9 buçukta baktım bildirim yoktu ve eşim de saat 10 civarında dışarı çıktı kutuya baktı bir şey yoktu onlar bana geç bilidiri gönderdi .hakka girmek istemiyorum çünkü bebek kıyafeti bunlar çok pişmanım iptal mi etsem

0 oy
(1,651 puan) tarafından

Sitenin adını vermiyorsun. Neymiş boykotmuş.Burdakiler sitenin güvenirliğini nerden bilsin de yorum yapsın

(56 puan) tarafından

Sadece böyle bir şey var mıdır diye merak ettim siteden bahsetmedim ki .ben bu konuda bilgim yok o yüzden böyle bir durumda ne olur diye merak ettim buraya yazdım 

0 oy
(7,490 puan) tarafından

Onlar yollamış almayan sensin satıcı neden dolandırıcı olsun bu durumda aynı ürünü tek ödeme ile iki kere alacaksın onlar mağdur 

(56 puan) tarafından

Sizce günah mı ama bildirim çok geç gelmiş bana ürün 8:55de teslim edildi diyor ama mesaj 10:30 bana geldi ve hemen gidip baktım yoktu 

(7,490 puan) tarafından

Bence evet göndericinin bir hatası yok sonuçta hatalı olan kargocu 

0 oy
(2,875 puan) tarafından

Ürün ulaşmadı değil ki ama sen ürünü almadın ve onlardan tekrar talep ederek hakka girmiş olup sen onları kandırmış oluyorsun 

(56 puan) tarafından

Benim hatam var kabul ediyorum zaten kapı kilidi bozuk olduğu halde bizim adresi vererek hata ettim ama onlar bildirim çok geç gönderdi.1 buçuk saat gibi bir şey geçiyor sonra bana mesaj geliyor ben gidip baktığımda yoktu 

0 oy
(352 puan) tarafından

Muhtemelen yanlış adrese gitmiş olabilir çünkü kargo teslim etmeden teslim edildi demez.. temudan sipariş etmissindir temu tekrar gönderir ürünleri eğer ordan ettiysen bende arada sipariş ediyorum guvenilir 

(56 puan) tarafından

Adres doğru bıraktığı kutu doğru onlaara yazdım kapı kilidi bozuk biri mi aldı acaba sizin o dk beni aramanız gerekiyordu dedim onlar da para iadesi dediler ben de ürünleri seçtim 

(352 puan) tarafından

Ürünler gelir o zaman merak etme 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 1,040 göst.
15 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde nur1203 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
+1 oy
6 cevap 175 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Canan1307 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
26 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde CesurunAnnesi (17 puan) tarafından soruldu

413,549 soru

12,449,489 cevap

46,253 kullanıcı

Kategoriler

...