Kızlar 7 gün adetim gecikti test yaptım hamilede değilim böyle olan var mı gecen ayda 1 ayda 2 sefer olmuştum bu aralar değişti düzenim ama hiç bu kadar adetim gecikmemişti neden olabilr varmı yaşıyan
Çekilişi kazandın mı??
Yok canım ya kazanamadım benden daha cok begeni si olan vardı :((( kazansaydım 1 aylık süresiz oyun yeriydi :)
😕😕😕Nasip değilmiş canım hayırlısı olsun
Benim de hep tam gününde olurdu geçen ay 4 gün gecikti idrar yolu enfeksiyonu vardı. Sen de bi tahlil ver istersen
Kullandığın ilac ; antibiyotik, ağrı kesici vs. Var ise bozulmalar olabiliyor adet düzeninde.
Dişim agır yordu agrı kesici tutuyordum 500 mg dozşu yüksek dozu bşraz
Aaa önceki postunda dedimya 4 gün gecikti benimki diye benimde dişim ağrıyordu noalgin kullandım bende
Ee oldun mu sorma canım
Yok vallahi beklemedeyim ama ha oldu ha olcak adet sancım var
Bende bekliyom yaa
Bende bu ay 10 gün erken oldum benimde hiç böyle olmazdı aman gecikmesinde 😊
Canim havalardan veya ağrı kesici kullanmissin ondan olabilir bende 53 gündür adetim 😔
Oyy kız one öyle
Ay bende bilmiyorum 40 gün normal dedik sonra 6 gün normal adet olmuşumdur dedim ama yok bitmiyor Çarşamba bi kadın doğum la gorusucem dogum yaptım başladı bitmiyor
Şu ayda ne varsa anlamadım kimle konuşsam adetinde değişiklik olmuş benimde az sürdü anlamadım acaba havalar bir sıcak bir soğuk mevsimlerden dolayı mı bilemedim
İlac kullandiniz mi gecen ay
Diyet vs yaptiniz mi yani yediklerinizi veya ogununuzu azalttiniz mi
Canım dişim agrıyor 500 mg olan Bi agrı kesici tutuyordum ya tutmuyorum artık
Etkiler canim.
Yani benim ictigim Parol harici ilaclar etkiliyodu.
412,798 soru
12,428,120 cevap
45,564 kullanıcı