0 oy
55 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,338 puan) tarafından

Dikiş makinası satacak olmuştum geldiler kızlar aynı apartmanda oturduğum kişinin ablasiymis dediler birine baktiralim öyle Alalim kutusunda duruyor sıfir 3 gün oldu daha baktiracaklarmis anlayan ksiiden haber bekliyolarmis ne demem gerekiyor buradaki kisiyide tanimiyorm sima olarak sadece ama  hiç sevmem böyle işi kullanılmış olsa derdim ki tamm baktır ama skntisi zaten yok  ( makina yi götürmüşler di    bende  geri getirttim vazgctim arkasına dustugum işi hiç sevmem fazla tepki mi verdim )

2 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından

Satıldı, derim kapatırım konuyu.

(1,338 puan) tarafından

Makinayı götürdüler canm 

(1,338 puan) tarafından

Baktiralim  dediler bende çok Bilmiyorum ama    int video açıp aciyordum bayadr eklemedim için unyttm    

-Reklam-
0 oy
(4,313 puan) tarafından

Makineyi niye gönderdin bence geri getirsinler bakmak isteyen gelsin senin evinde baksın. Ben de kontrol etmek istemelerine laf ediyorsun sandım canım eksik yazmışsın ekle istersen. 

(1,338 puan) tarafından

Canım yok sinirden yazmisimdir eşim getirdi  moralim bozuldu tanımıyorum sonucta biz sorunca hala gostercez kadını bekliyoruz demişler eşim de vagzcti eşim satmaktan dedi  parasında da değilim ama letgo san satp böyle iş mi olur gram şüphem olsa evde dener gönderirdm bebek var diye ugrasmadim

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,069 göst.
15 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,675 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 46 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
3 cevap 112 göst.

413,167 soru

12,439,334 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...