Tavayı güzelce yagliyoruz kenarları da dahil. Sonra bir yufkanın yarısının parcalayarak serin.Sonra bir kapta bir büyük patatesi iri rende yapın suyunu sıkmayın . Ardından patatesi rendeledigimiz kaba iki yemek kaşığı tereyağı eritip koyun. Dört yemek kaşığı kaşar rendesi,bir yumurta,tuz,iki yemek kaşığı mısır unu ekleyin karıştırın bunun yarısını yufkanın üzerine kaşıkla yayın güzelce sonra kalan yufkayi serin üzerine kalan patates karışımını yayın düzleyin orta gözde en kısık ayarda pişirin. On,on beş dk sonra kontrol edin ortasi çok pişmiş olabilir çevirin tavayı yaglayin yine güzelce tekrar tavaya alın böreği bu sefer diğer yüzü pişşin.. afiyet olsun
Hazır yufkada patatesler cig kalıyor
Hazır yufkayla yaptım buzlukta beklemişti ama
Yok mu bu tariften yapan😀
1,487,311 soru
24,314,289 cevap
344,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın