+2 oy
144 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Kızlar instagram da bir dua sayfası var isme özel ebced hesabıyla esmaul Hüsna çalışması yapiyolar ismini annenin ismini falan söylüyorsun ona göre göre Esma veriyi 41 gün boyunca istediğin niyete çekiyorsun parayla bide bunu yaptırmak günah mı acaba sonuçta yine aallahin isimleriyle dua etmiş oluyosun

7 Cevaplar

+1 oy
önce (121 puan) tarafından

Şarlatanlar.

önce (12 puan) tarafından

Derken anlayamadım 

önce (121 puan) tarafından

İnternette parayla bu işleri yapan herkes şarlatandir inanmayın.

-Reklam-
0 oy
önce (4,246 puan) tarafından

İnternette ebced değeri hesaplama var canım para vermene gerek yok ordan hesapla çek günah değil. Biraz araştır ebced hesabı nedir faydası nedir çıkan esmayı hangi vakitlerde kaç kere çekmen gerektiğini anlamını öğren daha verimli olur 

önce (169 puan) tarafından

arapça bilmiyorsa şayet ismi tam yazamayınca harfleri doğru sonuç çıkmıyor o sitelerde

0 oy
önce (3,894 puan) tarafından

Yahu bunlar için birinin aracı olmasına gerek mi var dostum. Alıyosun esmaul Husna yazılı olan yasini şerif kitabını okuyosun duanı ediyosun bitti gitti isme özel olanı yeni duydum yani para kazanmak için ne yapacaklarını şaştılar bide dini alet ediyolar 

0 oy
önce (6,003 puan) tarafından

Yok daha neler hangi kitapta yazılı yada hangi hadiste geçiyor, tamam evet en güzel isimler yanlızca onundur ayeti var hatta bakın paylaşayım sonra böyle insanlardan uzak durun onların amacı Allah'ın ayetlerini satmaktır Allah muhafaza...

image

0 oy
önce (382 puan) tarafından

Kendi isminin ebced değerini bulup o sayıya yakın esmayı çekmekten bahsediyorsun. Çok etkilidir bu arada, devamlı çekildiği zaman tesiri anında iner.

Para vermeye lüzum yok, internetten ebced değerine bakabilirsin.

cumartesi günü, çarşamba gecesi Yâ Mukaddim Cele Celalühü 184 kere her gün her gece de varda bakmak lazım vaktine şehirlere göre saat vakit değişiyor İstanbuldaydın gerçi

önce (5,780 puan) tarafından

Gül soy adım ismim değil 

Biraz daha detaylı yazabilir misin tam olarak vakti nasıl anlamam lazım 

Birde o ablamın hala sıkıntıları geçmiş değil ona da söyliyim yapsın onunda ismi Leyla 

Leyla isminin Yâ Basit Celle Celalühü Her gün Her gece Zühre vaktinde yani duha namazının kılındığı vakit ve ikindi namazı vaktinde veya sadece Cuma günü, Salı gecesi 72 kere.

Rabbim feraha çıkarsın burcu ney ablanın onu da yazayım

Oda aslan burcu 

0 oy

Güzel bacım Allah o beyni vermiş kullanın diye. Seninde dilin var sende dua edebilirsin değil mi. Neden bunun için para yediriyorsun?? Ve bunlara hala inanıyorsunuz yahu hayrett ediyorum 🤯 gerçekten allahın yolunda olsa bir dua içim para ister mi 

0 oy

parasız yapayım hemen gel buraya tövbe ya her şeyi paraya çevirdiler 

Nasıl olacak 

siz den para istemeyenlere uyun diyor Yasin Sûresinde. Para isteyenler doğru yolda değiller maalesef.

kendi ismini yaz sadece burdan veya özelden

Özelden ismimi yazdım sizi bekliyorum 

Benim niyetim eşimle barışmak ama onun ismine de gerek var mı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 248 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.