Kızlar instagram da bir dua sayfası var isme özel ebced hesabıyla esmaul Hüsna çalışması yapiyolar ismini annenin ismini falan söylüyorsun ona göre göre Esma veriyi 41 gün boyunca istediğin niyete çekiyorsun parayla bide bunu yaptırmak günah mı acaba sonuçta yine aallahin isimleriyle dua etmiş oluyosun
Şarlatanlar.
Derken anlayamadım
İnternette parayla bu işleri yapan herkes şarlatandir inanmayın.
İnternette ebced değeri hesaplama var canım para vermene gerek yok ordan hesapla çek günah değil. Biraz araştır ebced hesabı nedir faydası nedir çıkan esmayı hangi vakitlerde kaç kere çekmen gerektiğini anlamını öğren daha verimli olur
arapça bilmiyorsa şayet ismi tam yazamayınca harfleri doğru sonuç çıkmıyor o sitelerde
Yahu bunlar için birinin aracı olmasına gerek mi var dostum. Alıyosun esmaul Husna yazılı olan yasini şerif kitabını okuyosun duanı ediyosun bitti gitti isme özel olanı yeni duydum yani para kazanmak için ne yapacaklarını şaştılar bide dini alet ediyolar
Yok daha neler hangi kitapta yazılı yada hangi hadiste geçiyor, tamam evet en güzel isimler yanlızca onundur ayeti var hatta bakın paylaşayım sonra böyle insanlardan uzak durun onların amacı Allah'ın ayetlerini satmaktır Allah muhafaza...
Kendi isminin ebced değerini bulup o sayıya yakın esmayı çekmekten bahsediyorsun. Çok etkilidir bu arada, devamlı çekildiği zaman tesiri anında iner.
Para vermeye lüzum yok, internetten ebced değerine bakabilirsin.
cumartesi günü, çarşamba gecesi Yâ Mukaddim Cele Celalühü 184 kere her gün her gece de varda bakmak lazım vaktine şehirlere göre saat vakit değişiyor İstanbuldaydın gerçi
Gül soy adım ismim değil
Biraz daha detaylı yazabilir misin tam olarak vakti nasıl anlamam lazım
Birde o ablamın hala sıkıntıları geçmiş değil ona da söyliyim yapsın onunda ismi Leyla
Leyla isminin Yâ Basit Celle Celalühü Her gün Her gece Zühre vaktinde yani duha namazının kılındığı vakit ve ikindi namazı vaktinde veya sadece Cuma günü, Salı gecesi 72 kere.
Rabbim feraha çıkarsın burcu ney ablanın onu da yazayım
Oda aslan burcu
Güzel bacım Allah o beyni vermiş kullanın diye. Seninde dilin var sende dua edebilirsin değil mi. Neden bunun için para yediriyorsun?? Ve bunlara hala inanıyorsunuz yahu hayrett ediyorum 🤯 gerçekten allahın yolunda olsa bir dua içim para ister mi
parasız yapayım hemen gel buraya tövbe ya her şeyi paraya çevirdiler
Nasıl olacak
siz den para istemeyenlere uyun diyor Yasin Sûresinde. Para isteyenler doğru yolda değiller maalesef.
kendi ismini yaz sadece burdan veya özelden
Özelden ismimi yazdım sizi bekliyorum
Benim niyetim eşimle barışmak ama onun ismine de gerek var mı
412,798 soru
12,428,127 cevap
45,565 kullanıcı