Biz lojamana yeni taşındık annemde yerlesmeye yardımcı olmak için bir haftadır bizde kalıyor ben ilk evlenirken sıfır eşya alamamstm içimde ukte kaldı diye 9 yıl sonra eve yeni eşya aldık annem dün sandalyeye ayranı devirdi sandalye bütün ayranı içine çekti bugün de koltuğa elindeki çayı devirmiş ya 2 gün öncede dolabın kulpunu kırdı bütün eşyadan soğuttu beni mahsus mu yapıyor anlamadım daha kardeşimin evinde bir yere bisey döktüğünü görmedim zaten benimle de pek gecinemez kardeşimle daha çok iyi araları sinirlerim alt üst oldu :@ :@
Sen bence kız kardeşinle annenle pek görüşme
İnan bende o dusuncedeyim ama iki çocuk olunca birazda sağlık sorunlarım var herseye yetemiyorum onlarda bir yardım ediyorsa bin kere burnumdan getiriyorlar
Kusura bakma ama bebek için açtığın postu hala hatirliyorum guvenemedigin aile bireyleri ile çok ugrasmana değmez
Tam bu yoruma bende yazacaktım cidden görüşme kes madem kardeşinle anlaşıyor senle anlaşamıyor niye görüşüyorsunkii
Bence bilerek yapmamıştır. Anne bu sonuçta. Hem seni sevmedeydi yardımına gelmezdi baştaa ..
Çocuklar için geldi benimle ilgisi yokk beni sevmediğini biliyorum
Benim bile hevesim kırıldı. Benim anamda sevmez beni. Vurdumduymaz davranmış. Önem verse sevincine ortak olur daha dikkatli hareket eder. Gidene kadar idare et. Aklıma başka bı tavsiye gelmedi.
Bu yoruma çok hak verdim ve çok üzüldüm :( :(
Sevmezse bu kadar kalmaz evinde sana yardıma da gelmez bence
Beni sevmiyo ama torunlarını seviyor çünkü küçük olanı kardeşimin küçüklüğüne benzetiyor
Kuruntu yapma evlet sevilmez mi ya
Kız daha geçen yanımda söyleniyodu sana hamileyken böbreklerimde ağrı başladı hala o ağrıyı çekiyorum uğursuz dedi kadın içinde bana kin nefret kusuyor
Hayır canım tesadüfen olmuştur bence yani belki çok yorgun hissediyor bu dönemde eli ayağı titremis olmuştur bosver birbirinizi kırmayın.
En son dayanamadim mahsus yapıyon dedim sinir oldum çünkü eşya yeni olmasa bu kadar takmayacam
Canım döktükten sonra mahcup olmuyor mu, özür falan dilemiyor mu da böyle düşündün?
Haklı değil mi sence kadın?? İnsanlık hali dökülür ne var bunda bu kadar abartacak
Tabii ki insanlık hali canım normalde annelerimizin kasıtlı yaptığını düşünmeyiz ya böyle düşündürecek ne yaptı onu merak ettim. @Queen.34
Aranızdaki samimiyeti bilemem canım ben anneme laf edemem o da böyle bir şey yapsa kusura bakma falan der mahcup olur @beyazgul
@-rana- post sahibine söyledim canım demiş ya annem diyor sen ve çocukların da benim evimi batırıyor sunuz ne olmuş diye ona istinaden söyledim kadın haklı insanız herkes yapar bunu
Ha pardon canım 🙈 evet haklısın
Estağfurullah ☺️
Yorumlardan baktım da eğer annen öyle kin besleyen biriydi madem neden çağırdın ki ? Aranıza mesafe koy eğer öyleyse
İşte ben o mesafeyi bir türlü koyamadım maalesef
Annedir canım kolay koyulmaz mesafe
Neden bilerek yaptığını düşünüyorsun,sen düşmanı mısın
Normalde beni pek sevmez çünkü kaç defa diyor sen bu çocuklara dua et yoksa yüzüne bakmam diye
Kaynanadan böyle bahsedeni gordum de anneden de böyle şeyler umulmaz kız niye bilerek yapsin yazık kim bilir ne kadar mahcup olmuştur
Bazen hayattaki imtihanın da annen olabiliyor...Hergun mu tesadüf Allah aşkına sinirlerim bozuldu yıllar sonra ilk defa eşya aldım ondan da soğuttu beni:(((
Bunu düşünmüyorum. Annen bunu düşündüğünü bilse çok üzülürdü
Annen bir görmemiş değil velevki görmemiş olsun bunu ona yakıştırman incitici...
Zaten şu hayatta neye heves ettiysem burnumdan geldi
Annenle arandaki ilişkiyi bilemicem ama normal bir ana çok dikkat eder hatta kızı dökse kızar daha yeni aldın biraz kıymet bil dikkatli ol der . . Ben 3 çocuklu ev taşıdım ev yerleştirdim önce 1 odayı sererdim oyuncakları döker karınlarını doyururdum sonra yavaş yavaş ev yerleştirdim kimsem yoktu .gönder bence anneni kendin yap kalan işleri
Bence yanlis anlıyorsun hangi anne bunu yapar ki
Birbirinize karşı bu kadar art niyet varsa hiç yardıma çağırmasaydın
Gönüllü olan bisey değil ben mecburen çağırdım o da mecbur geldi
Bazen burda yazılanlara hayret ediyorum. Nasıl oluyorda her şeyden kötü bir niyet arıyorsunuz ve buluyorsunuz da kendinizce. Annen o senin anlaşamıyorsunuz diye gerçekten gelip senin eşyalarına çay ayran mı dökecek?? Anlaşmamak ayrı bu ap ayrı bir durum. Demek ki sen biriyle anlaşamadığın zaman onun malına zarar verirsin 🙄 eşyalar yeni olduğu için ve sende pimpirikli biriysen daha çok dikkat edeyim derken dökmüş olabilir. Çünkü kendini ne kadar kasarsan o kadar hata yaparsın
412,801 soru
12,428,166 cevap
45,565 kullanıcı