+2 oy
387 göst.
önce Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından

Biz lojamana yeni taşındık annemde yerlesmeye yardımcı olmak için bir haftadır bizde kalıyor ben ilk evlenirken sıfır eşya alamamstm içimde ukte kaldı diye 9 yıl sonra eve yeni eşya aldık annem dün  sandalyeye ayranı devirdi sandalye bütün ayranı içine çekti  bugün de koltuğa elindeki çayı devirmiş ya 2 gün öncede dolabın kulpunu kırdı bütün eşyadan soğuttu beni mahsus mu yapıyor anlamadım daha kardeşimin evinde bir yere bisey döktüğünü görmedim zaten benimle de pek gecinemez kardeşimle daha çok iyi araları sinirlerim alt üst oldu :@ :@ 

14 Cevaplar

+4 oy
önce (165 puan) tarafından

Sen bence kız kardeşinle annenle pek görüşme 

önce (687 puan) tarafından

İnan bende o dusuncedeyim ama iki çocuk olunca birazda sağlık sorunlarım var herseye yetemiyorum onlarda bir yardım ediyorsa bin kere burnumdan getiriyorlar 

önce (165 puan) tarafından

Kusura bakma ama bebek için açtığın postu hala hatirliyorum guvenemedigin aile bireyleri ile çok ugrasmana değmez 

önce (364 puan) tarafından

Tam bu yoruma bende yazacaktım cidden görüşme kes madem kardeşinle anlaşıyor senle anlaşamıyor niye görüşüyorsunkii

-Reklam-
+3 oy
önce (616 puan) tarafından

Bence bilerek yapmamıştır. Anne bu sonuçta. Hem seni sevmedeydi yardımına gelmezdi baştaa ..

Çocuklar için geldi benimle ilgisi yokk beni sevmediğini biliyorum 

+3 oy
önce (105 puan) tarafından

Benim bile hevesim kırıldı. Benim anamda sevmez beni. Vurdumduymaz davranmış. Önem verse sevincine ortak olur daha dikkatli hareket eder. Gidene kadar idare et. Aklıma başka bı tavsiye gelmedi.

Bu yoruma çok hak verdim ve çok üzüldüm :( :(

+2 oy
önce (5,638 puan) tarafından

Sevmezse bu kadar kalmaz evinde sana yardıma da gelmez bence

Beni sevmiyo ama  torunlarını seviyor çünkü küçük olanı kardeşimin küçüklüğüne benzetiyor 

önce (5,638 puan) tarafından

Kuruntu yapma evlet sevilmez mi ya

Kız daha geçen yanımda söyleniyodu sana hamileyken böbreklerimde ağrı başladı hala o ağrıyı çekiyorum uğursuz dedi kadın içinde bana kin nefret kusuyor 

+2 oy
önce (57 puan) tarafından

Hayır canım tesadüfen olmuştur bence yani belki çok yorgun hissediyor bu dönemde eli ayağı titremis olmuştur bosver birbirinizi kırmayın.

En son dayanamadim mahsus yapıyon dedim sinir oldum çünkü eşya yeni olmasa bu kadar takmayacam 

+2 oy
önce (1,859 puan) tarafından

Canım döktükten sonra mahcup olmuyor mu, özür falan dilemiyor mu da böyle düşündün?

önce (5,780 puan) tarafından

Haklı değil mi sence kadın?? İnsanlık hali dökülür ne var bunda bu kadar abartacak 

Tabii ki insanlık hali canım normalde annelerimizin kasıtlı yaptığını düşünmeyiz ya böyle düşündürecek ne yaptı onu merak ettim. @Queen.34 

Aranızdaki samimiyeti bilemem canım ben anneme laf edemem o da böyle bir şey yapsa kusura bakma falan der mahcup olur @beyazgul

+1

@-rana- post sahibine söyledim canım demiş ya annem diyor sen ve çocukların da benim evimi batırıyor sunuz ne olmuş diye ona istinaden söyledim kadın haklı insanız herkes yapar bunu 

Ha pardon canım 🙈 evet haklısın 

+1

Estağfurullah ☺️

+2 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Yorumlardan baktım da eğer annen öyle kin besleyen biriydi madem neden çağırdın ki ? Aranıza mesafe koy eğer öyleyse 

+1

İşte ben o mesafeyi bir türlü koyamadım maalesef 

önce (1,035 puan) tarafından

Annedir canım kolay koyulmaz mesafe 

+1 oy
önce (3,200 puan) tarafından

Neden bilerek yaptığını düşünüyorsun,sen düşmanı mısın 

+1

Normalde beni pek sevmez çünkü kaç defa diyor sen bu çocuklara dua et yoksa yüzüne bakmam diye 

+1 oy
önce (874 puan) tarafından

Kaynanadan böyle bahsedeni gordum de anneden de böyle şeyler umulmaz kız niye bilerek yapsin yazık kim bilir ne kadar mahcup olmuştur 

+1

Bazen hayattaki imtihanın da annen olabiliyor...Hergun mu tesadüf Allah aşkına sinirlerim bozuldu yıllar sonra ilk defa eşya aldım ondan da soğuttu beni:((( 

+1 oy
önce (2,178 puan) tarafından

Bunu düşünmüyorum. Annen bunu düşündüğünü bilse çok üzülürdü 

Annen bir görmemiş değil velevki görmemiş olsun bunu ona yakıştırman incitici...

Zaten şu hayatta neye heves ettiysem burnumdan geldi 

+1 oy
önce (3,393 puan) tarafından

Annenle arandaki ilişkiyi bilemicem ama normal bir ana çok dikkat eder hatta kızı dökse kızar daha yeni aldın biraz kıymet bil dikkatli ol der . . Ben 3 çocuklu ev taşıdım ev yerleştirdim önce 1 odayı sererdim oyuncakları döker karınlarını doyururdum sonra yavaş yavaş ev yerleştirdim kimsem yoktu .gönder bence anneni kendin yap kalan işleri

+1 oy
önce (306 puan) tarafından

Bence yanlis anlıyorsun hangi anne bunu yapar ki 

0 oy
önce (18,937 puan) tarafından

Birbirinize karşı bu kadar art niyet varsa hiç yardıma çağırmasaydın 

Gönüllü olan bisey değil ben mecburen çağırdım o da mecbur geldi 

0 oy

Bazen burda yazılanlara hayret ediyorum. Nasıl oluyorda her şeyden kötü bir niyet arıyorsunuz ve buluyorsunuz da kendinizce. Annen o senin anlaşamıyorsunuz diye gerçekten gelip senin eşyalarına çay ayran mı dökecek?? Anlaşmamak ayrı bu ap ayrı bir durum. Demek ki sen biriyle anlaşamadığın zaman onun malına zarar verirsin 🙄 eşyalar yeni olduğu için ve sende pimpirikli biriysen daha çok dikkat edeyim derken dökmüş olabilir. Çünkü kendini ne kadar kasarsan o kadar hata yaparsın 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,386 göst.
6 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sunehriiii (1,822 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 476 göst.
20 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde I3lknurum.02 (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 258 göst.