+1 oy
123 göst.
Diziler & Filmler kategorisinde (5,754 puan) tarafından

Anliyan varmiydi

2 Cevaplar

+1 oy
(5,754 puan) tarafından

Yokmu anliyan

-Reklam-
0 oy
(91 puan) tarafından

Sperm değerlerinde ve canlılığın da  biraz düşüklük var canım ama doktor tedavi edici ek takviyeler yazar düzelir gibi geliyor 

Birde 1 tane tek hareketli sperm bile olsa doktorlar onu alıyor aşılama tüp bebek yapıyor yani öyle bile hamile kalan insanlar var ki düşün sizin durum o kadar vahim değil canım biraz düşük de olsa 182 milyon sperm var yarısı cansız olsa genede baya var yani , büyük ihtimal sperm canlılığını artırıcı takviyeler yazar eşinize doktor, yani normal yolla hamile kalma şansın var canım , birde beslenmesine falan özen göstersin sigara vs icmesin eşin 

(5,754 puan) tarafından

Aşılama yaptı üç kez tutmadı cnm durumları iyi doktorda demiş üç ay bekle sonra tüp bebek   olmasa düşün 

(91 puan) tarafından

O zaman doktorun dediklerine uysunlar canım inşallah bebeklerini kucağına almak nasip olur , 

peki kardeşinin TSH vs hormonlara illa bakılmıştir, herşey normal dedin ama  ,bizde önce eşimden şüpheleniyorduk çocuk konusunda meğer benim de tiroidler çalışmıyormus doktorlar ilaç verdi.  tsh'ı 2.5 altına  düşürdü, 2.5 üstü hamile kalamaz demişti doktorum , eşime birşey yapmadılar, birde vitamin takviyesi verdi doktorumuz o ay hamile kaldım ,TSh'im düştükten sonra oldu bizim cocugumuzda 

Birde rahim filmi çekildi mi kardesin , rahim filmi cektirmeden tüp bebek yaptirmasin bence ,hani çocuk tutmama sebebi neden acaba sonuçta sperm var aşılamada olmuş neden tutunmadi ,birde bir kere hamile kalmış ya ,genelde düşükler annede kan pıhtılaşma sorunundan oluyor genelde kan sulandırıcı iğne vermişti benim doktorum , önlem amaçlı onlara falan da bakıldımi bir düşük varmis ya 

(5,754 puan) tarafından

Ablamda hiçbir sıkıntı yok bütün testleri yapmış cnm rahim hormon kan düşük sebebi kan pirtilasmasi çıkmadı doktor demiş varikosel ameliyatı sonra ilk hamilelik düşükle sebbeoyet veriyormuş 

(91 puan) tarafından

Anladım canım herşeye bakılmış ,hayırlısı ile inşallah bebeği olur ablanın

(5,754 puan) tarafından

Amin inşallah cnm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 108 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
25 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy