Seni anlıyorum canım bende tek çocuk olarak büyüdüm, o hissi dibine kadar yaşayan biriyim ,kardeşi olan insanların birbirlerini desteklemelerini çocukken oynamalarını falan kiskanirdim , 20 yaşından sonra bir kardeşim oldu ama bende kendimi hep yanlız hissederdim ta ki kardeşim buyuyene kadar şimdi o 15 yaşında ben 35 yaşındayım , kardeşim bana aradaki 20 yasa rağmen çok iyi geliyor inan herseyime koşar abla abla diye
Neyse şuan benim bebeğimde tek çocuk kalmak zorunda kardeşi olma ihtimali sıfır gibi birşey ,aslında çok şanslısın canım tamam iki üç yıl zorluk çekeceksin ama gözünde büyütme ,keşke imkanım olsada benim çocuğumda tek kalmasaydi maalesef eş sebebinden bir çocuk daha yapma imkanım yok açıkçası üzülüyorum bu duruma tek çocuk olarak büyümeyenler şu dediklerimi anlamaz ama sen tek çocuk olmanın nasıl olduğunu biliyorsun o yüzden kalabalık bir ailen olacagi için mutlu olmalısın bence hiç strese sokma kendini elbet büyüyecek çocuklar ,zaten 4 yaş ikizler de çok küçük değilmiş illa yetisirsin çocuklara