+2 oy
146 göst.
önce Moda kategorisinde (256 puan) tarafından

Selamun aleyküm hayırlı akşamlar kızlar Terzi sufle ve ferace dikebilir mi içim gidiyor gördümde sonuçta satan mağazalardakinide terzi dikiyor yanlış mı düşünüyorum tlfndan resmini göstersem dikebilir mi sizce diktiren var mı 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (269 puan) tarafından

çok güzel bir terzi olmazsa kumaşın mahvolur unutma piyasada ki herkes terzi değil annem kışlık kaşe diktirmişti hazır gibi harika ama hangi terziye gideceksen ilk olarak o terzinin dikdiklerine bak mutlaka el işçiliği nasıl çok önemli

önce (256 puan) tarafından

Benim dedim normal mahalle terzisi doğru söylüyorsun hiç öyle düşünmedim ben burda diken varmış parçayı kendin alıyormuşsun ama bakmak lazım tâbi nasıl el işçiliği çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim ❤️ 

ben hep boydan elbise giyiyorum o yüzden tecrübeliyim hep diktiririm 😍

Özel değilse ne kadara dikitrdiniz en son pahalıya mı geldi onu merak ediyorum 🥰

benim 12 yıllık terzim ama 200 e elbise dikti 500 e anneme astarlı kaşe işçiliği harika

-Reklam-
+2 oy
önce (126 puan) tarafından

Terzi ucuza dikmez , almak daha mantıklı.

Hiç bilmiyorum sormadım henüz ne kadara diker teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim ☺️ 

+1 oy
önce (184 puan) tarafından

ve aleyküm selâm hazır dikim terziliğini yapan yerler var fakat bulunduğunuz şehirde var mıdır bilemem

Nasıl bulabilirim acaba var mı diye yakınlarda öyle yere parçayı biz mi veriyoruz onlar da mı oluyor parça 

+1 oy
önce (1,935 puan) tarafından

Hangisinden istiyorsun canım foto atabilir misin?

+1

image

Attım kardeşim 

önce (1,935 puan) tarafından

Bu modeli terzi zor diker canım hazır almak daha mantıklı ama bir sor istersen belki de uyguna diker. Bende de başörtü şeklinde sufle var çok pratik oluyor. 

Modeli düz aslında feraceyi dikemese bile sufleyi dikebilir mi acaba hazır daha iyi evet daha sorunsuz olur ama çok pahalı 

0 oy
önce (10,611 puan) tarafından

Terziler pahalıya diker özel dikim oluyor çünku. 

Başlığı okuyunca canım sufle çekti 🥹❤️

Ben parçayı kendimiz aldımız için uygun olur diye düşünmüştüm tadını bilmem ama yakınsak tarife bakıp yaparım sana sufle 🥰❣️

önce (10,611 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım benim 😌🥰

0 oy
önce (412 puan) tarafından

Ay bende cok cok cok istiyorum da kisin nasil oluyo anlamadim soguklarda napiliyo ki 

Ben ferace giyiyorum normalde altına ceket giyiyorum bununda altına giyerim diye düşündüm inşallah sanada nasip olur kardeşim ☺️ 

Kiz bende de var ferace de medine ipegi miymis neymis yazlik tam yani yazin giyiyorum onu da kis icin boydan trenckot tarzi bisey alip sufle takmayi dusunuyodum ama soyle bakiyorum hastanede postanede herkes ferace giyiyolar su ayazda demek onlar icine ceket mi giyiyolar ki bwnim montum da sisme mont hayatta ustune bisey giyilmez rahatsiz eder bi de cok kaba durur 

Benim 2 tane feracem var ikiside yazlık yazın içine İnce badi giyiyorum kışında orlon ceket giyiyorum mont evet kaba oldu için olmaz içine ama dedim gibi çeket giy ben ilk kapandım kış geldi ferace giyiyorum Ama donuyorum soğuktan komşulara dedim nasıl mont ceket giyiyorsunuz onalr dedi biz içine ceket giyiyoruz bende öylelikle öğrendim ferace alırsam bile yazlık alırım kışlık alsam yazın giyemem ama yazlık alırsam kışın içine ceket giyiyorum 

Orlon ceket dedigin hirka kiz bende ne diye googleden baktim bende bi suru var ondan hep giyiyorum o zaman genis bi ferace almak daha mi mantikli 

Ferace zaten ne kadar geniş o kadar iyi hem vücut hatların belli olmaz hemde içine rahatça hırka ceket ne olursa giyersin ben içine hırka giymesem bile salaş çok seviyorum alırken bı kaç beden büyük olsun mesela  40 alıyorsan 44 al ceketin inanki icjnde belli bile olmuyor ben altıma kaç tane esaofman giyiyorum üzerine hırka feraceyi çekiyorum üstüne 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 57 göst.
28 Ağustos 2022 Moda kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
28 Haziran 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
12 Eylül 2021 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 915 göst.