+2 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (47 puan) tarafından

Eşim kendi keyifine çok düşkün bende dedim sen bizi hak etmiyorsun bu yüzden inşallah bana ve çocuklara hasret çekerek ölürsün ozaman kıymetini anlarsın dedim .bugün gelmiş ****** git bu evden diyor

19 Cevaplar

+2 oy
(4,089 puan) tarafından

Canım söz çok ağır bir söz oda git o zman demiş yani 

-Reklam-
+2 oy
(1,016 puan) tarafından

Sinirle soyledigin bir söz sonuçta. Sen niye gidiyormussun o gitsin seni anlamiyorsa 

+2 oy
(4,808 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama dilinizi tutamıyorsunuz sonra öyle böyle iyi demiş kim ne derse desin bugün biride eski sevgilisini sevdiğini kocasına demiş 

(47 puan) tarafından

Ben yanlış birşey yapmadım ben sevgi istedikce o bizden kaciyor

+1 oy
(1,009 puan) tarafından

Yani zorla adamı tahrik edip sonra canım gülüm demesini mi bekliyorsun..ne biçim laf etmişsin 

(47 puan) tarafından
+1

Hayır ama sürekli ya ailesinde ya arkadaşlarıyla icmede bende işten izinliymis bende dedim gel eve vakit gecirelim oda arkadaşlarını seçince bende öyle dedim

(114 puan) tarafından

Rabbim yuvanıza huzur versin inşallah herifin eve bağlanır.

+1 oy
(6,123 puan) tarafından

Cocuklariyla  adami vuruyorsun ne biçim söz hasret kalırsın ne değişiksiniz  snr evden kovdu az bile kusura bakma.. adamin evladiyla  adama beddua ediyorsun  en azından kendin için deseydin.. bazı erkekler hakli burda çok şey okuyorum  dilin kemiği  yok bence söylediğin kelimeyi düşün  tart empati  yap kendinle snr söyle..

(47 puan) tarafından

Oda bu çocukları babasız bırakmazsin

(6,123 puan) tarafından

Degisik.. kendini sorgula biraz bence seni evden kovcak kadar uzaklaştırmissin hiç bur şey tek taraflı olmaz evlenmeden önce toz pembe evlenince kara bulutlar yinede yuvana huzur versin bilemedim erkeği çene baskı itici cümleler benziyor kaçırır  alkol aliyor yazmışsın yorumda bekarken içiyormuydu yada evde müsaade  ediyormusun 

+1 oy
(14,067 puan) tarafından

yani tabii ki hoş değil ama erkeği kışkırtmak da hoş değil 

+1 oy
(128 puan) tarafından

Adama ettiğin laf seni kovmasindan daha ağır.

+1 oy
(3,861 puan) tarafından

Valla bacim sen öyle konusmussun o da öyle cevap vermiş yani 

Bence karşılıklı olmuş 

+1 oy
(19,031 puan) tarafından

Sen beddua etmişsin o da kovmuş mesele ne keyfine düşkünlükten kastın ne bilmiyorum ama ikinizin tavrida eş değer bence 

+1 oy
(417 puan) tarafından

Adam haklı söylediğiniz sözler cok ağır 

0 oy
(114 puan) tarafından

Senin sözün ağır olmusta beddua etmişsin ama ben evden kovan heleki küfürle kovan adamı sevmem. Kendi gitsin. Keyif yapıyor evet ama seninde kendine zaman ayirman gerek bunuda düşünsün.

(47 puan) tarafından
+1

Ben ve çocuklara hasret gidersin dedim 

(114 puan) tarafından

Eşini en iyi sen bilirsin. Seni bu sözü söyleyecek kıvama getirmeseydi. eminim sende istemedin demeyi. Hayırlısı canını sıkma. Rabbim huzur bereket versin yuvanıza eşinde hidayeti nasip etsin inşallah.

0 oy
(1,213 puan) tarafından

Ben beduaya hep karşıyimdir eşini bilmem ama ben şahsen eşime beddua etmeye kiyamam bir laf soyledinmi birine  kendibe önce kullan hoşuna gitcekmi nekdar zoruna gider ona göre söylen 

0 oy
(6,709 puan) tarafından

Kendi keyfini düşünüp sizi ihmal etmesi olmaz tabi kadının fıtratında var ilgi görmek beklemek 

Yani senin ettiğin lafta olmamış ama ne çektiğini bilemeyiz tabi seni bu lafı ettirecek kadar neler yaptı kim bilir kimse durduk yere böyle bı laf etmez 

Allah hidayet versin ailesinin kıymetini bildirsin inşallah kocana 

0 oy
(388 puan) tarafından

Her gün cuma süresi okumaya başlayın, eşinizin ahlakı peygamber ahlakı olsun. Her gün 20 kere de ya vedüd okuyun, aranızda sevgi saygı ülfet olsun. Şimdiden geçmiş olsun. 

0 oy
(9,773 puan) tarafından

Senin sözün ağır demişsiniz kıza da pardon ama benle vakit geçirmeyecekse çocuklarıyla gidecekse ne anlamı var ki ben ve cocuklar ha ölmüşüz ha kalmışız. Elbette insanın canı yanar. 

0 oy
(814 puan) tarafından

Öldükten sonra değil şimdiden hasretlik çekerim diye önceden kovmuş. Ne bekliyordun

0 oy
(181 puan) tarafından

Kariyi evden kovan adama sinir oluyorum 

0 oy
(15,959 puan) tarafından

Eşinin üslubu çirkin ama seninkide daha çirkin. O nasıl beddua öyle. Erkeklerde her sözü sineye çekmek zorunda değil bence. Hangi erkek olsa tepki gösterir bu laflara. 

0 oy
(3,019 puan) tarafından

Kendisi defolup gitsin seni ne diye gönderiyor 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 1,192 göst.
0 oy
41 cevap 1,549 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,508 göst.
28 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde İst34 (5 puan) tarafından soruldu