+3 oy
594 göst.
önce Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından

Kimlerde piercing ve dövme var  piercing varsa neyle deldirdiniz kızlar acısı varmı ?kızlar Yarın gidip piercing yaptıracam ama korkuyorum iğneden tabancayla yapsam Diyorum eczaneye mı gideyim yoksa Kuyumcuyamı nereye gideyim kızlar??daha dün Post açmıştım kalp le.ilgisi varmı diye ben yok diye biliyorum ama umarım bişi çıkmaz bende ya içimde korku var istiyorum da yüzüm küçük milyon tipi olduğum için yakışır diye düşünüyorum 😊🤔❤️❤️

21 Cevaplar

+3 oy
önce (1,579 puan) tarafından

Göbek deliğimde var tesettürlüyüm corona zamanı nasil olsa maske takiyorum sadece evde gorunucek diye sağ üst dudak üstümü de deldirmiştim burnumda bekarliktan beri vardı zaten maskeler cıkınca mecbur didagimdakini de cikartmak zorunda kaldım disarida dikkat cekmesin diye kapandi hic birinin acisi koymadı da kulak kıkırdağımdaki öyle bir acidi ki bayilacaktim neredeyse 

Dövmem de var kolumda büyük sonsuzluk işareti içinde eşimin benim ve esimin dogum tarihi var

El bileğimde eşimin imzası var 

Eşimde de ayni şekilde ayni yerlerde benim ismim yazan dovmeler var. Daha sevgiliyken yaptirmistik.

O kadar pişmanim ki sana anlatamam her namazda her abdest alisimda abdestim kabul oluyor mu diye içimmm içimi yiyor sildirmek için fiyat aldim bir tanesi için 20 bin istiyor şu anlık askıda sildirme işi

önce (364 puan) tarafından

Evet 20 binden başlıyor bende dövme yok ama eşimde var 5 tane var ben kendimi asla dövme yaptırmam ama burnuma piercing yaptırmak istiyorum eşimden izin aldım ama icim içim yiyor korkuyorum acır mı diye nelere dikkat etmem gerek kalp rahatsızlığımda var kalple sıkıntı çıkar mı diye aklımdan çıkmıyor 

-Reklam-
+2 oy
önce (13,979 puan) tarafından

piercing he ryerde delinmez. bende kulak kepçesinde var bu sayılıyor mu bilmiyorum. yüzümü deldirmektem korkarım göbek de ne bileyim huylanırım diye istemem.

kızı sütten keseyim dövme yaptıracağım ama

önce (6,373 puan) tarafından

bende kulakta korkuyorum ya akupnktur noktalari kulakta ya . nebilim metabozizmam degisir birden kilo alirim . baska bir organimin ilintili oldugu noktaya denk gelir organda bir rahatsizlik cikar vs diye aklim cikio kulak deldirmekden

kız nerelere gittin abo😂😂

önce (6,373 puan) tarafından

ya nebilim kilo benim hassas noktam ya o yizden korkuyorum kulaktaki bir sinire denk gelir diye:) zayiflatan biryere gelecegini bilsem her bir zerreme kadar deldiririm o ayri:))

ahahahaha valla ben de azıcık zayıflasam iyi olur da hayatta takmam böyle senin kadar 😂 şu an bike kalkıp bir şeyler yiyesim var 😂😂

+2 oy
önce (234 puan) tarafından

Kulaklarımda dudak üstünde var 

Açıkken yaptırmıştım 

Kapanınca takmamaya basladim abdest için takıyorum sadece yerleri belli bile olmuyor 

Tabiki biraz ağrıyor iyileşme sürecinde ama kıkırdak sonradan çok ağrıyor ve şisişyor

Hm anladım teşekkür ederim tabancayla yaptırsam olurmu yapıyorlar mı hiç bilgin varmı?

önce (234 puan) tarafından

Kulağa tabanca ile yaparlar ama başka piercing yaptircaksan iğne ile daha kolay olur

+2 oy
önce (1,224 puan) tarafından

Burnumda vardı hevesini aldıktan sonra takmadım kapandı gitti çok şükür gerisi de kulağımda kikirdakta var sıkıntı olmuyor hemde onu iğne ile arkadaşım delmişti burnumu da aynı şekilde 😁

+2 oy
önce (2,420 puan) tarafından

Helix var anam ağlamıştı bir kaç ay 🫣

+2 oy
önce (7,406 puan) tarafından

Burundaki bana demode geliyor başka yerimede yaptırmam zaten kulağımda 3 sol 2 sağ delik var o kadar 

önce (10,607 puan) tarafından

Duduşlarımıza yaptıralım kız birer tane 😂😂😂

Ay yok kız tövbe feraceli karı sapıtmış derler annem kulağıma bile laf eder arada  😅😅😅

Ahahah feraceli karı sapıtmış 😂😂 feraceni sevsinler senin ❤️

Ben de kulakta 2 tane daha istiyorum ama eşim ne yapacaksın boş ver deyip beni vazgeçirip duruyor😂

3. Ye benimkide ne gerek var diyordu ama ehliyet için annemlerde kaldığımda deldirdim sürpriz oldu 😅

😂😂 iyi yapmıssnn

+2 oy
önce (2,178 puan) tarafından

Kaş ve göbekte var.

+2 oy
önce (874 puan) tarafından

Bende 4 tane var piercing 2 tane de dövmem var ama onun devamı gelecek gibi.

Dikkat etmen gereken şey kesinlikle profesyonel bir dövmeci de yaptır ikisini de bijuteri tarzı yerlerde deldiren görüyorum deli oluyorum 

+2 oy
önce (14,923 puan) tarafından

Tip dediğine göre yüzünde bir yere yaptıracaksın 

Benim burnumda vardı normal hızmayla deldirmiştim sonra kendim takmıştım 

+2 oy
önce (281 puan) tarafından

Bende de vardi sanırım kapanmış geçen gün eczaneye sordum yapmiyoruz dedilr ama kuyumcular yapıyor 

+2 oy
önce (616 puan) tarafından

Dövmem yok ama yazın düşünüyorum. 

Hızmam var helix var kulak kıkırdak bölümünde bilmem bunlarda sayılır mı😂

+1 oy
önce (445 puan) tarafından

Nereye piercing yaptırcaksınız 

Burnuma yaptıracam 

önce (445 puan) tarafından

Tabanca ya enjeksiyon igne delimi ile yapılıyor bilindik tanınmış bir yerde yaptırmanız tavsiye ederim ağrısı ise kalın ise burun etiniz acısı biraz daha fazla olabilir 

+1 oy
önce (1,496 puan) tarafından

Tragis piercingim var benim kulaklarım çok hassas her küpeyi kabul etmiyor o yüzden çok sıkıntı yaşadım bn 5 6 ayda anca tam anlamıyla iyilestiler. Kendim takıp çıkarabiliyorum.5 yıldır kullanıyorum. Kulaklık takamazsin. Delinirken hiç acımadı diyebilirim iğne gibi birşeyle deliyolar. Tabancayla piercing delimi yapmiyolar diye biliyorum dövmeci veya piercingci bı yere gitmeni tavsiye ederim eczane veya kuyumcu ugrasmiyolar 

+1 oy
önce (30 puan) tarafından

Dudak üstü için piercingciye kadar gidip korkup geri dönmüştüm 🤓 

Bigun once video izlemiştim,keşke izlemeseydim o gün oracıkta olup btcekti 🤓

+1 oy
önce (51 puan) tarafından

Kulagımda birer tane delik olmasına rağmen gusül alırken onun bile bana zor gelmesi.... 

+1 oy
önce (393 puan) tarafından

Burnumda var tabanca ile deldirdim hiç enfeksiyon felan olmadı ilk beş ay kas piercing gi taktım arkası toplu önü taşlı ilk basta duserdiye kapanmasin diye beş ay hiç çıkamadım şimdi normal küçük hızma takiyom hiç dusmuyo unutuyom hep 

Yarın sorucam bakalım Siz nerde yaptırdınız Yani kuyumcu vss

Dövme yapılan gümüş satililan bir yerdi canım 

Bugün heryere kapalıdi pazar olduğu için yarın sorucam 

Tm cnm ben tabanca ile deldir derim hemen tık diye deliyo çok çıkarıp takma yedek hızma bulundur daima evde ilk başlarda çok çabuk kayboluyor 

+1 oy
önce (3,697 puan) tarafından

3 kere burnumu deldirdim hepsinde de kapandı. Etim sert, birkaç gün takmadigimda kapaniyordu 

+1 oy
önce (2,829 puan) tarafından

Tabanca ile piercing delimi yapılmaz. Tabanca bir anda sert bir şekilde selim yaptığı için kıkırdak dokusuna ciddi zarar veriyor. İyi bir piercing uzmanı araştırıp deldirmek öneririm. Üniversiteye giderken dilimi ve kulaklarımda vardı, iğne delimi emin ol hiç acıtmıyor

+1 oy
önce (20 puan) tarafından

Din konusunda arkadaşın yorumuna değinmeden edemedim. Kusura bakma öncelikle. Kuran'ın hangi ayetiymiş merak ettim doğrusu. Benim okuduğum Kitap'ta böyle bir bilgi yok. Kitap tek doğrudur, mutlaktır, başkalarınca yorumlanmaz, Allah'ın sözünün üstüne söz olmaz, Kitap nettir. Ne için kime nasıl hüküm verileceğini bir tek "O" bilir. Bunu yaparsan böyle olur gibi cümleler inanan birine yakışmaz benim görüşüm.

Dinde korkuyla kabul de olmaz. Din sevgisi korkuyla cezayla aşılanmaz. 

Gel gelelim bende hem piercing hem dövme var arkadaşım. 

Peircing göbeğimde var. Masaya oturup kalkarken dikkat ermek gerekir. Her çarptığında canın acır. Kulakta var. Kıkırdak geç iyileşir, aylarca kulağımın üstüne yatamadım. Hemen de çıkarma iyileştiğine emin olunca da bir süre tak. Delik kapanabilir. Teramicyn gibi antibiyotikli kremler kullanmalı ki iltihap kapmasın. Kremi sürüp elinden geldiğince küpeyi çevirip delik kısmına merhemi yedirmen lazım. 

Dövmem sırtta omuzlarımın arasında ve sol üst kolumun arkasında. Dövme yavaş yapılır ne kadar mürekkepli desenli ince ayrıntılı bir desense uzun süreceği için ve tonlama yaptığı için o kadar canın acır. Sürtmeyle yanma ve iğne batması hissi olur. Dövme yeri kanar tedavisi sırasında açık yara muamelesi yapılır. Bepanthol gibi kremlerle sürekli nemli tutulması önerilir. İyileşirken siyah mürekkep rengi kabuk bağlar dökülür. Yapan ne kadar iyiyse ve sen ne kadar iyi bakarsan mürekkebin zaman içinde deri altında yayılma bulaşma riski azalır. Ucuz diye herhangi bir yere yaptırma. Hem enfeksiyon riski olur hem dövme iyi yapılmazsa mürekkep zamanla deri altına yayılıp bulanık bir desen olur. Kışın yaptırmanı tavsiye ederim. Güneş görmesin.

Bilerek göremeyeceğim arka tarafa bakar yaptırdım ki görüp görüp onlardan sıkılmayayım diye.

Çoook uzun zaman önce Taksim'de birini "Blacksea"de diğerini "Gate" te yaptırdım.

Acıyı hafifletmek için her ikisinde de Emla gibi lokal uyuşturucu krem eczaneden alabilirsin. 

0 oy
önce (964 puan) tarafından

Burnumu deldirmistim 8 9 sene önce anlık bir acı olmuştu sonra geçti uzun zamandır takmıyordum . Geçen aldım taktım . Kulağımda 6 tane var ama hala bazen sızı oluyor o yüzden takmıyorum. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 224 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
+1 oy
2 cevap 68 göst.

412,793 soru

12,428,005 cevap