Kizlar iki gün önce çok yoğun kanama ile acile gittim gece olduğu için nöbetçi doktor doğum evindeydi oraya gittim yatış yapıldı tıbbi mudahele yapılmadı sabah sevk istedim kendi doktorum baktı plasenta arkasında kanana göründü 10mm lik alanda yani net sebebi şu demedi yasayn varmı neden olabilir şuan çıkışım yapıldı arada hafif ağrım var ama gözle görünen kanama yok ultrasonda da yoktu şeker hastasiyim insülin kullanıyorum etken ne olabilir
Kaç hqftalıksın çok geçmiş olsun
16 kuzum çok teşekkür ederim
Benim olmuştu kese arkası kanama diye. Fitil ve ilaç kullandım bir süre. Bebeğin sana tutunursa ve allah nasip ederse bişi olmaz iniallah uzan dinlen sürekli sağ salim kucağına alırsın inşallah
Bende şuan fitil iğne kullanıyorum kuzum istirahate geçtim harici iş yapmıyorum genelde uzanıyorum ilk bebegimde yasamistim 12 haftada bebeğin esi önde diye ama bir damla gelmişti bunda neredeyse adet kanamasini geçti çok kötüydü rabbim kimseye yaşatmasın. Çok doğru demişsin yiyecek ekmeği varsa gelir tabi
Evet unutmuştum bir süre iğnede kullandım. Çok geçmiş olsun inşallah tutunur sağ salim kucağına al.
1,498,002 soru
24,470,601 cevap
355,149 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın