Bende elendim :) darısı bekleyen herkesin başına inşallah.. Plasenta bebeği artık beslemiyor diye 38+0 iken hastaneye yattıım 24 saat sancıyla sıfır açılma.. Anlayacağınız mahvoldum ama en zoru tabii ki alttan muayene, gelen giden doktorlar vajinusmus sorunun mu var dedi halbuki yok ama yine de ağrısı bambaşka. Tırnağı uzun olan doktorları da Allah'a havale ettim..
Sonuç sezaryen doğurdum 14 şubat sevgililer gününde :)
Hadi gözün aydın. Ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olsun inşallah ❤️
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤗🤲
Gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün😊❤️ zorlu bir süreç olmuş ama sağ salim bebeğini kucağına almışsın şükür ☺️❤️🧿 sevgililer gününde en güzel hediye gelmiş size ☺️
Gözün aydın ♥️
Bu alttan bakma nedir onu bir çözemedim yurt disindayim 4 ay once dogum yaptim
Ilk gittigimde bir bakti açiklik varmi diye o kadar aradan 8 saat gecti suni sancida aliyom extra hic bakmadilar ikinma istegi gelene kadar zaten acilma olunca bebek gelecek her dakka parmaklamanin anlami ne ya
İstedikleri açılma olunca zorla doğurtacaklar ya 😀 benimki adam akıllı 7 cm olmadan zorla doğurttular baya baya yırtılma ve dikiş oldu. Biraz daha bekleyebilirlerdi. 2 defa çatala çıkarıp diktiler
Gözün aydın allah analı babalı büyüysün canm
hadi gozun aydin gelmis gecmis olsun
Gözün aydın olsun bi an Sümeyye doğum yaptı sandım
Hayırlı olsun. Her 14 şubatta öyle ya da böyle bir hediyesi olacak bebişin😌
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım, darısı başıma şu çatı muayenesi kadar sinir bozucu bir durum yoktur herhalde. Dakika başı bakıyorlar, inşallah ben de doğururum da rahat ederim. Dua edin bana bacılarrrrrrrrrrrr 😖
Gözün aydın
Tırnağı uzun derken içim bi çiz etti :((( madem sezeryan Olcan niye parmak sokarlar ya
Hayırlı olsun darısı başıma 39+4 oldum beklemedeyim
Hayırlı olsun Allah Analı babalı büyütsün🥰
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Aklımdaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
1,491,829 soru
24,377,346 cevap
348,420 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın