+1 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (982 puan) tarafından

Sorum yukarıda 

5 Cevaplar

+1 oy
(17,826 puan) tarafından

Ablam gitmişti bundan 10 sene önce falan. 600 veriyordu ta o zamandan. Listeye uyuyordu ama kaçamak da yapıyordu. Listeye uymasina rağmen kilo veremedi doğru düzgün. Geçen sene de mide ameliyatı oldu. Şimdi benden fit. 

(7,051 puan) tarafından

ayda on bin hangi diyetisyen ki?  1500 veriyorum online diyetisyene. yuzyuze olan 2700 3 bin aylik . yani on bin cok asiri unlulerin diyetisyeni falanmi yemeklerini kendi hazirlayip eve mi gonderecek porsiyonla

(76 puan) tarafından

Aylık 10 bin verip kahırdan zayıflamayı planladın herhalde :) Çok fazla, o kadar vereni ne gördüm ne duydum. Devletin diyetisyenine gidiyorum, bence mesele boğazı tutabilmekte ya.

(7,051 puan) tarafından

ya bazi firmalar var yemekleri yapiyorlar sabak oglen aksam ara ogunler suyuna smothiseine meyvesine kadar dilimleyip olçüp tartip porsiyin sekilde gonderiyorlar hergun eve . oyle birseyse tamam lux ve guzel.  tam benlik lux dedinmi ben:) gel gelelim normal bir diyetisyense sana bir liste verip bir hafta sonra yenileyecekse o listede bir iki gunu degisiyor sadece genelde benzer seyler. o yuzden on bin asiri fazla. ama sey de olabilir hem diyetisyen arti vaculilife destegi vakimlu kosu bandi seanslari nebilim diyetisyen arti andulasyon . diyetisyen arti shape falan bolgesel incelme aletleri seanslari falansa da aleylerin pek bir ise yararigini dusunmuyorum binlerce böl

gesel incelme alet paketlerine para kaptiran biri olarak netim bu konuda

(76 puan) tarafından

Bosver yorma kendini post sahibinin pek bi yerine taktigini dusunmuyorum . Cevap bile vermemis kimseye. 10 degil 20 bin versin

(7,051 puan) tarafından
+1

sanirsam bencede oyle😂

-Reklam-
0 oy
(4,630 puan) tarafından

Kardeşim gitti 25 kilo verdi ama listeye uymak zorundasin yoksa veremezsn kardeşim şekeri çikolatayı herşeyi hayatından çıkardı verebildi uymazsn listelere bı ise yaramaz boşuna para vermiş olursun 

0 oy
(26 puan) tarafından

Ben 1 haftada 2 kılo ıle zayıfladım baya bı ama gerı aldım ınsallah gerı uycam

0 oy
(67 puan) tarafından

Yaklaşık 3 ay da kaçamaklarla birlikte 8 kilo verdim 

Şuan 14 haftalik hamileyim hala almadım kilo hamile kaldığım kilodayim yani bende işe yaradı verdiklerimi de almadım şuan diyet vs yapmiyorum

0 oy
(3,248 puan) tarafından

Kilo verme fikrini kafanıza yerlestirirseniz biraz araştırma ile diyetisyensiz de halledersiniz. Sadece sağlıklı ve dengeli beslenmeniz gerekiyor ve tabi ki hareket yani spor yapmaniz gerekiyor. Eğer kafanızda tam oturtamazsaniz diyetisyenin sihirli degneyi yok malesef ondan bir şey olmaz ama ben doymadım diye diye malesef veremezsiniz 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 411 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
14 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nurtopum (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,149 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,481 soru

23,720,273 cevap

312,838 kullanıcı

...