+1 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (390 puan) tarafından

3 aylik ve 1 aylık dediler siz yaptırdınız mi bir aylık olan daha az yan etkisi varmış prezervatif kullanıyoruz ama ona güvenm yok garanti birşey istiyorum kullanan bilgisi olan var mı 

5 Cevaplar

+1 oy
(76 puan) tarafından

İynede garanti değil her bünyeye işlemiyor ben sprel taktırdım+geri çekilme ile korunuyoruz yani ona bile güvenemiyorum

(390 puan) tarafından

Nerden biliyorsun ki ? 

(76 puan) tarafından

Çok araştırdım yani spiralle bile hamile kalanlar var çevremde oyüzden geri çekilmede ekledim yani siz bilirsiniz yinede ben yaşım genç 21 ve 1 çocugum var korunmadan oldu ama sükürler olsun bidaha istemiyorum 12 yıl sonra falan belki allah olmayanlara nasip etsin oyüzden olabidigince bütün korunma yöntemlerini deniyorum sprel + korunma hapıda kullanıyordum doktor gerek yok hormonlarını bozar dedi hapı bıraktım doktorlara bende danıştım ignemi hapmı koldan implantmı diye sprel dediler hep özel doktorlara bile sordum

-Reklam-
+1 oy
(2,926 puan) tarafından

3 aylıkta adet olmuyorsun bildiğim kadarıyla, aylık iğneyi de bı ara denemiştim ama ayda iki kez adet oldum düzensizlik filan çok olunca bıraktım 

+1 oy
(58 puan) tarafından

Kondom yüzde 98 koruma sağlıyo vücuda herhangı bı hormon yüklenmiyo bence en saglıklı olanı bu guvenemıyosan eğer kondom + geri çekilme ve takvim gunlerını de uygulayabilirsin

+1 oy
(442 puan) tarafından

Post yukarı cıksın 

0 oy
(312 puan) tarafından

Geçen gün ebeyle konuştum korunma ignesyle ilgili  emziren annelere 3 aylığı öneririm dedi hiç şekilde gebe kalmazsin gününü sasrma kağıda yaz dedi ama kadın doğuma gidip onun yazması lazmmis  ama adet bazen olmzsin dedi ama adetliyken gidip vurulman lazımmış 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 310 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 232 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2prens.annesi (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.

414,086 soru

12,462,682 cevap

46,790 kullanıcı

Kategoriler

...