+2 oy
244 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,939 puan) tarafından

Ramazan için tüm yemeklerin yanına yakışacak börek neyli olmalı Buzluğa yapıp atıcamda kızlar kıymalıyı önermeyin içli köfte yaptım attım çünkü

5 Cevaplar

+1 oy
(4,604 puan) tarafından

Ispanaklı peynirli yağlı el açması börek. Bence çok lezzetli ve buzluktaan çıkarınca da harika oluyor. 

(2,939 puan) tarafından

Ay o kadar becerikli değilim el açması yapamamki :)

(4,604 puan) tarafından

Mayasız hamuru yapıp, arasına sıvıyağ sürerek açabilirsiniz. İllede merdane ile teker teker açmaya gerek yok. Hem daha kolay hem güzel. 

(2,939 puan) tarafından

Linki varmı

(4,604 puan) tarafından

https://www.nefisyemektarifleri.com/pratik-el-acmasi-gul-boregi/

Bunun gibi mesela. Hamurun üzerine sıvıyağ sürüp elinizle çeke çeke açarsınız. En sonunda da iç harcı koyarsınız. Mayasız olduğu için hamurun beklemesine de gerek yok. Hafif dinlense yeter zaten. 

(2,939 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Patlıcanlı muska böreği efsane oluyor hamurunu elde de yapabilirsin hazır yufkadan da 

0 oy
(4,266 puan) tarafından

Patatesli ve peynirli yapıp attım dolaba 

0 oy
tarafından

Kiymali borek sevmiyorum ben zaten ya ilk sivagiyla guzel oluyo sonra don oluyo hic sevmitorum ben gecen sene kasarli yaptim soslu kalem boregi incecik iftarda da koydum sahurda da cikarip cikarip pisirdim citir citir biber dolmasiyla cok guzel oluyo 

0 oy
(4,879 puan) tarafından

https://www.nefisyemektarifleri.com/su-boregi-tadinda-sodali-tepsi-boregi-cok-lezzetli/

Aşırı lezzetli bir börek. Aşırı da pratik. Bir koca tepsi çıkıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 344 göst.
+1 oy
4 cevap 427 göst.
3 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
23 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Birkucukbebis (552 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,307 soru

24,490,013 cevap

357,543 kullanıcı

...